http://www.seemnemaa...ex.php?GID=9943 Įdomu ar kas šituos bandėte auginti?
Pavadinimas skaniai irgi skamba
vajezau,atidarius puslapi ,prakaitas ispyle,kai pamaciau 04.18dienos vijoleta20pomidorus
Kviečiu savo visą išmonę ir netilpimą savyje išlieti Bendraminčių forume ->Paplepėkim
Kviečiamos ne tik pomidorienės, bet ir visos sodininkės, daržininkės.
Kviečiamos ne tik pomidorienės, bet ir visos sodininkės, daržininkės.
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 16, 01:59)
Tik va priėjus prie dryžuotųjų neišsirenku kuris vertesnis vietos: Violet Jasper ar Black zebra. Gal kas auginote ir galite papasakoti? Įdomu ant kurio labiau matosi dryželiai kai pilnai sunoksta. Internete tai jie man beveik vienodi, o kaip realybėje? 
Auginau Black zebra vienus metus tai man jis visiškai nepatiko-įtartinai ilgai nokdavo,skūra kieta,mėsa irgi tokia kažkokia keista,skonis visiškai nesužavejo,nuskinų niekas negriebdavo.Tai vienas iš nedaugelio pomidorų kuris antro šanso mano šiltnamy nebegaus
QUOTE(*Inga:) @ 2014 02 16, 15:17)
Kad šitoj temoj jau išvis baisu ko ir beplskaust, o vdrug jau apie tai buvo kalbėta , taigi tuo va tokį ,,atsakymą'' gausi 
Na jau
QUOTE(2Ditute @ 2014 02 16, 16:00)
o tai , kai sėklytes iš patalų išimat jas sodinat į dideles talpas iš karto, ar palaipsniui persodinėt reikia
Pomidorai nebijo persodinimo, ne taip,kaip paprikos.Todėl, bent jau aš, tai kelis kartus iki išsodinimo į vis didesnę talpą perkeliu,nes iš karto litriniais vazonikais apsistatyt man morališkai per sunku
QUOTE(diuni @ 2014 02 16, 16:25)
Pritariu , Ex...jei ir toliau taip , aplamai čia nebus ką skaityt, ... 
Tu neskaityk, o klausk kas trys puslapiai to paties
QUOTE(daimura @ 2014 02 16, 16:47)
Man šitas forumas - pirmiausiai žinios iš patyrusių - apie veisles, skonį, derlingumą, ligas ir pan. Pernai, kai visiškai nieko nežinojau, skaičiau ir viską konspektavau. Dabar irgi noriu žinių (su juokeliais, aišku
). Pažiūrėkit, mielosios - jei kas paklausia normaliai apie kokią nors veislę, tai jokio atsakymo nesulaukia
tai čia normalu??? Nesuverskit visko pilnačiai ir PMS'ui
Papildyta:
Skaitineju senas temas, radau gera klausima
QUOTE(solo2 @ 2013 04 26, 13:33)
pomikai-kas čia per veislė?
QUOTE(januxs @ 2014 02 16, 17:15)
Auginau Black zebra vienus metus tai man jis visiškai nepatiko-įtartinai ilgai nokdavo,skūra kieta,mėsa irgi tokia kažkokia keista,skonis visiškai nesužavejo,nuskinų niekas negriebdavo.Tai vienas iš nedaugelio pomidorų kuris antro šanso mano šiltnamy nebegaus 
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 16, 15:48)
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=9943 Įdomu ar kas šituos bandėte auginti?
Pavadinimas skaniai irgi skamba 
parsisiunčiau ir bandysiu auginti, mane taip pat sužavėjo aprašymas
Green Zebra nėra tokie skysti, kaip Kiwi. O ir dryžiukai juos pagražina. Na, jie ne marinavimui, nes į stiklainį per kakliuką netilps, bet salotoms, sultims ir taip valgyti - skanūs, sultingi ir už raudonus (man) saldesni.
Jų spalva aiškesnė, retas atvejis, kad būtų galima pernokinti, kaip Kiwi.
Jų spalva aiškesnė, retas atvejis, kad būtų galima pernokinti, kaip Kiwi.