QUOTE(biesas66 @ 2014 07 16, 22:00)
Kaikas pasakytu kad difuzine i nesildoma stoga yra pinigu svaistymas.As neutralus tuo atzvilgiu,bet manau kad
1 kuo storesne plevele,tuo geriau. O
2 kaip taisykle antikondensacine buna plonesne. kas kad ji po stogo danga,bet ja begs kondensatas,galbus sniego papuls,pavasari tirps ir bus dregme..
3 Mano manymu taupyti ant stogo sandarumo yra kvaila.
Kokia deti as niekam nieko nesiulau,reikia pasirinkti paciam. kiekvieno poziuris skirtingas.
1 ne storyje esme

net ir tvirtumo poziuriu
2 bet nebutinai lengvesne

o daznai ir tvirtesne, bet cia skirtingos funkcijos numatytos
3
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 07 22, 22:38)
Reikia pačių geriausių stogdengių kontaktų, jei kas tokių turite. Rašykite asmeniškai.
kiek azuprantu cerpes moniero - kreipkis, jie or pasiulys uz kuriuos garantuoja
Papildyta:
QUOTE(vanile87 @ 2014 07 23, 21:17)
As kolkas apsistojau ties Tegula maxi su prelaq padengimu, pirkti planuoju LT, suderejau 31,18Lt + pvm (pradine kaina buvo 36,81lt + pvm), tai gaunasi 15proc nuolaida. PVZ rukki adamante man siulo uz 30,74Lt + PVM, net neapsimoka lenkuose pirkti, nes lt kaina tikrai gera pasiule

, tik man kaip moteriai tegula atrodo estetiskiau nes nesimato tvirtinimo elementu igreztu i skarda,
o padengimas, skardos storis toks kaip rukki, o ir skarda tegulos is svedu SSAB. Dar pakalbejau su draugais stogdengiais pasake kad geras pasirinkimas, o gyvai pamacius kaip atrodo Tegula tikrai patiko - tai ir kolkas jau sustojau ties savo pasirinkimu.
Manau ir LT galima gauti neblogas nuolaidas ir nereiks galvoti del transportavimo is lenku.
gal butu norinciu prisijungti, nes man stogo dangos 300kv.m reikes, tai jei dar yra norinciu - gautume didesnes nuolaideles?
na del sito jums reiketu pasitikslinti

pvz Ruukki ir Destatoj paprastyti tech parametru ir palyginti