Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 09, 11:26)
auginau 8 daigus.mums patiko ir taip valgymui,ir salotoms,ir marinavimui wub.gif juose sulciu nedaug-bet nesausi,.nepavandeniuoja salotose.siemet tiek pat sodinsiu,bet jau lauke.nes silnamy ,jei tvarkingai priziurint,vos ne kas antra diena skabyt pazastis reik.bais greitai jis auga doh.gif

Ačiū, tada ir aš nepabijosiu daugiau pasodinti 4u.gif
Atsakyti
Kas auginote ,,Amurskij tigr" kokio aukščio buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 09 vasario 2014 - 13:34
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 08, 21:44)
nusispjaukim tris kartus visos  fear.gif

ir nusivalykim ekranus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 09, 11:09)
Ikisau siandien 4 Vilmos sekliukes i tabletes. Jau norisi pomidorinio vaizdo pas save ant palanges  bigsmile.gif  Viena sau pasiliksiu, o kiti bus dovanoms daigeliai  wub.gif

As jau turiu tris mazucius Kolibrius, viena Vilma ir du Aztek'us biggrin.gif

Pagal dabartines prognozes, tai set jau dabar turetumem, nes jei pasitvirtins, tai derliu valgysim ne birzelio, o geguzes pirmom dienom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 02 09, 15:08)
Pagal dabartines prognozes, tai set jau dabar turetumem, nes jei pasitvirtins, tai derliu valgysim ne  birzelio, o geguzes pirmom dienom  biggrin.gif

o kokios tos prognozės?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 02 09, 15:09)
o kokios tos prognozės?

Vien tik pliusai ir sauletos dienos biggrin.gif Bet rytoj jau bus minusai, zaibai ir griaustiniai, pugos, vetros, uraganai biggrin.gif Cia apie gismeteo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 02 09, 16:17)
Vien tik pliusai ir sauletos dienos  biggrin.gif  Bet rytoj jau bus minusai, zaibai ir griaustiniai, pugos, vetros, uraganai  biggrin.gif  Cia apie gismeteo  smile.gif

vasara ir zima -two in one doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 02 08, 21:08)
Sveikos, o kaip jūs pomidorus sėjat? Ar pradžioj daiginat skudurėly, ar sėjat tiesiai į žemę indely? Ir apdorojat kaip nors, prieš daiginant?

bent jau aš sėju tiesiai į žemę ir niekuo neapdoroju smile.gif Auga, manau, neprastai smile.gif
Atsakyti
Įkišau ir aš šiandien uraganų, ola polkų ir betaluxų po porytę ax.gif taip anksti niekad dar nesėjau, ale suslaikyc neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 02 09, 15:17)
Vien tik pliusai ir sauletos dienos  biggrin.gif  Bet rytoj jau bus minusai, zaibai ir griaustiniai, pugos, vetros, uraganai  biggrin.gif  Cia apie gismeteo  smile.gif

Neaišku ką dar balandis iškrės g.gif
Atsakyti
Sirguliuoju, tai sunkiai sekasi jus pavyt doh.gif Klause kazkas kokie pomidodai jau buvo valgomi geguzes pabaigoj, as pernai sejau Jabloki na snegu, siemet irgi 01-25 pasejau, jau islindo, kaip ir pernai nesviesiu jiems papildomai, bus kaip bus ax.gif Dar pastebejau, kad tai ka pasejau i tabletes nedygsta g.gif is 6 sekluciu islindo viena g.gif ikisau papildomai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 02 09, 12:21)
Laba,

kas pernai auginote principe Borghese? Ar jie jum buvo skanūs šviežiam vartojimui? Žinau, kad jie džiovinimui labai tinka, ką ir planuoju su jais daryti.

Aš pernai jų pasisodinau daugiau, galvodama džiovinti. Valgyti jie skanūs, idealiai tinka konservavimui, nes nedidukai, galima dėti į mažus stiklainius. Bet džiovinimui, mano nuomone, nelabai tinka. Džiovinau mėsingesnius, didesnius, nes čia tai tik žaidimas su tokiais mažais.
Pirmas Betalux pomidoras prinoko gegužės19, kiti už kokios savaitės. Sėti vasario 21, bet rūpinausi aš jais, didesniuos indukuos auginau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 09 vasario 2014 - 19:42