Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 13, 08:51)
važiuot pas jus su priekaba?  bigsmile.gif

Nors, hmm, darže tai drėgmės užtenka. Na, jei ką, tai sėsiu darže ir vėliau į šiltnamį perkelsiu. Grąžtą turim, bet jei labai labai jau storas sluoksnis pasirodys, reiks suktis  bigsmile.gif

aha- atvaziuokit. jau ko turim tai turim. tokio slapio pridrebe, kad ryte teko lekt gresmingai ilinkusi siltnami nupurtyt doh.gif
Atsakyti
Sniego ir pas mus per nakti privare smile.gif

Mane sitie pomidorai visai suzavejo wub.gif
http://1semena.ru/pr...olshoj-plombir/
http://1semena.ru/pr...-barao-zolotoj/

O va situs auginau pernai ir siemet butinai auginsiu:
http://1semena.ru/pr...zolotoe-serdce/

Ir apskritai- tas puslapis superinis akims ganyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 12, 23:31)
Tai kiek tada tų Rusų bus ,jei šitas dar nederlingesnis g.gif Penki ant krūmo  blink.gif

tikrai daugiau net ant vienos kekės bus smile.gif Aš daugiau dviejų daigų juodųjų nesodinu, per akis užtenka. Jau metai trys tik Black Russian renkuosi.
Atsakyti

QUOTE(Vobla @ 2014 02 13, 09:03)
aha- atvaziuokit. jau ko turim tai turim. tokio slapio pridrebe, kad ryte teko lekt gresmingai ilinkusi siltnami nupurtyt doh.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 13, 09:18)
Sniego ir pas mus per nakti privare  smile.gif

Skaitau, lyg ne toj pacioj Lietuvoj gyvenam unsure.gif Vakar saules beveik niekas nemate, o pas mus ji zeme ritinejosi, dabar skaitau, sniego pas kai kurias pavaryta, pas mus net su ziburiu jo nerasi...Tik va apsiniauke nuo pacio ryto ir rukas uzsidejes, maz ir mes sulauksim...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 13, 08:51)
važiuot pas jus su priekaba?  bigsmile.gif

su cisterna geriau. Tas sniegas tokia košė, kad iki savo šiltnamio tik puodelį vandens priekaboj parveši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 13, 10:18)
Sniego ir pas mus per nakti privare  smile.gif

Ir apskritai- tas puslapis superinis akims ganyt  bigsmile.gif

nekalbek,nekalbek doh.gif
Atsakyti
ech pas mus sniego nerasta lens.gif Noriu kitiems metams uzsiprasyt kad kas priseklavotu tos Puzatos Chatos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 13, 08:59)
100 pudov yra tas pats, kas Puzata Chata, o Pudovik jau kitas pomidoras  ax.gif

Tuomet ups... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 13, 00:07)
Man dar aprašymuose ir fotkėse Black Truffle labai jau skanūs atrodo  wub.gif Jaučiu kai driokstelsiu pusę šiltnamio juodčkių tai maža nepasirodys  lotuliukas.gif

Man irgi iš ragautų juodų skaniausi Blac Truffle, o German Orange Strawberry iš viso su niekuo nesulyginamas, turbūt pats skaniausias iki pernai metų augintas pomidoras. Nors esu davusi draugei paragauti, nepasakyčiau, kad buvo sužavėta. Matyt, skonio reikalas, tas pats man su Corozon, vieną pomidorą atvežė kaip brangenybę, sakė, nu pamatysi kooooks..., man jis pasirodė prėskas ir beskonis.
Atsakyti
Regila, auginau Japoniska aviete, speju kad atitikmuo to klausiamo Japoninio avietinio.
Aukstas, virs 2m, pas mane nebuvo super derlingas, bet cia ne rodiklis, pas mane mete ziedus. Vaisai apie 150-200gr, avietiniai zinoma. Skonio man pritruko juose. Turi mesos ir sulciu, krumas kompaktiskas, lapai atrode liguistai g.gif buvo tokie linke suktis ir sviesesni nei kitu krumu. Daiga buvau davusi MADMUAZELEI, gali dar jos paklausti nuomones. Pamenu tik kad skonio buvo tapati nuomone, o kaip augo-derejo pas ja nzn.
100pudov rusu forumuose maciau daug graziu jo vaizdu, kekes nemenkos ir pomidorai per visa delna. As auginciau jei tureciau seklu. Man jie nebuvo panasus i Puzata chata schmoll.gif
Atsakyti
kur jau nepanašūs - identiški biggrin.gif Saintlina neseniai Lusasitos šiltnamio nuotraukų nuorodą buvo įdėjus. Labai gerai matėsi identiškumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 13, 10:32)
Regila, auginau Japoniska aviete, speju kad atitikmuo to klausiamo Japoninio avietinio.
Aukstas, virs 2m, pas mane nebuvo super derlingas, bet cia ne rodiklis, pas mane mete ziedus. Vaisai apie 150-200gr, avietiniai zinoma. Skonio man pritruko juose. Turi mesos ir sulciu, krumas kompaktiskas, lapai atrode liguistai g.gif  buvo tokie linke suktis ir sviesesni nei kitu krumu. Daiga buvau davusi MADMUAZELEI, gali dar jos paklausti nuomones. Pamenu tik kad skonio buvo tapati nuomone, o kaip augo-derejo pas ja nzn.

Analogiškai su ta aviete drinks_cheers.gif

Matuke, radau pas save 100pudov sėklytes kelias-jei nori išbandyti-galiu atiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 vasario 2014 - 12:13