Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(fule @ 2014 02 10, 10:20)
gautos ,rašė JustArm  4u.gif

Aciu, vis permesdavau temuke, bet praleidau vis tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 10, 09:39)
As turiu abi, tai man juoda simta kartu geresne. Palyginau kelis kartus ir galiu pasakyti, kad po juodos oda atrodo nuostabiai, o po baltos toli grazu tokio efekto nebuna schmoll.gif

drinks_cheers.gif turiu balta, bet man ir ji labai patiko. Viena geriausiu valanciu. Rinkausi tarp baltos ir juodos, tai konsultante sake, kad balta labiau valanti, o juoda labiau oda grazinanti ir maziau valanti. Bet noreciau ir juoda isbandyti.
O kurioj cia parduotuvej pirko kitoj temoj? g.gif
Atsakyti
manau visose temose glamglow is ten pat perka - fragrancenet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 02 10, 10:52)
kur kaip atrodo?  biggrin.gif kur ieskoti?

Cia manau geros kainos:
http://www.fragrance.../sc/en_US/23300
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 10, 09:08)
aš pamenu, kad Savita rašė, jog įlenda į 2 dydį su panašiais klubais kaip mano rolleyes.gif  bet gi dar nuo figūros priklauso blush2.gif  pas mane liemuo nekūdas  blush2.gif  ir kažkuri mamytė dar rašė, kad tik 4 tiks su 96 cm.klubais, tai gerai, kad paklausiau biggrin.gif

oi ne ne...as 2 net nesu akyse maciusi, turiu 4 smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal uzmatet kur sia rankine? Kokia ji man grazi... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 02 10, 11:20)

O kiek LT kainuoja? Siustis pigiau iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 02 10, 10:20)

drinks_cheers.gif cia tikrai gera kaina, nes Kristej 179 lt kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 02 10, 10:17)
drinks_cheers.gif turiu balta, bet man ir ji labai patiko. Viena geriausiu valanciu. Rinkausi tarp baltos ir juodos, tai konsultante sake, kad balta labiau valanti, o juoda labiau oda grazinanti ir maziau valanti. Bet noreciau ir juoda isbandyti.
O kurioj cia parduotuvej pirko kitoj temoj?  g.gif

Vat dar norejau ir parasyti, kad juoda duoda is karto ta blitz efekta, o balta gal ne toki rysku iskart, bet nuolat naudojant- ilgalaiki. Tik pas ka jautresne oda tai reiketu po to kazko raminancio ir drekinancio. Nes po baltos man oda ciut tempia.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 10, 11:50)
drinks_cheers.gif cia tikrai gera kaina, nes Kristej 179 lt kainuoja.

gal pasakytumet kiek sveria ta kauke ? noreciau pasiskaiciuot kiek ji litu siunciant butu .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 10, 11:13)
gal pasakytumet kiek sveria ta kauke  ? noreciau pasiskaiciuot kiek ji litu siunciant butu .

man atrodo apie 130-132LT iseina
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 02 10, 10:27)
oi ne ne...as 2 net nesu akyse maciusi, turiu 4 smile.gif

na pakūdinau Jus biggrin.gif kažkodėl buvau tikra, kad 2 turit biggrin.gif
Atsakyti
Labai sudominot su glamglow kaukem. Kazi fragrancenet duoda 20 proc nuolaida ar reikia prisiregistruot.tada mergaitem gal galiotu persiustas nuolaidos kuponas
Atsakyti