Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(dija @ 2014 04 02, 13:53)
Maciau tavo filma smile.gif nu ir vaizdelis, geriau pacios op butu nerode smile.gif siaip labai grazus filmukas smile.gif

thumbup.gif
man tai jau visai nebebaisu, nes kai pries op. youtubej priziurejau pilnai kaip daro jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2014 04 02, 12:53)
Maciau tavo filma smile.gif nu ir vaizdelis, geriau pacios op butu nerode smile.gif siaip labai grazus filmukas smile.gif

Ir as ka tik paziurejau! smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Filma ir as ziurejau - sveikinu - tikrai rezultatas grazus.. drinks_cheers.gif o ypac grazu matyti ta akiu spindejima.. thumbup.gif thumbup.gif

del klausimu - na cia uzduodame daug ir aisku ne i visus buna gauname atsakymus, bet tai normalu.. nes nu nera tokios temos kur buna viskas suglaustai aprasyta, ko reikia ko ne, kaip galbut ruostis pries op.. kaip paskui viskas vyksta - kaip prieziura ir t.t. - nes cia temuke kaip plepesiu - ji baigiasi ir niekas nesikartoja, na kartais kartojasi.. bet tai kai zmogus praeina tai (op), isgyvena, sugyja iseina.. ir vis maziau buna lieka tu seniau dariusiu op..
nors info ir reikia, skaitai daugiau senu temu - bet tai vis viena buna susimakaluoja daug kas.. be to tikiu, kad seniau besioperavusiom ir ta info isgaruoja, kuria gal but galetu ne operuotom perduot, nes tai jau nebera aktualu.. va pvz kurios operuojasi privacioj klinikoje, kad ir kaip pvz. grozio chirurgijos - jos gauna normalios info ir is daktaro - bet ne visur taip yra, kaip jau matem ir is Vilniaus keliu daktaru, kur buvo moteris kuri isejo is susirasinejimo cia temoje, bet ji info pilnos ten negavo, ir nezinojo kaip ka daryti.. jautesi del to nejaukiai, as va irgi norejau op daryti Kaune pas M, bet tai kai gavau siuntima ir suzinojau jog op man dengs ligoniu kasos - nusprendziau daryti ligonineje nemokamai.. kad pinigus pataupyti kitoms op kuriu jau dabar noriu.. bet va to kaina gaunasi man kad info neturiu.. nes ligonine paprasta ir privati grozio klinika tikrai skiriasi... ir info kaip ka daryti geriau as negausiu ligonineje ir is daktaro.. nebent tik cia is Jusu... 4u.gif
nu vien zo - as cia biski pasimasciau garsiai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2014 04 02, 12:53)

nu ragas, net neparašė kad įdėjo, varau žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos grazules 4u.gif
Uzsirasiau konsultacijai ir as blush2.gif Kita savaite teks keliauti ir parodyti savo "turta" lotuliukas.gif Tad jusu temoje busiu naujoke, jei priimsite 4u.gif
Atsakyti
papus tai galėjo pridengt labiau biggrin.gif arba pasakyt maikę apsirengt nu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
filmukas su mano op, kas nori pamatyt ir nežino kur ieškot smile.gif
pati žliumbiau žiūrėdama smile.gif o pradžioj kur rodo su berniuku, tai ten mano jaunėlis brolis, 10 m jaunesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 04 02, 09:38)
Don't worry and be happy biggrin.gif Vairuot pradėjau po 5 dienų, po 14 dienų grįžau į darbą. Pilnai atsitiesti gal kokio mėnesio ir reikia, bet tai nereiškia, kad būna baisiai sunku. Nu *****, pagrinde nemalonus yra tempimas odos, bet skausmo tai juk nėra. Dėl pjūvio tik pasisaugot reikia, kad visokie siūlai nelėstų. Nors aš 5 l bambalį vandens po 1 mėn jau nešiau rolleyes.gif

o tai po cp irgi neleidzia kilnoti blush2.gif bet cia tos siules matyt giliau daromos g.gif

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 02, 10:59)
aš mėnesiui nepraėjus kažką trumpam kilstelėdavau. dukrą po mėnesio perkeldavau iš vežimo ant žemės (15 kg). vairuot įmanoma nedaug laiko praėjus, man vyras draudė mėnesį vairuot  doh.gif  doh.gif  tik va valgyt gamint kažkaip nedraudė...

eina sau negi taip jau grieztai tik gramais kilnot unsure.gif

QUOTE(virginp @ 2014 04 02, 11:05)
Nieko cia nereikia persigalvoti, viskas bus liuks, nepergyvenk.
Vairuot pradejau viena kazkur po 1.5sav. Viskas imanoma  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 02, 15:49)
papus tai galėjo pridengt labiau biggrin.gif arba pasakyt maikę apsirengt nu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
filmukas su mano op, kas nori pamatyt ir nežino kur ieškot smile.gif
pati žliumbiau žiūrėdama smile.gif o pradžioj kur rodo su berniuku, tai ten mano jaunėlis brolis, 10  m jaunesnis  wub.gif

einu ir aš ziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 04 02, 14:18)
Laba diena,

Filma ir as ziurejau - sveikinu - tikrai rezultatas grazus..  drinks_cheers.gif  o ypac grazu matyti ta akiu spindejima..  thumbup.gif  thumbup.gif

del klausimu - na cia uzduodame daug ir aisku ne i visus buna gauname atsakymus, bet tai normalu.. nes nu nera tokios temos kur buna viskas suglaustai aprasyta, ko reikia ko ne, kaip galbut ruostis pries op.. kaip paskui viskas vyksta - kaip prieziura ir t.t. - nes cia temuke kaip plepesiu - ji baigiasi ir niekas nesikartoja, na kartais kartojasi.. bet tai kai zmogus praeina tai (op), isgyvena, sugyja iseina.. ir vis maziau buna lieka tu seniau dariusiu op..
nors info ir reikia, skaitai daugiau senu temu - bet tai vis viena buna susimakaluoja daug kas.. be to tikiu, kad seniau besioperavusiom ir ta info isgaruoja, kuria gal but galetu ne operuotom perduot, nes tai jau nebera aktualu.. va pvz kurios operuojasi privacioj klinikoje, kad ir kaip pvz. grozio chirurgijos - jos gauna normalios info ir is daktaro - bet ne visur taip yra, kaip jau matem ir is Vilniaus keliu daktaru, kur buvo moteris kuri isejo is susirasinejimo cia temoje, bet ji info pilnos ten negavo, ir nezinojo kaip ka daryti.. jautesi del to nejaukiai, as va irgi norejau op daryti Kaune pas M, bet tai kai gavau siuntima ir suzinojau jog op man dengs ligoniu kasos - nusprendziau daryti ligonineje nemokamai.. kad pinigus pataupyti kitoms op kuriu jau dabar noriu.. bet va to kaina gaunasi man kad info neturiu.. nes ligonine paprasta ir privati grozio klinika tikrai skiriasi... ir info kaip ka daryti geriau as negausiu ligonineje ir is daktaro.. nebent tik cia is Jusu...  4u.gif
nu vien zo - as cia biski pasimasciau garsiai....  blush2.gif

Tu taip nepergyvenk del info, man M nedaug naujo pasake per konsultacija ir po op. Veliau naturaliai kyla klausimu, tai i visus klausimus gavau cia atsakymus mirksiukas.gif
man rodos anila daresi pas Jauniski ligonineje. Gali ja susirasti, jeigu sm dar bendrauja.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 02, 16:17)
o tai po cp irgi neleidzia kilnoti  blush2.gif  bet cia tos siules matyt giliau daromos  g.gif
eina sau negi taip jau grieztai tik gramais kilnot  unsure.gif

Tai kad ne, tikrai ne giliau. Bent jau man M sakė, kad šitšas pjūvis yra tikrai greičiau gyjantis nei apendicito ar rCP, kai pjaunami vidiniai audiniai. Čia gi susiuvamas prasiskyręs raumuo, o randukas apačioj būna plonytis ir gražutis. Tikrai viskas ok, nereikia super saugos, bet pati gi jausi, kad kai esi perlinkus nuo pilvo tempimo su skaudančia nugara nuo pastovaus sulinkimo, tai ir kilnot nieko jau nebesinorės biggrin.gif Aš va pavyzdžiui niekados nebuvau turėjusi jokios operacijos, net narkozė nežinojau, kas yra, todėl panikos lengvos buvo. Bet ačiū D, kad viskas vyko greitai, nereikėjo ilgai laukt, plius jaučiau baisų diskomfortą, gal net kompleksavau sakyčiau dėl pilvo...norėjau ir svajojau apie šią OP, todėl tie nepatogumai - tempimai, skausmeliai, perklijavimai pleistrų kas dvi dienas, korsetas, net rytą vakarą gelio nuo randų tepimas - tapo tarsi ritualu ir buvo visai nesunku, nes žinojau ir mačiau rezultatus... thumbup.gif

Mamka dviguba, geras filmukas thumbup.gif Ir daktariukas gi gražuoliukas čia tarp visų toks populiarus wub.gif "Užpakalis ant pilvo" lotuliukas.gif Savam stiliuje tu biggrin.gif
Tiesa, dar dėl to ritualo kasryt į pilvą pažiūrėt - pasakykit, kuri to nedaro biggrin.gif Jaučiu čia visoms po OP refleksas tarsi pasitikrint, ar jis visdar gražus ir netyčiaa negrįžo į pradinę būseną... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 02 balandžio 2014 - 18:22
QUOTE(hererra @ 2014 04 02, 18:20)
Tai kad ne, tikrai ne giliau. Bent jau man M sakė, kad šitšas pjūvis yra tikrai greičiau gyjantis nei apendicito ar rCP, kai pjaunami vidiniai audiniai. Čia gi susiuvamas prasiskyręs raumuo, o randukas apačioj būna plonytis ir gražutis. Tikrai viskas ok, nereikia super saugos, bet pati gi jausi, kad kai esi perlinkus nuo pilvo tempimo su skaudančia nugara nuo pastovaus sulinkimo, tai ir kilnot nieko jau nebesinorės biggrin.gif Aš va pavyzdžiui niekados nebuvau turėjusi jokios operacijos, net narkozė nežinojau, kas yra, todėl panikos lengvos buvo. Bet ačiū D, kad viskas vyko greitai, nereikėjo ilgai laukt, plius jaučiau baisų diskomfortą, gal net kompleksavau sakyčiau dėl pilvo...norėjau ir svajojau apie šią OP, todėl tie nepatogumai - tempimai, skausmeliai, perklijavimai pleistrų kas dvi dienas, korsetas, net rytą vakarą gelio nuo randų tepimas - tapo tarsi ritualu ir buvo visai nesunku, nes žinojau ir mačiau rezultatus... thumbup.gif

Mamka dviguba, geras filmukas thumbup.gif Ir daktariukas gi gražuoliukas čia tarp visų toks populiarus wub.gif "Užpakalis ant pilvo" lotuliukas.gif Savam stiliuje tu biggrin.gif
Tiesa, dar dėl to ritualo kasryt į pilvą pažiūrėt - pasakykit, kuri to nedaro biggrin.gif Jaučiu čia visoms po OP refleksas tarsi pasitikrint, ar jis visdar gražus ir netyčiaa negrįžo į pradinę būseną... doh.gif  lotuliukas.gif

As ziuriu ne maziau 10 kart per diena!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 02, 18:30)
As ziuriu ne maziau 10 kart per diena!!!!  lotuliukas.gif

Ir apskritai taip pamilau save!!! lotuliukas.gif
jau smutkiu nauju vyras uzdraude pirkti! lotuliukas.gif nors jisai is tu, kurie kartais liepia nuvaziuot i parduotuve nusipirkti ko nors. Sportuoti pradejau 4 kart per savaite, i grozio salona minimum karta per savaite nuvarau ko nors pasidaryt, dantis issibalinau, nu zodziu, vyras liepe stabdyt arklius! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2014 04 02, 18:35)
o tos mamytes, kurios jau po op, dar galvoja tureti leliuku? skaiciau ivairiu straipsniu, tai del krutu implantu- tai nera stop sitiems dalykeliams, o vat po tokiu op info neradau smile.gif

Galima ir po sitos op, bet minimum metai turi buti praeje, ir nera jokios garantijos, kad neteks vel darytis op po nestumo.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 04 02, 18:35)
o tos mamytes, kurios jau po op, dar galvoja tureti leliuku? skaiciau ivairiu straipsniu, tai del krutu implantu- tai nera stop sitiems dalykeliams, o vat po tokiu op info neradau smile.gif

galima. bet po metų kokių tik. ir neaišku ar oda vėl neišsitampys...
aš asmeniškai tai stop pasakiau su vaikais biggrin.gif vyras dar namioką kokį naivų užmeta, bet sakiau kad man jau gana biggrin.gif

peržiūrėjom su šeimyna filmuką biggrin.gif dar pasirodžiau eilinį kart pilvą (per dieną kiek kartų praeidami ,,prigauna" prie veidrodžio mane nuogu pilvu...), tipo va va žiūrėkit biggrin.gif
Atsakyti