Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 11, 20:53)
Cybisteriu neteko laime uzeiti visai, nors dabar lyg ir pamenu, kad skaiciau, kad kazkas yra isigije ju Lietuvoj.

Evergreen irgi cybisteris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 11, 22:47)
Pernai Alytaus ŽS taip pat sakė atsiveš, bet taip ir neatsivežė. Vėliau sakė, jog mažai pelno lieka, nes tiekėjai dideles kainas užsikėlę, todėl ir nebuvo svogūnų pirkti, buvo tik vazonuose įsodintų paprastų raudonų. Šiais metais tikėkimės susitars dėl kainų su tiekėjais.

Dėl trokštamų svogūnų įsigijimo - čia, kaip ir viskas gyvenime, reikia tinkamu metu atsidurti tinkamoje vietoje biggrin.gif

Alytuj as buvau uzejus idomesniu svogunu geliu parduotuvej esancioj Maximoj, kur prie Bauhoff ir Norfos netoli.

QUOTE(pempė12 @ 2014 02 12, 00:54)
Evergreen irgi cybisteris mirksiukas.gif

Tai taip, bet sita siemet isigijau, kalbejau apie pernykste medziokle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 12, 08:50)
Alytuj as buvau uzejus idomesniu svogunu geliu parduotuvej esancioj Maximoj, kur prie Bauhoff ir Norfos netoli.

Jei lankotės Alytuje, tai svogūnų reikėtų ieškoti didžiojoje RIMI ir stoties Maximoje. Ten įsikūrusiose gėlių parduotuvėlėse galima užtikti amarilių, pernai buvo ir cibisterių mirksiukas.gif Šiais metais mačiau buvo Lagoon, kurio svogūnas buvo kaip vyriškas geras kumštis biggrin.gif bet kol tąsiausi po parduotuvę - nunešė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos rolleyes.gif
naka kazkaip po pernai amariliu kliedejimo ir isigyjimo ju 7 gumbu is kuriu isgyveno iki sio pavasario 5 smile.gif laukiu ziedu ir vel uzejo manija jiems kai pradejo zydeti blush2.gif

Kolkas rusiu nezinau savo turimu vaikiuku, nes labia stengiausi isgelbeti dumbus smile.gif tai ne rusyse buvo esme.
Dabar kadangi jau gumbai sveiki, ir pradeda busti uzsiimsiu rusiu nustatymu kai tik suzides smile.gif

Na jau perzydejo mano pries menesi pirmieji senoviski musu bobuciu dazniausia trimi amariliai smile.gif reiks iskast ju pavadinima Dabar laukiu kol uzaugs ziedas kazkurio ir laiminguju smile.gif

Taiva smile.gif grazus tie jusu amariliai smile.gif as laukiu savo raudono ir vyninio prabundanciu, bet pernai jie man zydejo apie geguze,siemet nesitikiu ansciau ax.gif

Alytuje yra maxima pulko gatvei, ten buna amariliu geliu parduotuveje daznokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 02 12, 12:56)
Sveikos merginos  rolleyes.gif
naka kazkaip po pernai amariliu kliedejimo ir isigyjimo ju 7 gumbu

amariliai ne gumbai nono.gif
negana, kad švepluojat, bet gramatinių klaidų reikėtų vengti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 vasario 2014 - 12:15
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 12, 14:14)
amariliai ne gumbai  nono.gif

console.gif lithuania.gif
O kad būtų į temą- pasigirsiu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mano pernai išoperuotas Neon (tas kur pirmoj žinutėj, visas išpjaustinėtas) tuoj sprogs žiedais wub.gif maždaug galima įsivaizduoti kaip laukiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 12 vasario 2014 - 12:33
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 12, 00:54)
cybisteris

Gal galit man, žioplai, paaiškint plačiau, kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 12, 15:27)
Gal galit man, žioplai, paaiškint plačiau, kas tai?

Liaudiškai sakant- voriniai amariliai, smulkiais, plonais ilgais žiedlapiais. Čiko, Lima, Bogota, Ever Green- palygink su paprastais amariliais ir suprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 12, 14:43)
Liaudiškai sakant- voriniai amariliai, smulkiais, plonais ilgais žiedlapiais. Čiko, Lima, Bogota, Ever Green- palygink su paprastais amariliais ir suprasi 4u.gif

A, tai čia rūšis kažkokia smile.gif Super smile.gif
Ačiū už informaciją. Kiek daug dar nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 12, 13:29)
O kad būtų į temą- pasigirsiu yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif mano pernai išoperuotas Neon (tas kur pirmoj žinutėj, visas išpjaustinėtas) tuoj sprogs žiedais wub.gif maždaug galima įsivaizduoti kaip laukiu bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Gera daktare-chirurge doctor.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 12, 12:29)
O kad būtų į temą- pasigirsiu yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif mano pernai išoperuotas Neon (tas kur pirmoj žinutėj, visas išpjaustinėtas) tuoj sprogs žiedais wub.gif maždaug galima įsivaizduoti kaip laukiu bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Super thumbup.gif 4u.gif
Aš tai kaip višta apie savo 3 amarilius tupinėju, kuriuos dar leliukus pasiėmiau prieš 4 metus ir dar jie nei karto nežydėjo. Tai kai jau pražys, tai šauksiu ant viso Kauno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 12 vasario 2014 - 15:18
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 12, 13:14)
amariliai ne gumbai  nono.gif

Turejau mintyje svogunus. Na as irgi viena drastiskai isoperavau, tai liko gyvo kazkiek, jis issisaknijo ir buvo isleides lapelius, paskui as ji uzmigdziau. Kolkas dar miega biggrin.gif O vieno svoguno - gumbo nepavyko isgelbeti ( pirkto senukuose ) per daug supuves buvo jau schmoll.gif

P.S. NEPYKIT UZ SVEPLAVIMA, NEVEIKIA LT, BE RIMTO REMONTO NEVEIKS. SUTVARKYSIU KAI TIK LEIS GALIMYBES IR ISTAISYSIU TEKSTA 4u.gif
Atsakyti