Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 21:25)
O  LadyJane kaip patyrusiai atrodo,ar neturėjo būti vienas sveikas cebulis?

Sveika, aš nelabai patyrusi dar, bet pas mane tokis vienas išgyveno.
Žydėti tik nesugalvok leist. Aš iš didelio irgi panašų gavau ( po išdorojimo ), tada kalio pemanganatas silpnas, tada tupdytas ant kvarcinio smėlio ( šinšilom skirto ) ir metai laukimo....jis man buvo dar pradėjęs gesti po keturių mėnesių, bet užteko tik pašalint lapą pažeistą ir jau laukiu jo bundant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 15, 21:34)
Oij, mergaitės... O kaip perkant parduotuvėj matyti, koks tas svogūnas? Va, šičia nuotraukose aišku jau - jie nulupti, tai matosi. O kaip parduotuvėj pamatyt?

Aš pernai nemokėjau tikrint, nors net nežinojau, kad reik tikrint, tai nusvilau stipriai. O šiemet pirkimui žiuriu, kad vazone būtų sausa žemė ir kuo daugiau svogūno virš žemės, tada grūdu pirštus po svogūno apačia ir bandau užjausti slidų paviršių g.gif jeigu nėra tokio ir svogūnas pakankamai kietas perku mirksiukas.gif

Į šlapius dar nebuvo būtinybės kišti rankų rolleyes.gif o kartą norėjau pirkti ne prekybos centre, o gėlių parduotuvėje amarilį, bet neleido patikrint, tai ir nepirkau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 19:58)
Sveikutės,noriu pristatyti savo naujokes, Jūsų teismui.Tai cebuliokai

pirmasis tikras cibuliokas blink.gif
antrasis galima užskaityti rolleyes.gif
trečiasis puvėkas doh.gif
Aišku, išgelbėti galima bandyti, bet jokiais būdais negalima nusileisti ir kaip niekur nieko mokėti pinigus už nekokybiškas prekes:mmm
Ką deda pakuodami siuntinį tikrai mato, nes siuntinys užtrunka pora dienelių, taigi kelionėje jo kokybė, galima sakyti, nepasikeičia.
Pritariu Lutpedei - negalima toleruoti tokio aplaidumo, rašykite jiems pretenzijas, tegu atsako už savo aplaidumą g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą,tuoj pat išsiūsiu nuotraukas ir pretenziją,šitie cebuliokai jau parduotuvėje buvo blogos kokybės,juk ne iš užsienio keliavo.Antai iš lenkų pereitais metais gavau,tai tokie kieti cebuliukai buvo,galvą pramušt būtų galėję,o čia suvytę ir minkšti,tarytum po tris žiedus išžydėję ir visiškai išseke.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 21:58)
Sveikutės,noriu pristatyti savo naujokes, Jūsų teismui.Tai cebuliokai, atkeliavę iš  merginų pareklamuotos  internetiniės  Sėklų parduotuvės. g.gif Turiu susidariusi savo nuomonę apie kokybę,bet kadangi pas mus yra daugiau patyrusiu,tiesiog parodysiu nuotraukas ir pasakysiu,kad kainavo apie dvidešimt litų vienas:

Vaje vaje, kiek darbelio laukia. O kaip dugneliai? Sąžiningai su aštriu peiliu išpjaustinėk, nes čia tik aplaupyta. Kad pretenziją reikia rašyti- faktas kaip blynas ir sakyčiau, kad visiškai nedraugišką.

QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 15, 22:49)

Žydėti tik nesugalvok leist.

Pirštu užkišt, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 15, 23:20)

Pirštu užkišt, ar kaip?

Aš išlaužiu žiedstiebį, kai tas tik būna iškišęs snapuką
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 16, 00:25)
Aš išlaužiu žiedstiebį, kai tas  tik būna iškišęs snapuką

Aš nieko nelaužiu, ir peržydi. Dėl to dar neteko prarast cibulio. O be to, nėr jie tokie beviltiški 4u.gif Tik šiaip užknisa toks pardavėjų požiūris, bele iškišau irnesakyk.gif Turbūt pardavinėt pradeda nuo supuvusių.
-----------------
AŠMAMA, įmesk nuorodą iš kur nepirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 15, 10:48)
Kaip vaikas džiaugiuosi naujais žiedais smile.gif
Evergreen pirmieji žiedeliai

Vyras susitaikė su mintim, kad amarilių-meilenių namie tik daugės  4u.gif  Ir vakar gavau žydintį dovanų  wub.gif
Sweet Pink

Agnyte, kaip gražu wub.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 02 15, 16:17)
pasirodau ir aš su Neon. Ačiū Ice Tea 4u.gif
[img

Och...

QUOTE(Emila @ 2014 02 15, 16:53)
Mano  Monte Carlo baigia išskleisti didžiuuuulį žiedą  ax.gif

Šiais metais nematytas bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 19:58)
Sveikutės,noriu pristatyti savo naujokes, Jūsų teismui.Tai cebuliokai, atkeliavę iš  merginų pareklamuotos  internetiniės  Sėklų parduotuvės. g.gif Turiu susidariusi savo nuomonę apie kokybę,bet kadangi pas mus yra daugiau patyrusiu,tiesiog parodysiu nuotraukas ir pasakysiu,kad kainavo apie dvidešimt litų vienas:
[url

Oi, liūdna verysad.gif . Man labiau pasisekė, nors irgi buvo ką tvarkyti. Prasčiausiai Red Nymph ir Aphrodite su beveik supuvusiu vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 vasario 2014 - 22:55
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 15, 23:30)
Aš nieko nelaužiu, ir peržydi. Dėl to dar neteko prarast cibulio.

Kai svogūnėlis būna piršto storumo ir per stebuklą augina žiedstiebį, tai tenka neleisti jam galutinai nusibaigti
Atsakyti
Aš pirkau iš e-Sėklos: sėklos internetu nuoroda buvo mūsų puslapyje ir tikrai žinau,kad buvo ir daugiau pirkusių.
O pretenziją jau išsiunčiau,aišku su pasiūlymu atsipirkt iš manęs savo gerai ''išlaikytus'' cebulius.
Tiesa, ta puvėką pabandžiau išpjaustinėti,nėra labai gilus puvinys,dugneliai sausi ir nepažeisti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 15 vasario 2014 - 23:26
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 23:23)
Aš pirkau iš        e-Sėklos: sėklos internetu     nuoroda buvo mūsų  puslapyje ir tikrai žinau,kad buvo ir daugiau pirkusių.
   O pretenziją jau išsiunčiau,aišku su pasiūlymu atsipirkt iš manęs savo gerai ''išlaikytus'' cebulius.
   Tiesa, ta puvėką pabandžiau išpjaustinėti,nėra labai gilus puvinys,dugneliai sausi ir nepažeisti..

Pirkau, kai kurie didžiuliai svogūnai ir geros būklės. Vienas po pasodinimo jau žieduką parodė.

Ir vienas japonas žydės wub.gif . Oriental lady. O Green and Saturn įžiūrėjau, kad jau pažydėjęs, žiedstiebis nupjautas ir nauji lapeliai nupjauti. Kaži, kaip čia jam tas stresas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 vasario 2014 - 23:32
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 15, 00:01)
O kodėl Hippeastrum papilio negalėtų turėti pilnavidurio stiebo... Negi tai tik Amaryllis beladonna privilegija g.gif

Neišmanėlė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 23:23)

Nevyk Dievo į medį. Mokėjai papigiai - litais, ne eurais, Tai ir kokybė atitinkamai pakenčiama. Juk negavai stiklinių kaip Lutpedė iš Rojalio, kuriai dabar gali tekti visą kolekciją sunaikinti.
Aš tai tau taip atsakyčiau pardavėjų vietoje - mažą nepasirodytų... irnesakyk.gif

Lutpede, pameni RSF kažkada buvo toks "senasis bandytojas". Dabar tai jis dingęs kaip pirdalas į vandenį. Tai jis turėjo tokią mini krosnelę - krematoriumą, Praverstų tau dabar tas meilenių krematoriukas... irnesakyk.gif

Agnir, ar pakanka sarkazmo? irnesakyk.gif
Atsakyti
Mam iš e-sėklos tai atrodo geras cibulis parėjo g.gif apžiūrėjau, apčiupinėjau - tvirtas, nepapuvęs g.gif
Bet tai kai jie vriedni, kad tokius cibulius kaip už gerą pardavinėja doh.gif
Atsakyti