Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(EXTRAA @ 2014 03 26, 14:52)
Sveikinimai gebenei78  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as tik vakar pirmoj treniruotej buvau. Jau metai po op, bet vis tiek keistokas jausmas presui pratimus darant, kazkaip nesaugiai,bet isivaziuosiu smile.gif

man irgi būna tempia. 8 mėn po op. ir būna ant pilvo gulant keistai kartais.. ir vis dar lopas nejautrios odos yra
Atsakyti
Sveikos pleksnes tongue.gif
Man jau greitai1,5 men ir be pleistru aš jau seniai gal antra savaite. Sasu nėra, bet va lenda siuliukas vienam sone, toks baltas g.gif , masaziste sakė neliest, nes subjurs randas.

Mane biski nervuoja toks dalykas... Sukilus randui ties viduriu, uzkilo ir plaukų linija, dabar kailiukas lenda is po triusu doh.gif Ką jus darot? Galvoju naikint lazeriu kokius pora cm, bent kad is triusu nelystu g.gif

Dar dėl tu pratimuku ... Kokius konkrečiai darot pradžiai? Mane domina ant gym kamuolio.
Man gyd sakė kad mano raumenys buvo žiauriai laisvi, o ir dabar jau galiu pilvą ispusti biggrin.gif , reikia juos sutvirtinti, kad vėl neisplerciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 03 26, 15:52)
Sveikinimai gebenei78  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as tik vakar pirmoj treniruotej buvau. Jau metai po op, bet vis tiek keistokas jausmas presui pratimus darant, kazkaip nesaugiai,bet isivaziuosiu smile.gif

Extra, tik butinai perspek trenere/ri, kad esi po tokios op., manau taip paciai bus daug saugiau sportuoti ir patars kaip ka daryti, kad nepersitempti.
Sekmes sportuose thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 03 26, 12:54)
sveikos,

Na va, planuoju daryti ligonineje, nes su siuntimu, ir ligoniu kasos viska dengia..
bet suvokiu tai, kad negausiu as to, ka jus gaunat privaciose klinikose.. nei tos info normalios - nei spec. pleistu nei dar ko - gal kas netingi, jei laiko turi, gali kokia kaip atmintine suraysti, ko reikia po op.. o gal kazkaip ruosiates ir pries ja? kuo pasirupinti, kad jei gydytojas ligonineje nesuteisk info ar nepasiulys - jog zinociau ka reikia daryti - ir kaip kas geriau kad butu.. - nes jau esu visiskame pasimetime...  doh.gif
o ir dabar va pasirinkau operacija ligonineje, nes cia kompensuoja, o va kitu - ka noresiu dar daryti -  niekas nekompensuos - tai kaip ir busiu biski pinigeliu sutaupiusi....  blush2.gif

Gal gali placiau, kaip pas ka? Kokias proceduras perejai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 03 26, 22:53)
Sveikos pleksnes tongue.gif
Man jau greitai1,5 men ir be pleistru aš jau seniai gal antra savaite. Sasu nėra, bet va lenda siuliukas vienam sone, toks baltas g.gif , masaziste sakė neliest, nes subjurs randas.

Mane biski nervuoja toks dalykas... Sukilus randui ties viduriu, uzkilo ir plaukų linija, dabar kailiukas lenda is po triusu doh.gif Ką jus darot? Galvoju naikint lazeriu kokius pora cm, bent kad is triusu nelystu g.gif

Dar dėl tu pratimuku ... Kokius konkrečiai darot pradžiai? Mane domina ant gym kamuolio.
Man gyd sakė kad mano raumenys buvo žiauriai laisvi, o ir dabar jau galiu pilvą ispusti biggrin.gif , reikia juos sutvirtinti, kad vėl neisplerciau biggrin.gif

Sveika plekne tongue.gif
Del siuliuko tai vaziuok pas M., kad istrauktu. Man is pilvuko pjuvio trauke/nupjove viena ir is papuliu 2vnt. Sake jei dar lis tai paciai pincetu bandyti traukti, o jei bus baisu, tai atvaziuoti pas ji. Tai az jam pasakiau, kad pati tikrai netrauksiu, o geriau atleksiu, bet aciu D. nebereikejo thumbup.gif
Man irgi sake, kad mano raumenys visiskai suglebe buvo, tik nebuvo taip prasiskyre kaip tavo, bet pilvui pratimukus pradeti daryti leido tik po 3men., tad as kolkas apsiriboju kojyciu tvirtinimu dviratuku ax.gif
Plauku linija ties viduriuku rando ir man uzkilo, bet is jokiu triusu nelenda thumbup.gif as turbut perdaug bobiskus nesioju biggrin.gif
Atsakyti
Ar is jusu kuri nors operavosi pas Jauniski blush2.gif
Atsakyti
Oho, kaip keista su tais išlindusiais siūlais g.gif Man jau turbūt nieks nelįs, per daug laiko praėjo smile.gif O nuo ko jie gali išlyst? Nuo kilnojimo? Genetika?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 27, 09:36)
Ar is jusu kuri nors operavosi pas Jauniski blush2.gif

Arba Vitkus, ar operuoja sias problemytes? Nes del konsultaciju tai priima, kazin ar pats operuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 27 kovo 2014 - 10:28
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 03 27, 08:45)
Sveikutes 4u.gif
Gal gali placiau, kaip pas ka? Kokias proceduras perejai blush2.gif

kai yra baltosios pilvo linijos isvarza, yra operacija kompensuojama ligoniu kasu.. bet kompensuoja ja kaip suprantu tik ligoninese, privaciose ne, nors gal kazkokia dali ir dengia - nezinau... g.gif

Pas Vitkų brangu labai.. is viso Vilniuje brangu labai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 03 27, 12:06)
kai yra baltosios pilvo linijos isvarza, yra operacija kompensuojama ligoniu kasu.. bet kompensuoja ja kaip suprantu tik ligoninese, privaciose ne, nors gal kazkokia dali ir dengia - nezinau...  g.gif

Pas Vitkų brangu labai.. is viso Vilniuje brangu labai..  ax.gif

Ligonių kasos kompensuoja ir privačiose. Aišku, ne pilnai, o tik dalį. Bet jeigu planuoji dar kažką papildomai darytis, tai gal apsimoka dalį "apsikompensuoti", už kitą susimokėti ir viską atlikti vienoje vietoje ir tuo pat metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 03 27, 10:49)
Sveika plekne    tongue.gif
Del siuliuko tai vaziuok pas M., kad istrauktu. Man is pilvuko pjuvio trauke/nupjove viena ir is papuliu 2vnt. Sake jei dar lis tai paciai pincetu bandyti traukti, o jei bus baisu, tai atvaziuoti pas ji. Tai az jam pasakiau, kad pati tikrai netrauksiu, o geriau atleksiu, bet aciu D. nebereikejo  thumbup.gif
Man irgi sake, kad mano raumenys visiskai suglebe buvo, tik nebuvo taip prasiskyre kaip tavo, bet pilvui pratimukus pradeti daryti leido tik po 3men., tad as kolkas apsiriboju kojyciu tvirtinimu dviratuku  ax.gif
Plauku linija ties viduriuku rando ir man uzkilo, bet is jokiu triusu nelenda  thumbup.gif as turbut perdaug bobiskus nesioju  biggrin.gif

Pati tai netrauksiu, bijau ko pridirbt. Pora sav ir vaziuosiu pas gyd, tada ir istrauks. O triusikai tai rimtai pas mane is zemesniu g.gif , nepatogu man su aukstesniais. Vis gundausi pirkt fotoepiliatoriu.

QUOTE(hererra @ 2014 03 27, 11:46)
Oho, kaip keista su tais išlindusiais siūlais g.gif Man jau turbūt nieks nelįs, per daug laiko praėjo smile.gif O nuo ko jie gali išlyst? Nuo kilnojimo? Genetika?

Tai kad ir pats gyd nežino kodel jie lenda. Sakė, vieni kažkokie labai visoms lindo, keitė į kitokius, paskui vėl kitokiais siudavo. Dabar tipo siuna su mažiausiai lendanciais, ale vistiek tu islindimu pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraite: 27 kovo 2014 - 21:44
QUOTE(virginp @ 2014 03 27, 09:39)
Extra, tik butinai perspek trenere/ri, kad esi po tokios op., manau taip paciai bus daug saugiau sportuoti ir patars kaip ka daryti, kad nepersitempti.
Sekmes sportuose  thumbup.gif

Nu neispejau, darau viska kaip visos, bet tik jau kur presui pratimas yra keliant istiestas kojas ir leidziant beveik iki grindu, kiek pasisaugau, nors neskauda niekas, bet tiesiog baisu paciai kol kas smile.gif
Atsakyti