QUOTE(virginp @ 2014 03 18, 21:43)
Ne ne ne meneluok
sakyk ties ir tik tiesa
O ta kiek kainuoja be jokio siunimo liaskos lazeriniu?
Zinau del klausiu, tai kai buvau konsultacijoj del pilvo pas Bagdona, Gelzini Klp, tai jie man pasake, kad paprstu budu nusiurbti vidines puses neiseis, nes bus negraziai, o tipo lazeriu tai gal ir gautusi, taciau jie neturi tokios aparaturos, o kai klausiau M., tai sis paprstuoju budu nesiurne irgi nes kibo duobem gali iseiti, o apie lazerini ne nekalbejo.

O ta kiek kainuoja be jokio siunimo liaskos lazeriniu?
Zinau del klausiu, tai kai buvau konsultacijoj del pilvo pas Bagdona, Gelzini Klp, tai jie man pasake, kad paprstu budu nusiurbti vidines puses neiseis, nes bus negraziai, o tipo lazeriu tai gal ir gautusi, taciau jie neturi tokios aparaturos, o kai klausiau M., tai sis paprstuoju budu nesiurne irgi nes kibo duobem gali iseiti, o apie lazerini ne nekalbejo.

siuntimas tik nemokamai konsultacijai. o kainuoja su siuntimu ar be. man taip sakė - leškų vidus ir išorė 2500 pilvas 2000 ar 3000 nepamenu.
BET. man kai nusiurbė vidų, tai nuo klyno žemyn abi kojos labai fain - nėr tų gūzų klyne, bet taip juosta ir eina, už jos - senas bajeris - lašiakas... užtat ir noriu aplink nuvaryt sportu arba iščiulpt velniop... išorėj duobutės šiek tiek gavos. ale nu niekad nebuvau lygiom kojom - raumuo plyšęs buvo, tai duobė yra ir celulitas ir visas brudas kas tik gali būt

užtat dabar sportuoju... pradėjus buvau intensyvią lb trefkę, bet ten tiek ant kojų dirba, kad pabijojau kad leškų raumuo dar labiau išpūs, todėl perėjau ant šokių. presui šoku jau 11 dienų. intensyvią dariau 10 d ir šiand pakeičiau į kitą šokio programą visam kūnui.
tai va po tų 11 dienų kas dien sporto, aš jau matau raumenukus ant pilvo ryškėjančius, o užpakalis pamažėjo 1 cm

tai žinokit kiek kalbėjau, kokia aš tinginė ir tt... dabar jau tingėdama belekaip darau, bet darau, nes matau pasikeitimus.. ir vis tik verta

beja, man šiandien 8 mėn