Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 04 01, 17:05)
Nereikia, viską duoda. Net dantų šepetuką su pasta, rankšluoščius, nu žodžiu, viską. Man kas pravertė tai drėgnos servėtėlės, plaukų gumytė (kitos ima sausą šampūną, jei plaukai labai riebaluojas), knyga ir telefas su netu  Triusikai ir tie nereikalingi - prieš OP nusimauni, o po OP vistiek sutvarstyta ir su korsetu namo važiuoji
Šampaną tai čia gal vaistukus migdančius turėjo omeny ?

Ai, tiesa, dar kojinės būtinai, bo galūnės šąla nuo nejudėjimo

Sampaniuka suleidzia pries einant i operacine, taip lengvai uznesa, gera pasidaro, nieko nebebijai .... smile.gif Isikimbi gyd i paranke ir keliauji liuliuko biggrin.gif
Man kojiniu nereikejo, nors buvau isidejus. Man buvo ziauriai karsta po op, net tu naktiniu nesidejau ir kaldros nesiklojau, nes visa slapia budavau, kakta rasojo biggrin.gif, cia matyt narkozes salutinis poveikis koks...

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 02, 09:38)
laba ryta 
hmmm neramina mane, kad mėnesi, kai dare cp jau po savaites laksciau 
o tai kiek laiko nesioti nieko negalima ir ka reiskia tas nieko

Na as po 3sav jau viena likau namie su maziuku, valgyt padarydavau. Menesis po op jau ejau viena su juo i lauka, nes parvest reikia kaip ozy isipyrusi ir rekianti, tai anksciau nedrysau.
O ka tu nori nesiot? vaiko neleidziama kilnot/nesiot 2 menesius. Na puoda sriubos as ikeliu i saldytuva, pirkiniu maisu netampau... o kazko dar sunkaus kaip ir nera jokio poreikia kilnot g.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 02, 11:07)
oho, o kaip tada su vairavimu? kada vairuot pradejot
kada  smileysex.gif galima  man tiek klausimu iskilo, kad as tuoj apsigalvosiu iki menesio galo

Vairuoti nera sunku jau pora sav po op, tik man budavo ilgiau pasedejus, islipdavau is masinos kaip kobiniukas, sunku iskart issitiest budavo, sulinkus iki menesio islipdavau is masinos.
Del sexiuko irgi nera jau taip baisu, 3 sav po jau pati pasiprasiau lotuliukas.gif , nes vyras bijojo. O menesiukas po jau kaip anksciau viskas...

QUOTE(dija @ 2014 04 02, 14:53)
Maciau tavo filma  nu ir vaizdelis, geriau pacios op butu nerode  siaip labai grazus filmukas smile.gif

Jetus, garso nera kompe doh.gif , kaip paziuret... Ai, rytoj kursiu laptopa doh.gif

QUOTE(knopke* @ 2014 04 02, 15:09)
pas koki gydytoja dauguma registruojasi grozio klinikoje?

dar vienas klausimas..sorry, kad as atakuoju jais jus, bet man viskas idomu

o pasidariusi tokia op, galima gimdyti dar karta? gal kas susidure su tuo?

Pas Maslauska ir pas Kaikari mirksiukas.gif , darbai ju analogiski mirksiukas.gif
Galima gimdyti, bet man jau nebesinoretu schmoll.gif
Beje po gimdymo man buvo daug daug kartu blogiau nei po sitos op smile.gif , o galvojau bus blogiau tongue.gif (as apie savijauta)
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 02, 16:49)
papus tai galėjo pridengt labiau biggrin.gif arba pasakyt maikę apsirengt nu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
filmukas su mano op, kas nori pamatyt ir nežino kur ieškot smile.gif
pati žliumbiau žiūrėdama smile.gif o pradžioj kur rodo su berniuku, tai ten mano jaunėlis brolis, 10  m jaunesnis  wub.gif

Super filmukas thumbup.gif
Tu musu zvaigzde 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif filmukas wub.gif

QUOTE(hererra @ 2014 04 02, 18:20)
Tai kad ne, tikrai ne giliau. Bent jau man M sakė, kad šitšas pjūvis yra tikrai greičiau gyjantis nei apendicito ar rCP, kai pjaunami vidiniai audiniai. Čia gi susiuvamas prasiskyręs raumuo, o randukas apačioj būna plonytis ir gražutis. Tikrai viskas ok, nereikia super saugos, bet pati gi jausi, kad kai esi perlinkus nuo pilvo tempimo su skaudančia nugara nuo pastovaus sulinkimo, tai ir kilnot nieko jau nebesinorės biggrin.gif Aš va pavyzdžiui niekados nebuvau turėjusi jokios operacijos, net narkozė nežinojau, kas yra, todėl panikos lengvos buvo. Bet ačiū D, kad viskas vyko greitai, nereikėjo ilgai laukt, plius jaučiau baisų diskomfortą, gal net kompleksavau sakyčiau dėl pilvo...norėjau ir svajojau apie šią OP, todėl tie nepatogumai - tempimai, skausmeliai, perklijavimai pleistrų kas dvi dienas, korsetas, net rytą vakarą gelio nuo randų tepimas - tapo tarsi ritualu ir buvo visai nesunku, nes žinojau ir mačiau rezultatus... thumbup.gif

aš cp turejus ir ne viena ir ne du cool.gif po cp irgi reikėjo vaikais rupintis todel kazkaip po savaites su korsetu jau laksciau kaip bite rolleyes.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2014 04 02, 21:20)

O ka tu nori nesiot? vaiko neleidziama kilnot/nesiot 2 menesius. Na puoda sriubos as ikeliu i saldytuva, pirkiniu maisu netampau... o kazko dar sunkaus kaip ir nera jokio poreikia kilnot  g.gif
Vairuoti nera sunku jau pora sav po op, tik man budavo ilgiau pasedejus, islipdavau is masinos kaip kobiniukas, sunku iskart issitiest budavo, sulinkus iki menesio islipdavau is masinos.
Del sexiuko irgi nera jau taip baisu, 3 sav po jau pati pasiprasiau  lotuliukas.gif , nes vyras bijojo. O menesiukas po jau kaip anksciau viskas...

mano masinukas aukstas ne visada maziausias vaikas ilipa i kedute unsure.gif na del pirkiniu tai jau suprantu. Gerai kad aukle turiu, bandysiu jos pagalbos prasytis po operacijos. o gydytojai ka sako apie smileysex.gif nes po cp irgi neleidzia vieni 6 sav kiti 8, bet mes irgi ilgai netverem 2 gal 3 sav blush2.gif visi jie vyrai bailiai lotuliukas.gif
Atsakyti
man šampaniuką suleido jau operacinėj, tai sau gulėjau ir mėgavaus smile.gif va filmuke po op kai veža į palatą, sakau dėkinga esu dabar kad atsibudau... aš žiauriai bijojau nebepabusti. nežinau - kiekvienas turi savo durnumų biggrin.gif biggrin.gif
ir karšta man labai buvo, kojinių nesidėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 02, 15:49)

Brolis tai simpatukas biggrin.gif

Randas aukstokas pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 03, 17:04)
man šampaniuką suleido jau operacinėj, tai sau gulėjau ir mėgavaus smile.gif va filmuke po op kai veža į palatą, sakau dėkinga esu dabar kad atsibudau... aš žiauriai bijojau nebepabusti. nežinau - kiekvienas turi savo durnumų biggrin.gif biggrin.gif
ir karšta man labai buvo, kojinių nesidėjau smile.gif

Man irgi suleido jau bunant operacinej thumbup.gif
Kojiniu man reikejo ziauriai, drebejau iki negalejimo, man net du kartus nese elektrinius sildytuvus, kurie pute karsta ora po kaldra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 02, 14:33)
Laba  4u.gif
Noreciau pasiteirauti, gal kas daresi pilvo plastikos operacija Vilniaus Sugiharoje pas chirurga Radzeviciu? Ar taip girdejot kokius atsiliepimus?

Jis nepopuliarus, nes daro inkaro formos pjuvius.... Daug kam jie teisiog nepriimtini, bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 04 03, 17:14)
Brolis tai simpatukas  biggrin.gif

Randas aukstokas pasirode  g.gif

blush2.gif brolis tai ir man patinka lotuliukas.gif

randas tikrai aukštokai. kokiais 2 cm tai tikrai pakilo kailiuko linija...

QUOTE(virginp @ 2014 04 03, 17:19)
Man irgi suleido jau bunant operacinej  thumbup.gif
Kojiniu man reikejo ziauriai, drebejau iki negalejimo, man net du kartus nese elektrinius sildytuvus, kurie pute karsta ora po kaldra.  rolleyes.gif

matai, turbūt skirtingai reguoja organizmai. mane šaltis krėtė kai jau namie buvau kelias dienas, pasirodė kad tempos yra.. bet keliom val tik
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 04 02, 17:18)
Laba diena,

Filma ir as ziurejau - sveikinu - tikrai rezultatas grazus..  drinks_cheers.gif  o ypac grazu matyti ta akiu spindejima..  thumbup.gif  thumbup.gif

del klausimu - na cia uzduodame daug ir aisku ne i visus buna gauname atsakymus, bet tai normalu.. nes nu nera tokios temos kur buna viskas suglaustai aprasyta, ko reikia ko ne, kaip galbut ruostis pries op.. kaip paskui viskas vyksta - kaip prieziura ir t.t. - nes cia temuke kaip plepesiu - ji baigiasi ir niekas nesikartoja, na kartais kartojasi.. bet tai kai zmogus praeina tai (op), isgyvena, sugyja iseina.. ir vis maziau buna lieka tu seniau dariusiu op..
nors info ir reikia, skaitai daugiau senu temu - bet tai vis viena buna susimakaluoja daug kas.. be to tikiu, kad seniau besioperavusiom ir ta info isgaruoja, kuria gal but galetu ne operuotom perduot, nes tai jau nebera aktualu.. va pvz kurios operuojasi privacioj klinikoje, kad ir kaip pvz. grozio chirurgijos - jos gauna normalios info ir is daktaro - bet ne visur taip yra, kaip jau matem ir is Vilniaus keliu daktaru, kur buvo moteris kuri isejo is susirasinejimo cia temoje, bet ji info pilnos ten negavo, ir nezinojo kaip ka daryti.. jautesi del to nejaukiai, as va irgi norejau op daryti Kaune pas M, bet tai kai gavau siuntima ir suzinojau jog op man dengs ligoniu kasos - nusprendziau daryti ligonineje nemokamai.. kad pinigus pataupyti kitoms op kuriu jau dabar noriu.. bet va to kaina gaunasi man kad info neturiu.. nes ligonine paprasta ir privati grozio klinika tikrai skiriasi... ir info kaip ka daryti geriau as negausiu ligonineje ir is daktaro.. nebent tik cia is Jusu...  4u.gif
nu vien zo - as cia biski pasimasciau garsiai....  blush2.gif

Tatanka, tikrai nepergyvenk wub.gif
As dariausi ligonineje, lovyte superine, pati besilankstanti, laike mane 4 naktis, tai man toks polisis buvo- skaiciau knygas, ziurejau filmus, nes internetoneturejau, bet kompo tai gi nedraudzia turet:) O ir gydytojai visk1 paaiskina, nes vizituoja tave po kelis kart per para:) Praktiskai visi jie privaciai opperuoja, tai gali visu visko klausinetis thumbup.gif

Siaip kaip gysi - labai daug priklauso nuo tavo pacios organizmo... Nuo buvusios pries tai bukles... Kazkuri minejo Anila, kuri operavosi pas Jauniski. Na tegul neisizeidzia Anila, bet tikrai kito tokio pilvo kaip jos , keistai istampyto nuo nestumu as nemaciau.. Ir kazi ka geriau butu isspaude bet kuris kitas gydytojas tokioje kaip jos situacijoje. ... Mano pazistama operavosi pas ji - tikrai visai kitoks vaizdas g.gif, o as pas Sakalauskaite ruosiausi - abu jie pas Vitku tuo metu dirbo. Tik kai man reikejo - jie tada persikelinejo i Santariskes ir ilga laika nedare sudetingu operaciju, nes operacines dar nebuvo tinkamai irengtos. O mane laikas spaude - dabar arba...

O tada, pamaciusi gyvai Raubos darba,jau net nemasciau apie joki kita gydytoja, bet man randas per viduri sukiles buvo, bet lygiai taip pat korekcija pasidariau ligonineje su siuntimu...

Aisku, labai smagu, kai viskas tobulai is pirmo karto pavyksta, ka ir bekalbet wub.gif

Man dabar tai Saulytes pilvukas labai grazus, na neitiketinai zemai randas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 02, 18:32)
Sveikos grazules 4u.gif
Uzsirasiau konsultacijai ir as  blush2.gif  Kita savaite teks keliauti ir parodyti savo "turta"  lotuliukas.gif Tad jusu temoje busiu naujoke, jei priimsite  4u.gif

Primsim priimsim 4u.gif

Pas ka konsultuosies?

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2014 03 30, 19:34)
merginos, bet pasistengus ir numetus  pasidarai op, o veliau vel ima ir soka, juk visa laika taip sunku laikytis
as visa gyvenima atsimenu save apvalia ir mane tas tenkina, jei nebutu kitu priezasciu biggrin.gif tad as galvoju, kad jei imciau ir numesciau svorio, o paskui staiga vel grizciau prie buvusio..kaip tada, nes mano gyvenime niekada nebuvo tokiu skaiciu kaip 60 /65 biggrin.gif

Oi, nezinau ar verta labai labai stengtis su to svorio numetimu, ypac jei visada esi tokia, kokia dabar..

Man jau taip gavosi, kad praejus pusmeciui po operacijos as uzsidejau 10 kg. ant saves tai zinai taip baisiai dabar sonai pupso - pilvukas tai grazutis lotuliukas.gif

Tai geriausia kad labai neissidziovintum, nes tikrai labai issilaikyt sunku, jei tau tai nera gyvenimo tikslas blush2.gif Nes tai dienai padarys tave dailiausia tam vaizdui kuri ir darys, jei poto numesi svorio , tik grazesi, na o jei priauginesi - tai jau cia tavo problemos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 03, 22:30)
:

randas tikrai aukštokai. kokiais 2 cm tai tikrai pakilo kailiuko linija...

g.gif bet kiek pamenu, tavo situacija, kitaip ir neisejo del jau buvusio
rando vietos?

Siaip labai grazus pilvukas, labai geros emocijos - taip smagu buvo grizt ir i savo pergyvenimus ir dziaugsmus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 03, 10:38)
Labas rytas 4u.gif filmukas wub.gif
aš cp turejus ir ne viena ir ne du cool.gif po cp irgi reikėjo vaikais rupintis todel kazkaip po savaites su korsetu jau laksciau kaip bite rolleyes.gif

AS po savaites likau viena su savo 2,3men dvynukemis mirksiukas.gif
Pilknai turejau tvarkytis viska, bet tai dariau labai pasisaugodama, jei riekdavo vaika kelt - prgluzdavau prie saves ir visa svori pernesdavau ant koju .. Na imanoma, nors ir sunku labai saugotis, gal del to ir randas issikraipe... Svarbiausia, kad susiuti raumenys nepraiskirtu, nes tada tik vel is naujo operuotis doh.gif

Bet kai ner is ko rikntis - prisitaikai - o as buvau po dvigubos operacijos ir tikrai po savaites as jau pakankamai gerai jauciausi, o ir atsitiesiau as labai greit pilnai na iki 2 savaiciu ne daugiau, cool.gif
Bet jei kas atsuktu ta laika atgal - labai labai saugociaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 04 03, 19:55)
O tada, pamaciusi gyvai Raubos darba,jau net nemasciau apie joki kita gydytoja, bet man randas per viduri sukiles buvo, bet lygiai taip pat korekcija pasidariau ligonineje su siuntimu...
Aisku, labai smagu, kai viskas tobulai is pirmo karto pavyksta, ka ir bekalbet wub.gif

o pas koki Rauba darei? g.gif google meta juos du.. blush2.gif
sakei ligonineje lovos geros - dabar mastau kurioje Santaruose, ar lazdynuose, ar kokioje?.. blush2.gif taip, as pergyvenu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 04 03, 20:16)
AS po savaites likau viena su savo 2,3men dvynukemis mirksiukas.gif
Pilknai turejau tvarkytis viska, bet tai dariau labai pasisaugodama, jei riekdavo vaika kelt - prgluzdavau prie saves ir visa svori pernesdavau ant koju .. Na imanoma, nors ir sunku labai saugotis, gal del to ir randas issikraipe... Svarbiausia, kad susiuti raumenys nepraiskirtu, nes tada tik vel is naujo operuotis doh.gif

Bet kai ner is ko rikntis - prisitaikai - o as buvau po dvigubos operacijos ir tikrai po savaites as jau pakankamai gerai jauciausi, o ir atsitiesiau as labai greit pilnai na iki 2 savaiciu ne daugiau,  cool.gif
Bet jei kas atsuktu ta laika atgal - labai labai saugociaus lotuliukas.gif

bijau kad su savo charakteriu galiu vel persistengt doh.gif nemoku saves ijungti, kad as negaliu unsure.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 04 03, 20:53)
o pas koki Rauba darei?  g.gif  google meta juos du..  blush2.gif
sakei ligonineje lovos geros - dabar mastau kurioje Santaruose, ar lazdynuose, ar kokioje?..  blush2.gif  taip, as pergyvenu....  doh.gif

o kur tu ruošiesi darytis? ir pas ka?
Atsakyti