Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2014 02 11, 17:14)
Mano irgi bigsmile.gif . Sakyčiau , neblogi svogūnai.
Anąsyk apsišaukiau blush2.gif , ne tris karalienes užsisakiau, o tris Aphrodites biggrin.gif

pasilikit pinigų, šiandien domėjausi, sakė po dviejų savaičių papildys asortimentą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 18:44)
pasilikit pinigų, šiandien domėjausi, sakė po dviejų savaičių papildys asortimentą lotuliukas.gif

Cia kur bigsmile.gif ?

O dar norejau paklausti ar esate kuri nusipirkus cybisteriu cia LT, ar tik siuntesi?
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 11, 20:28)
Cia kur  bigsmile.gif ?

O dar norejau paklausti ar esate kuri nusipirkus cybisteriu cia LT, ar tik siuntesi?

Siūlyčiau ypač naujokėms, pirmiausiai pirkti Lietuvoje, kartais visai neblogų egzempliorių pasitaiko thumbup.gif ir pilnavidurių, cibysterių ir šiaip, čia temutėj merginos dalinasi. Va pvz. Juodąją Deivę Nilaks pirko, jei gerai pamenu, mažoj parduotuvėlėj, o JD tikras lobis bigsmile.gif ir su mumis pasidalino vaikučiais 4u.gif kol kas tokios dar nemačiau Ebay' taip, kad vietinės rinkos irgi neverta nurašyt.
O kokio grožio ir kvapnumo baltų amariliukų vazoną aš nusipirkau ( prieš porą metų) stoties turguj wub.gif Kas ieško, tas randa. Geros medžioklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 11, 18:28)
Cia kur  bigsmile.gif ?

Aš supratau, kad čia
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 11, 11:43)
Gražuoliai jūsų thumbup.gif . Ypač Splash. Dideli žiedai atrodo. Ar tik atrodo?

Splash - greičiau tik atrodo blush2.gif Šiemet žiedai apie 18 cm, kadangi žiedlapiai siauri, tai žiedas vizualiai dar mažesnis atrodo. Tuo tarpu kai pirktiniai buvo kaip iš paveikslėlio ir sąžiningai atitiko tuos žadėtuosius 24 cm... Tad kaip ir sakau, truputį nustekenau vargšą...

Kaip dažnai jums pavyksta sulaukt tokio paties dydžio ir grožio žiedų, kaip tuo metu, kai pirkote? Suprantu, kad jie pirkimo metu be proto prišerti būna, bet visgi?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 11, 18:57)
Aš supratau, kad čia

taip iš čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 17:44)

bigsmile.gif thumbup.gif lauksim

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 11, 18:28)

Pernai Cybister Rose Lietuvoje buvo pirkti . O aš eilinėje gėlių parduotuvėlėje su belekokiu pavadinimu pirkau kažką panašaus į lyg tai Sumatrą
Papildyta:
QUOTE(Emila @ 2014 02 11, 19:14)
Splash - greičiau tik atrodo blush2.gif  Šiemet žiedai apie 18 cm, kadangi žiedlapiai siauri, tai žiedas vizualiai dar mažesnis atrodo. Tuo tarpu kai pirktiniai buvo kaip iš paveikslėlio ir sąžiningai atitiko tuos žadėtuosius 24 cm... Tad kaip ir sakau, truputį nustekenau vargšą...

Kaip dažnai jums pavyksta sulaukt tokio paties dydžio ir grožio žiedų, kaip tuo  metu, kai pirkote? Suprantu, kad jie pirkimo metu be proto prišerti būna, bet visgi?

Aišku unsure.gif

Mano Limonos skersmuo irgi mažesnis už pateiktą apibūdinime(negaliu palyginti su pernai buvusiu, nes neužsirašiau) ir kotas trumpesnis, nei pernai.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 10, 21:19)

Geriau paprotinkit, kas gali būti su svogūnu, kai lukštai  vandeniuoja? Ieškojau visur, bet neradau  parašyta blush-anim-cl.gif

Gal kažkiek primena virtą svogūną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 11, 19:52)
Siūlyčiau ypač naujokėms, pirmiausiai pirkti Lietuvoje, kartais visai neblogų egzempliorių pasitaiko thumbup.gif ir pilnavidurių, cibysterių ir šiaip, čia temutėj merginos dalinasi. Va pvz. Juodąją Deivę Nilaks pirko, jei gerai pamenu, mažoj parduotuvėlėj, o JD tikras lobis bigsmile.gif ir su mumis pasidalino vaikučiais 4u.gif  kol kas tokios dar nemačiau Ebay' taip, kad vietinės rinkos irgi neverta nurašyt.
O kokio grožio ir kvapnumo baltų amariliukų vazoną aš nusipirkau ( prieš porą metų) stoties turguj wub.gif Kas ieško, tas randa. Geros medžioklės biggrin.gif

Tai zinok taip ir darom, bent jau as smile.gif. Jusu tema ketvirtas pavasaris seku ir groziuosi jusu ziedais, pernai jau ir pati pasireiskiau gal kelis kartus. Man nereikia tureti visus amarilius ne vien del vietos trukumo, tiesiog renkuosi, kurie patinka labiau smile.gif Nuo pernai intensyviai uzsiemiau medziokle cia jusu prisiskaicius biggrin.gif taigi realiai kazko ypatingo nesu uzejusi, apart Exotic Star ir Lagoon (cia mano skoniui). Na nebent dar 6 isgelbeti bevardziai svogunai pirkti be etikeciu (du ju su raudonu amariliu foto) nustebintu. Cybisteriu neteko laime uzeiti visai, nors dabar lyg ir pamenu, kad skaiciau, kad kazkas yra isigije ju Lietuvoj. Cia suprantu, kad kaip pasiseks, nei viena turbut neturim galimybes daznai sukti ratus aplink imanomus medziokles plotus biggrin.gif
O pernai viena forumiet Chico pardavinejo, bet nespejau... dar kazkuri pardavinejo cybister rose, bet kazkaip as jo lyg ir nenoriu.
Prisimenu apie Juodaja Deive, ji tikrai ispudinga wub.gif sitos noreciau.
Dabar manau, kad gal sekanti karta jungciausi ir prie uzsakymo is uzsienio, tam kad praplest rusiu ivairove LT biggrin.gif, juk paskui galim mainytis vaikuciais. Tik aisku is vaiku ilgai ziedu laukt.

QUOTE(pempė12 @ 2014 02 11, 19:57)
Aš supratau, kad čia

QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 20:22)
taip iš čia biggrin.gif

Aciu 4u.gif
As buvau Vilniuje Zalioj stotelej prie Kalvariju, tai ten sake, po poros savaiciu turetu su pavasarinem gelem atvezt tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 11, 20:53)

As buvau Vilniuje Zalioj stotelej prie Kalvariju, tai ten sake, po poros savaiciu turetu su pavasarinem gelem atvezt tikriausiai.

Pernai Alytaus ŽS taip pat sakė atsiveš, bet taip ir neatsivežė. Vėliau sakė, jog mažai pelno lieka, nes tiekėjai dideles kainas užsikėlę, todėl ir nebuvo svogūnų pirkti, buvo tik vazonuose įsodintų paprastų raudonų. Šiais metais tikėkimės susitars dėl kainų su tiekėjais.

Dėl trokštamų svogūnų įsigijimo - čia, kaip ir viskas gyvenime, reikia tinkamu metu atsidurti tinkamoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 22:47)
Dėl trokštamų svogūnų įsigijimo - čia, kaip ir viskas gyvenime, reikia tinkamu metu atsidurti tinkamoje vietoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 02 11, 21:47)
Gal kažkiek primena virtą svogūną?  g.gif

ne ne visai virtą svogūną, bet toki kaip stikliniai (žalsvi) atrodo ir skystėja ir tik viršutiniai lukštai.
Nulupu, pateplioju zelionke, o po kurio laiko kitas toks pasidaro. Jaučiu, kad bus amen tam svogūnui
Atsakyti