Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 03 18, 21:43)
Ne ne ne meneluok  biggrin.gif sakyk ties ir tik tiesa  lotuliukas.gif
O ta kiek kainuoja be jokio siunimo liaskos lazeriniu?
Zinau del klausiu, tai kai buvau konsultacijoj del pilvo pas Bagdona, Gelzini Klp, tai jie man pasake, kad paprstu budu nusiurbti vidines puses neiseis, nes bus negraziai, o tipo lazeriu tai gal ir gautusi, taciau jie neturi tokios aparaturos, o kai klausiau M., tai sis paprstuoju budu nesiurne irgi nes kibo duobem gali iseiti, o apie lazerini ne nekalbejo.  g.gif

siuntimas tik nemokamai konsultacijai. o kainuoja su siuntimu ar be. man taip sakė - leškų vidus ir išorė 2500 pilvas 2000 ar 3000 nepamenu.
BET. man kai nusiurbė vidų, tai nuo klyno žemyn abi kojos labai fain - nėr tų gūzų klyne, bet taip juosta ir eina, už jos - senas bajeris - lašiakas... užtat ir noriu aplink nuvaryt sportu arba iščiulpt velniop... išorėj duobutės šiek tiek gavos. ale nu niekad nebuvau lygiom kojom - raumuo plyšęs buvo, tai duobė yra ir celulitas ir visas brudas kas tik gali būt biggrin.gif bet tas lazeris nusiurbė kumščio diametro plotuke guzą lašinio, tačiau vizualiai nėr labai dideis rezult. mano liemuo nėr su linkiu dideliu, gaunas tiesiai žemyn eina eina ir nuo to aukščio kur kirkšnis, tik kad išorėj - a la klubai - sasyskos išsipučia... tai su aptempta sukne tai man baisu...
užtat dabar sportuoju... pradėjus buvau intensyvią lb trefkę, bet ten tiek ant kojų dirba, kad pabijojau kad leškų raumuo dar labiau išpūs, todėl perėjau ant šokių. presui šoku jau 11 dienų. intensyvią dariau 10 d ir šiand pakeičiau į kitą šokio programą visam kūnui.
tai va po tų 11 dienų kas dien sporto, aš jau matau raumenukus ant pilvo ryškėjančius, o užpakalis pamažėjo 1 cm smile.gif ir pilvas 2 cm, bet ten nugaros sasyskų sąskaita biggrin.gif nes kabėdavo virš rando šonai, dabar nebekaba smile.gif
tai žinokit kiek kalbėjau, kokia aš tinginė ir tt... dabar jau tingėdama belekaip darau, bet darau, nes matau pasikeitimus.. ir vis tik verta smile.gif
beja, man šiandien 8 mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 19, 13:05)
tai va po tų 11 dienų kas dien sporto, aš jau matau raumenukus ant pilvo ryškėjančius, o užpakalis pamažėjo 1 cm smile.gif
beja, man šiandien 8 mėn smile.gif

labai vaizdingai nupieset savo figura bet vis tiek dalies nesupratau ax.gif lotuliukas.gif Svarbiausia kad sportuojat - netingit, o jei dar ir rezultatas yra is viso super mirksiukas.gif O Sportuojat klube ar namuose?
Suprantu kad dvirati reikes atideti bet manau vasara vis tiek pavyks nuo jo dulkes nupusti smile.gif
Rytoj vakare eisiu pasiimti visu tyrimu rezultatu. Laikau kumscius kad viskas butu tvarkoje.

Bajoraite - jei patinka naturalus produktai, tik nezinau kaip ant randuko, bet siaip naudoju kasdien vietoj visokiu kremu kunui naturalius aliejus: argano,mangu branduoliu arba makadamijos riesutu, jie skystesni lengviau tepasi, gerai isigeria nei sviestai. Naudoju juos pakaitom. Galima nusipirkti pilstomo aliejaus parduotuvese Vilniuje (pvz Madoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene78: 19 kovo 2014 - 19:32
QUOTE(gebene78 @ 2014 03 19, 21:30)
labai vaizdingai nupieset savo figura bet vis tiek dalies nesupratau  ax.gif  lotuliukas.gif  Svarbiausia kad sportuojat - netingit, o jei dar ir rezultatas yra is viso super  mirksiukas.gif  O Sportuojat klube ar namuose?
Suprantu kad dvirati reikes atideti bet manau vasara vis tiek pavyks nuo jo dulkes nupusti smile.gif
Rytoj vakare eisiu pasiimti visu tyrimu rezultatu. Laikau kumscius kad viskas butu tvarkoje.

Bajoraite - jei patinka naturalus produktai, tik nezinau kaip ant randuko, bet siaip naudoju kasdien vietoj visokiu kremu kunui naturalius aliejus: argano,mangu branduoliu arba makadamijos riesutu, jie skystesni lengviau tepasi, gerai isigeria nei sviestai. Naudoju juos pakaitom. Galima nusipirkti pilstomo aliejaus parduotuvese Vilniuje (pvz Madoje)

Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif . Kaip viskas pažįstama, prisimenu ir pati jaudinaus ax.gif
Kada tavo op, pas kokį gyd?

Ieškojau internete aliejų, tai radau sveikiproduktai.lt ekologiškų aliejų. Ir kaip tyčia nėra sandėlyje tu kuriu norėčiau. Man patogiau internetu pirkt, nes su maziuku dar niekur viena nelakstau.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 19, 20:59)
Viskas bus gerai, pamatysi  mirksiukas.gif . Kaip viskas pažįstama, prisimenu ir pati jaudinaus  ax.gif
Kada tavo op, pas kokį gyd?

ax.gif Pirmadieni pas gyd. M grozio chirurgijoj.
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 03 19, 19:30)
labai vaizdingai nupieset savo figura bet vis tiek dalies nesupratau  ax.gif  lotuliukas.gif  Svarbiausia kad sportuojat - netingit, o jei dar ir rezultatas yra is viso super  mirksiukas.gif  O Sportuojat klube ar namuose?

namie sportuoju, pagal šitą programą smile.gif
Papildyta:
čia pas modelį matos tos sasyskos ant klubų - tai pas mane panašiai ir man labai negražu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 03 19, 22:47)
ax.gif  Pirmadieni pas gyd. M grozio chirurgijoj.

Uoj, jau kaip greitai smile.gif Lauksim su ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif sia tema skaitau jau gal metus blush2.gif ar galetumete atsakyti i kelis klausimelius blush2.gif
kiek laiko po gimdymu praejo, kai daretes pilvo plastikos operacija?
ar buvote pasiekusios save tenkinanti svori iki operacijos? ar sportavote iki to? blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Gal kam reikia M dydžio korseto kaip atsarginio? nešiotas 2 mėnesius,pusė bėdos. Man būtų buvę patogu antrą turėti,bet pirkti buvo gaila pinigų lotuliukas.gif

QUOTE(gebene78 @ 2014 03 19, 20:47)
ax.gif  Pirmadieni pas gyd. M grozio chirurgijoj.

Nu va,ir man su juo pirmadienį pasimatymas (perrišimas)
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 21, 12:13)
1 kiek laiko po gimdymu praejo, kai daretes pilvo plastikos operacija?
2 ar buvote pasiekusios save tenkinanti svori iki operacijos?
3 ar sportavote iki to? blush2.gif

1 metai,mėnuo ir 3 dienos biggrin.gif
2 ne...
3 ne...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2014 03 21, 13:18)
Labas smile.gif  Gal kam reikia M dydžio korseto kaip atsarginio? nešiotas 2 mėnesius,pusė bėdos. Man būtų buvę patogu antrą turėti,bet pirkti buvo gaila pinigų lotuliukas.gif 

MAN
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 03 21, 14:50)

Užlėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 21, 12:13)
Sveikos mergaites 4u.gif  sia tema skaitau jau gal metus blush2.gif  ar galetumete atsakyti i kelis klausimelius  blush2.gif
ar buvote pasiekusios save tenkinanti svori iki operacijos? ar sportavote iki to? blush2.gif

Sveikute. smile.gif
Buvo praeje beveik 11 men. smile.gif po op liko 5 kg kuriuos norejau numesti, liko 3kg. mirksiukas.gif pries op biskuti sportavau, dabar vis neprisiruosiu vel pradeti, bet dar ir bijau intensiviu treniruociu.
Papildyta:
Turiu ir as korsetuka, s didzio, padevetas smile.gif iki keliu, galiu issiusti pastu. Nes nebeturi jau vietos jis spintoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 20, 18:02)
namie sportuoju, pagal šitą programą smile.gif
Papildyta:
pas modelį matos tos sasyskos ant klubų - tai pas mane panašiai ir man labai negražu sad.gif

As programele issisaugojau, gal pravers ateityje. Bet turiu tokia slapta minti, kai atsigausiu po Op gal susirasti koki gera treneri kuris sudarytu programa namu sportavimui, parodytu kaip taisyklingai viska atlikti. O jei si mintis atkristu tai ir siaip internete pilna info su pratimukais, paprastais bet gana veiksmingais..
Del tu sasisku, tai ir pas mane tas pats sad.gif O siurbti nenorit?

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 21, 13:13)

1. Man 14 menesiu
2. Ne, sveriu tiek kiek po gimdymo plius 1 kg, bet tikejausi sverti maziau;
3. Sportuoju, bet ne nuolatos (tik probeksmiais).

Siaubingai jaudinuosi... Mergaites tarkit koki padrasinima verysad.gif verysad.gif Baisiausia kad gerkle paskaudena... g.gif Na bet tikiuosi kad pirmadieni galesiu gultis pasigrazinti..

Ladina, turbut kai Jus su M matysites as jau gulesiu visa pagrazinta palatoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene78: 21 kovo 2014 - 18:54