Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome draugijos sportuoti kartu

Sveikos,
Ieškau kompanijos, kas norėtų sportuoti drauge Impuls Ozo g. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ieskau kompanijos sportuoti klube Marijampoleje
Atsakyti
QUOTE(AnaxParthenope @ 2014 07 05, 21:56)
Sveikos  smile.gif

Ieškau kompanijos Klaipėdoje.
Norėčiau kartu pasportuoti, pabėgioti, drauge mesti svorį  blush2.gif
Juk drauge visada smagiau ir lengviau  smile.gif

Sveiki... O kuriame rajone jus gyvenate.... As ir ieskau kompanijos...

Atsakyti
Labas visiems,
ieškau tų,kurie norėtų rytais (5 arba 6val) Vilniuje užsiimti joga. Galbūt susidarius nedidelei grupelei galima būtų tą daryti su jogos mokytoju, -a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilniete: 22 rugpjūčio 2014 - 11:22
ieskau kompanijos sportuoti klube Vilniuje , mastau apie aerobika.lt kluba ar svitrigailos 40B esanti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau kompanijos sportuoti Vilniaus Impulse Ozo g. Man 28, sportuoju vakarais.

Norėčiau kompanjojės su kuria galėtume kartu mesti svorį smile.gif

Rašykit AŽ

thumbup.gif
Atsakyti
Pradedu sportuoti Pilaitėje Goodlife, gal kas kartu nori? Kartu smagiau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju pradet sportuot cool.gif gal kas norėtu jungtis? aerobikia nelabai traukia, bet va sale ar kokia joga visai mielai ax.gif Kaune 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal atsirastų norinčių pasportuoti drauge Klaipėdoje? Norėčiau išmėginti kalanetiką, gal jogą.. ax.gif Neatmetu varianto ir į sporto klubą, fitnesas visai tiktų. Norisi prajudinti kūną, o su kompanija būtų kur kas smagiau cool.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas norėtų pažaisti skvošą? Jei taip, rašykite į AZ
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas noretu zaisti lauko tenisa poroje Vilniuje rolleyes.gif . Esu naujoke, ieskau kompanijos - kadangi porose zaisti pigiau. Siuo metu lankau treniruotes induvidualiai su treneriu, kaina labai gera paliginus su kitais klubais. Nes uzsiemimas 1 val. su treneriu(ir sales nuoma) induvidualiai kainuoja man 25 eur. O jeigu rasciau sau partnere kainuotu tik 30 eur, bet cia jau porai. Tada iseina zmogui tik 15 eur.

Lauksiu norinciu, gelite ir skambinti i tel. 860297967 (Alina) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal būtų norinčių kartu pradėti bėgioti ar kartu žaisti stalo tenisą (Kaunas)? bigsmile.gif
Atsakyti