Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 03 22, 20:41)
Yra, žinok tongue.gif Tik kai fotkinu tai apšviečia ir nesimato gal. Bet šiaip tai daug strijų pas mane... Tik kažkaip visai dėl jų jau nesiparinu, nes vistiek esu sau šimtą-milijoną kartų gražesnė biggrin.gif

Virginp, ačiū biggrin.gif Išimčiau ir dar pora, jei tik galimybė pasitaikytų lotuliukas.gif

O mano randukas ziauriai zemai thumbup.gif bet visa vaizda gadina strijos, nu ziauriai strijuota visa pilvo apacia, nu bet jau nieko nepakeisi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 23, 01:42)
o jūs kai pvz lenkiatės į šoną, ir šone randas lenkias, neisgauna tokio ,,uždribimo" ant rando? nu tyngiu fotkint dabar, bet gal suprasit ko klausiu

Ejau dabar stapytis pries veidrody, nu lyg ir neuzkrenta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 23, 01:42)
o jūs kai pvz lenkiatės į šoną, ir šone randas lenkias, neisgauna tokio ,,uždribimo" ant rando? nu tyngiu fotkint dabar, bet gal suprasit ko klausiu

Jeigu teisingai suprantu, tai ne. Bet, jei atvirai, tai nelabai suprantu, ko klausi biggrin.gif Parodyk, ką turi omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 03 23, 23:18)
Jeigu teisingai suprantu, tai ne. Bet, jei atvirai, tai nelabai suprantu, ko klausi biggrin.gif Parodyk, ką turi omeny smile.gif

jau ir anksciau rasiau mane tai nervuoja kai islipus is vonios pasilenkiu ranksluosti ant galvos uzsivyniot ir i pilva paziuriu... tai atrodo kad oda taip ir likus atskirai nuo pilvo tokia susirauksleja negraziai...visa laime kad niekas kitos to nemato tik as biggrin.gif
Papildyta:
Hererra apziurejau tavo foto thumbup.gif Labai grazus jau plokscias pilvukas thumbup.gif Tik tau tos sonus kad uzkele.. ar tau veliau tas randas pakilo?

As tai negaliu patiketi man jau 10menesiu blink.gif taip greit praejo tas laikas... Bet randas nepasakyciau kad labai greit bala ypac ryskiai yra ties kirksnim kur prasitempe siule. Ir per pati viduri rando yra tokia kaip riebalu sankaupele nu ne didele kaip kokiu 5lt moneta bet as ja pastoviai matau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 24 kovo 2014 - 09:03
QUOTE(Montera @ 2014 03 24, 09:03)
jau ir anksciau rasiau mane tai nervuoja kai islipus is vonios pasilenkiu ranksluosti ant galvos uzsivyniot ir i pilva paziuriu... tai atrodo kad oda taip ir likus atskirai nuo pilvo tokia susirauksleja negraziai...visa laime kad niekas kitos to nemato tik as  biggrin.gif
Papildyta:
Hererra apziurejau tavo foto  thumbup.gif  Labai grazus jau plokscias pilvukas thumbup.gif  Tik tau tos sonus kad uzkele.. ar tau veliau tas randas pakilo?

As tai negaliu patiketi man jau 10menesiu blink.gif  taip greit praejo tas laikas... Bet randas nepasakyciau kad labai greit bala ypac ryskiai yra ties kirksnim kur prasitempe siule. Ir per pati viduri rando yra tokia kaip riebalu sankaupele nu ne didele kaip kokiu 5lt moneta bet as ja pastoviai matau...

Nu kad pilvas taip dirbtinai susilenkia, tai jo. Tarkim kai atsisėdu, tai per bambą jis lenkiasi kažkaip keistai. Arba aš jau nežinau, kaip turėtų būti, nes kai ankščiau pasilenkdavau, tai lašiniai išdribdavo biggrin.gif

O šonai tikrai labai aukštai rando unsure.gif Bet M sakė, kad kitaip nesigavo, nes šonuose odos mažai buvo. Tiesa, jeigu norėčiau daryti korekciją, tai rodė iki kur nueitų randas - vos ne iki pusės nugaros tada užsisuka. Nesigauna tiesiog pažemint, reikia ir pailgint, nes išsiima gabaliukas dar odos... Bet dabar jau labai labai nunykęs jis. Nežinau, bet tikiu taip yra dėl to, kad sąžiningai 3 mėn rytą-vakarą tepuosi/purškiuosi "Kelo-cote". Niekur nepraplatėjęs randukas visai, džiaugiuosi dėl to labai. Tik viduriukas kiek pakilęs, bet kadangi jo nesimato, tai čia visai dzin biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ladina @ 2014 03 21, 13:18)

1 metai,mėnuo ir 3 dienos biggrin.gif
2 ne...
3 ne...... blush2.gif

dekoju smile.gif

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 03 21, 17:51)
Sveikute. smile.gif
Buvo praeje beveik 11 men. smile.gif po op liko 5 kg kuriuos norejau numesti, liko 3kg.  mirksiukas.gif pries op biskuti sportavau, dabar vis neprisiruosiu vel pradeti, bet dar ir bijau intensiviu treniruociu.

o po opercijos nukrito jau svoris tiek kiek norejote ax.gif

QUOTE(gebene78 @ 2014 03 21, 18:52)

1. Man 14 menesiu
2. Ne, sveriu tiek kiek po gimdymo plius 1 kg, bet tikejausi sverti maziau;
3. Sportuoju, bet ne nuolatos (tik probeksmiais).

ar stengiates po operacijos grazintis pradini svori, ar bent jau toki kuris jus tenkina?

QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 22, 19:57)
Po gimdymo buvo praeje metai ir 10 men. Sveriau 4-5 kg maziau nei pries nestuma. Nesportavau, bet girdejau kad jau reikes... Tipo reikia sustiprinti susiutus raumenis g.gif

dekui 4u.gif

Dabar dar toks klausimelis, as turiu virssvorio kokius gerus 7-9 kg, galvoju operuotis pilva, ber svarstau ar numesti geriau pradzioj svori, ar operuotis, tada numetinet, kad paskui nereiktu vel is naujo operacijos darytis, jog padailint oda rolleyes.gif krentant svoriui ta oda labai gi savaime nesitraukia g.gif
esu giliuose apmastimuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 24, 09:18)
Sveikos 4u.gif
dekoju smile.gif
ar stengiates po operacijos grazintis pradini svori, ar bent jau toki kuris jus tenkina?
dekui 4u.gif

Dabar dar toks klausimelis, as turiu virssvorio kokius gerus 7-9 kg, galvoju operuotis pilva, ber svarstau ar numesti geriau pradzioj svori, ar operuotis, tada numetinet, kad paskui nereiktu vel is naujo operacijos darytis, jog padailint oda  rolleyes.gif krentant svoriui ta oda labai gi savaime nesitraukia g.gif

Iki idealaus svorio liko 3 kg. smile.gif tai sversiu tiek, kiek sveriau 18!!! biggrin.gif bet formos atrodo daug geriau, nes I (.)(.) Dar beveik kila sudejo. lotuliukas.gif idealiausia kuo daugiau svorio numesti iki op, bet jeigu ir liks keli kg, numesi po op.
Papildyta:
Hererra, labai grazus rezultatas, ziauriai matosi, kad visi tinimai nuejo! Sveikinu! smile.gif
Virgin, tavo formos pasikeite neatpazistamai! thumbup.gif ar pastebi aplinkiniai? smile.gif
Idejau ir as kelias foto smile.gif ten matosi kas man nepatinka, tarp (.)(.) Tokia maza desrele kabo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 03 24, 11:00)
Iki idealaus svorio liko 3 kg. smile.gif tai sversiu tiek, kiek sveriau 18!!! biggrin.gif bet formos atrodo daug geriau, nes I (.)(.) Dar beveik kila sudejo.  lotuliukas.gif idealiausia kuo daugiau svorio numesti iki op, bet jeigu ir liks keli kg, numesi po op.
Papildyta:
Hererra, labai grazus rezultatas, ziauriai matosi, kad visi tinimai nuejo! Sveikinu! smile.gif
Virgin, tavo formos pasikeite neatpazistamai!  thumbup.gif ar pastebi aplinkiniai? smile.gif
Idejau ir as kelias foto smile.gif ten matosi kas man nepatinka, tarp (.)(.) Tokia maza desrele kabo smile.gif

Saulyte, aplinkiniai pastebi thumbup.gif , tik aisku ne visi, arba ne visi garsiai pasako biggrin.gif
O as pati vis randu prie ko prikibti... verysad.gif svori man reikia mesti, tada ir paciai bus maziau kabliuku bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar dar toks klausimelis, as turiu virssvorio kokius gerus 7-9 kg, galvoju operuotis pilva, ber svarstau ar numesti geriau pradzioj svori, ar operuotis, tada numetinet, kad paskui nereiktu vel is naujo operacijos darytis, jog padailint oda  rolleyes.gif krentant svoriui ta oda labai gi savaime nesitraukia g.gif

Aš prieš OP buvau numetus nemažai, bet realiai tai tuos kelis kilus ir po OP numesi gan lengvai. Pačiai norėsis dar labiau gražėt, kai rezultatai akivaizdūs bus. Aš apie mėnesiuką jau intensyviau sportuoju, ypač pilvukui, tai blyn tokių rezultatų nesu turėjus bigsmile.gif Kai įtraukiu pilvą ir sutraukiu raumenis, matau konkrečiai kaip viskas gražu... wub.gif Gi riebalų po tokios OP beveik nelieka... smile.gif

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 03 24, 10:00)
Virgin, tavo formos pasikeite neatpazistamai!  thumbup.gif ar pastebi aplinkiniai? smile.gif

Ačiū 4u.gif
Aha, matosi, prie kairės krūties?
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 03 24, 16:21)
Aš prieš OP buvau numetus nemažai, bet realiai tai tuos kelis kilus ir po OP numesi gan lengvai. Pačiai norėsis dar labiau gražėt, kai rezultatai akivaizdūs bus. Aš apie mėnesiuką jau intensyviau sportuoju, ypač pilvukui, tai blyn tokių rezultatų nesu turėjus bigsmile.gif Kai įtraukiu pilvą ir sutraukiu raumenis, matau konkrečiai kaip viskas gražu... wub.gif Gi riebalų po tokios OP beveik nelieka... smile.gif
Ačiū 4u.gif
Aha, matosi, prie kairės krūties?

Siaip desine, bet fotkinta per veidrody, tai atrodo kaip kaire smile.gif merginos, parasykit I az M el pasta, siusiu nuotraukas, tegul pasigrozi savo darbu biggrin.gif noriu, kad paziuretu (.)(.)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
dekoju smile.gif
dekui 4u.gif

o kas trukdo dabar mest svorį? wink.gif jei pavyks, meskit. aš irgi noriu numest 8 kg kokius, bet va jau 8 mėn po op, ir 2 numetu ir vėl atgal biggrin.gif biggrin.gif nes mėgstu valgyt viską ir daug. radau išeitį - 2 sav jau sportuoju intensyviai, ir valgau viską kaip visad. tai svoris stovi vietoj. pilvas kietas kaip akmuo įtraukus smile.gif ir tikiuos kad užpakalis pamažės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. As jau po ax.gif Pamaudzia viska, bet nebuvo taip baisu kaip bijojau smile.gif
Atsakyti