Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

man atrodo e-sėklos yra tik perpardavinėtojai, ką gauna tą ir persiunčia
Atsakyti
Landžiau po interneto platybes ieškodama kas pražydo, ir apėjau merginų turimą Juodąją deivę, ar bent labai panašią. Nežinau, gal jums ne naujiena, čia jos pavadinimas Jewel of Night(Nakties brangakmenis) http://www.amaryllis...i...d=13&pos=19 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 vasario 2014 - 10:01
QUOTE(Steputė @ 2014 02 16, 01:50)
Papildyta:
Agnir, ar pakanka sarkazmo? irnesakyk.gif

Truputį nesupratau g.gif čia jūs apie ką? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 16 vasario 2014 - 10:07
QUOTE(Steputė @ 2014 02 16, 02:50)

Lutpede, pameni RSF kažkada buvo toks "senasis bandytojas". Dabar tai jis dingęs kaip pirdalas į vandenį. Tai jis turėjo tokią mini krosnelę - krematoriumą, Praverstų tau dabar tas meilenių krematoriukas... irnesakyk.gif

na krosnelės nepirksiu smile.gif Jei ką, sode laužą sukursiu mirksiukas.gif
Šiaip, tai bus matyti kas čia gausis. Šiuo metu sekantys lukštai to nelaimėlio nevandeniuoja, o tie Royalio "virtinukai" seniai konteineryje. Gavau pranešimą, kad išsiuntė kitus
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 02 16, 10:22)
Mam iš e-sėklos tai atrodo geras cibulis parėjo  g.gif  apžiūrėjau, apčiupinėjau - tvirtas, nepapuvęs  g.gif
Bet tai kai jie vriedni, kad tokius cibulius kaip už gerą pardavinėja  doh.gif

Todėl, kad niekas nesikreipė į Kokybės inspekciją. Sėklų sumos nėra didelės, tad niekas tuo ir neužsiima. Jei kelioms iš jūsų tikrai pakliuvo kekokybiški, supuvę, ligoti svogūnai- kreipkitės raštu į atinkamas organizacijos Lietuvoje, o ne e-sėkloms laiškus rašykite. Žinoma, jei tik mėgstate tokius "darbus" smile.gif Man ramiau išmesti svogūną, nei aiškintis santykius. Žinoma aš daugiau iš tokių tiekėjų nebeužsisakinėju.
Dar klausimas smile.gif O jūs nerizikuojate tokiu oru (kai naktimis minusas) užsisakinėti? Juk yra rizika, kad gausite pašaldytą svogūną g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 15, 23:23)
Aš pirkau iš        e-Sėklos: sėklos internetu    nuoroda buvo mūsų  puslapyje ir tikrai žinau,kad buvo ir daugiau pirkusių.

pasirodžiau, kaip reklamuotoja doh.gif nejaukiai jaučiuosi, kad taip atsitiko doh.gif
bet kiek man teko susidurti, tai tokių akibrokštų nepasitaikė blink.gif

Įdomu, kaip jie pasielgs, praneškit, kaip toliau rutuliosis įvykiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 16, 11:01)
Landžiau po interneto platybes ieškodama kas pražydo, ir apėjau merginų turimą Juodąją deivę, ar bent labai panašią.  Nežinau, gal jums ne naujiena, čia jos pavadinimas Jewel of Night(Nakties brangakmenis) http://www.amaryllis...i...d=13&pos=19 .

Gražuolė wub.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 02 16, 11:19)
na krosnelės nepirksiu  smile.gif Jei ką, sode laužą sukursiu mirksiukas.gif
Šiaip, tai bus matyti kas čia gausis. Šiuo metu sekantys lukštai to nelaimėlio nevandeniuoja, o tie Royalio "virtinukai" seniai konteineryje. Gavau pranešimą, kad išsiuntė kitus

Tikėkimės, kad sveikus gausit ir kad pas juos nėra jokios bjaurios zarazos. 4u.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 02 16, 11:34)
pasirodžiau, kaip reklamuotoja doh.gif nejaukiai jaučiuosi, kad taip atsitiko doh.gif

Įdomu, kaip jie pasielgs, praneškit, kaip toliau rutuliosis įvykiai rolleyes.gif

jau tik dėl šito nepergyvenkit, manau, kad pas perdavinėtojus tokių dalykų pasitaiko, kuo ilgiau sandėliuose pastovi tuo didesnė rizika gauti pažeistų, nes sandėliavimo sąlygos neaišku kokios, net neišsivaizduoju ir šiaip kaip jos supakuotos pas juos būna. Aš tai ir po tokių akibrokštų rizikuočiau pirkti pas juos jei pamatyčiau kažkokią man labai patinkančią veislę. Prisimenant kokius pernai išgelbejau tai manau ir su šitais galima būtų susitvarkyti, kiek iš foto matau, aišku kaina jų buvo keli litai ne dvidešimt, tad lyg ir norėtūsi gauti sveikus, bet kaip čia kažkuri minėjot juk ne eurai.
Atsakyti
Na va užsiėmiau savo amarilių spalvų pavadinimų nustatytmu.

P.S. kaip geriau sakyti:
Veislė pavadinimas
Amarilio pavadinimas
Amarilio spalvos pavadinimas g.gif

http://www.colorblends.com/Amaryllis

Pagal čią lentelę aš turiu:

Red Lion;Carmen ( sunku nuspręs kurios tiklsiai)
Ar turit kas Carmen pas save ? ji vyšninė ar ne? Nes žiedai yra tamsiai bordo ( perpjauto buroko spalva) ?

Hercules
Materhorn
Dancing Queen
Sydney

Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 16, 14:37)

dar čia pasieškok
http://www.emaryllis...e-flowered-a-h/
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 16, 12:01)
Landžiau po interneto platybes ieškodama kas pražydo, ir apėjau merginų turimą Juodąją deivę, ar bent labai panašią.  Nežinau, gal jums ne naujiena, čia jos pavadinimas Jewel of Night(Nakties brangakmenis) http://www.amaryllis...i...d=13&pos=19 .

Mano akimis visiškai nepanaši į Juodąją Deivę. Nors 'Nakties brangakmenis' tikrai įspūdingai atrodo wub.gif
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 16, 12:19)
Gavau pranešimą, kad išsiuntė kitus

Tai kai gausi pasigirk, dabar turėtų atsiūsti rinktinius 4u.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 02 16, 12:34)

Neprisiimk sau irnesakyk.gif juk negali būti atsakinga už tai ką pardavėjai
parduoda.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 16, 10:34)

Oi, kad pasimaivei, kad susireikšminai... irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2014 02 16, 10:06)
Truputį nesupratau g.gif čia jūs apie ką? ax.gif

Aišku. Permažai reiškia... nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 15, 22:25)
Aš išlaužiu žiedstiebį, kai tas  tik būna iškišęs snapuką

Nesąmonė. Taip dar labiau apsunkinamas svogūno gyvenimas. Pirmas žiedkotis turi pražysti, nes jį sunaikinus, svogūnas pagal gamtos dėsnius turi auginti kitą. Gamta jam liepia žydėti, taip kad geriau jau leisti, o ne pirštu užkišti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 14, 16:47)
Va siandien buvau Ermitaze, Kauno. Tai yra sveikais gumbais meileniu smile.gif

Tau vis meilenio "gumbai" ant liežuvio. Jei nori gumbų, tai augink bulves. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 16 vasario 2014 - 14:46
QUOTE(Steputė @ 2014 02 16, 16:02)

Nesąmonė. Taip dar labiau apsunkinamas svogūno gyvenimas. Pirmas žiedkotis turi pražysti, nes jį sunaikinus, svogūnas pagal gamtos dėsnius turi auginti kitą. Gamta jam liepia žydėti, taip kad geriau jau leisti, o ne pirštu užkišti.  doh.gif

o kas sakė, kad pirmą žiedkotį?
Atsakyti