tai jau taip, tegul ir mane tik kas vežasi- neprapultų ogorodas iš 5 braškių ,,kapelių" ir be manęs, o jei šiltnamis tuščias stovės- čia jau likusiųjų čia šalti bėdos, ne mano
jei jau grįžus karas, maras, badas- turgėj kokį plencą, ar iš gailestingos podružkės susišaudyčiau pusiau suaugusį (negi neitų įtikint kad pas kitas šiltnamiuose per tanku- reikia raut, o negi išmes- duos draugei
)
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 10, 22:48)
nu bet ir mintys pas jumis- aišku daugiadienę kelionę į kitą, pomidorais ir įvairiom sėklom pritvinkusią šalį, ten gi irgi jau stovai su sėkliukėm turėtų šmėžuot....o čia, ūkanotoj padangėj savaitė viena kita šaltyje- neišgelbės. Važiuočiau iki kovo vidurio driosiai 
tai ,ko gero ,ruosias po kovo men raut
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 10, 22:03)
o tai tavo fauna į šaldiklį nenorėtų subėgt šiltajam sezonui? nebent lojančiais, kniaukiančiais bagota... aš tai kai tik vieną žvėrą turu, ai, dar žiurkėnas yra, bet tas laukuos neprapultų paleistas, tai man spakaina, pašertų aplinkiniai nesunkiai per grotas
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 10, 09:15)
gera,kai dar turi kam palikt ir tiketis,kad apsodins
palieku anytai, surašiau ant vokų ką ir kiek į šiltnamį ir laukui sėti
Jei rasiu ką mandro (pomidorų sėklų) pas vokiečius, tempsiu namo gegužę
Labai ačiū už palinkėjimus
QUOTE(syri @ 2014 02 10, 20:43)
Suprantu, kad čia virusinių ligonių, kurių diagnozė Solanum lycopersicum , palata. Kas čia patenka - tampa infekuota. Ir aš. Jau. Tai atėjau pasitart: ką rinktis - ar ne vienos savaitės kelionę į šiltą šalį, ar pomidorų sėją laiku ir asmeninę jų tolimesnę priežiūrą? 
pernai rinkaus kelionę. Grįžau paskutinę vasario dieną. Pagal užrašus pirmosios pipirų, paprikų ir baklažanų sėklos po mirkymo susėtos kovo 2 d. Derliaus ankstyvu nepavadinčiau, bet visko turėjau užtektinai.
[attachmentid=231297]Va, rašot, kad turit galimybių palikti prižiūrėti pvz. anytai. Aš nebedrįsčiau - man po kiekvienos kelionės gėlių resursai apmažinami, ką čia apie sėkliukes, pomidorus kalbėti
. Nebe tas amžius, supratimas jau savas į kraują įaugęs, kaip MB sako - sunkiai auklėjamų sąraše
Dar variantas mamai vežti, bet ir pas ją pačią nuo rudens visos palangės pelargonijų auginukais nukrautos.
O taip tikėjausi, kad šiemet darysiu pagal rekomenduojamas taisykles, kaip laikrodukas. Panašu, kad situacija keičiasi
Žmonės nežino kokį prezidentą išsirinkti, o aš čia su pomidorais
galvą kvaršinu
. Ot "bėda", ar ne
O taip tikėjausi, kad šiemet darysiu pagal rekomenduojamas taisykles, kaip laikrodukas. Panašu, kad situacija keičiasi
Žmonės nežino kokį prezidentą išsirinkti, o aš čia su pomidorais
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 10, 23:07)
o tai tavo fauna į šaldiklį nenorėtų subėgt šiltajam sezonui? nebent lojančiais, kniaukiančiais bagota... aš tai kai tik vieną žvėrą turu, ai, dar žiurkėnas yra, bet tas laukuos neprapultų paleistas, tai man spakaina, pašertų aplinkiniai nesunkiai per grotas 
na nezinau,kaip 20 simtiniu stukiu i saldymo kamera sutalpint
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 11, 09:43)
QUOTE(saridon'e @ 2014 02 11, 01:43)
Jei rasiu ką mandro (pomidorų sėklų) pas vokiečius, tempsiu namo gegužę

Kaip suprantu komandiruotė laukia ar kažkas panašaus, tai sėkmės ir sėkmingos sėklų medžioklės
pas vokiečius ten daaaaug visko gražaus yra, prasipirkčiau
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 11, 11:15)
kriu kriu
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 11, 10:15)
Gonzikas gi užkandą prie pomidorų auginasi