QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 11, 19:52)
Siūlyčiau ypač naujokėms, pirmiausiai pirkti Lietuvoje, kartais visai neblogų egzempliorių pasitaiko

ir pilnavidurių, cibysterių ir šiaip, čia temutėj merginos dalinasi. Va pvz. Juodąją Deivę
Nilaks pirko, jei gerai pamenu, mažoj parduotuvėlėj, o JD tikras lobis

ir su mumis pasidalino vaikučiais

kol kas tokios dar nemačiau Ebay' taip, kad vietinės rinkos irgi neverta nurašyt.
O kokio grožio ir kvapnumo baltų amariliukų vazoną aš nusipirkau ( prieš porą metų) stoties turguj

Kas ieško, tas randa. Geros medžioklės
Tai zinok taip ir darom, bent jau as

. Jusu tema ketvirtas pavasaris seku ir groziuosi jusu ziedais, pernai jau ir pati pasireiskiau gal kelis kartus. Man nereikia tureti visus amarilius ne vien del vietos trukumo, tiesiog renkuosi, kurie patinka labiau

Nuo pernai intensyviai uzsiemiau medziokle cia jusu prisiskaicius

taigi realiai kazko ypatingo nesu uzejusi, apart Exotic Star ir Lagoon (cia mano skoniui). Na nebent dar 6 isgelbeti bevardziai svogunai pirkti be etikeciu (du ju su raudonu amariliu foto) nustebintu. Cybisteriu neteko laime uzeiti visai, nors dabar lyg ir pamenu, kad skaiciau, kad kazkas yra isigije ju Lietuvoj. Cia suprantu, kad kaip pasiseks, nei viena turbut neturim galimybes daznai sukti ratus aplink imanomus medziokles plotus
O pernai viena forumiet Chico pardavinejo, bet nespejau... dar kazkuri pardavinejo cybister rose, bet kazkaip as jo lyg ir nenoriu.
Prisimenu apie Juodaja Deive, ji tikrai ispudinga

sitos noreciau.
Dabar manau, kad gal sekanti karta jungciausi ir prie uzsakymo is uzsienio, tam kad praplest rusiu ivairove LT

, juk paskui galim mainytis vaikuciais. Tik aisku is vaiku ilgai ziedu laukt.
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 11, 19:57)
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 20:22)
taip iš čia
Aciu
As buvau Vilniuje Zalioj stotelej prie Kalvariju, tai ten sake, po poros savaiciu turetu su pavasarinem gelem atvezt tikriausiai.