Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(taskiukas @ 2014 04 07, 19:56)

Ačiū už info 4u.gif

O kokias konkrečiau procedūras paskiria?
Atsakyti
Gal kam reikia Aveeno avižų voniai? Buvau užsipirkus saviškiui porą dėžučių. Bet išlindo alergija ir avižoms, tai padėjau į lentyną ir tiek. Ir tik dabar apsižiūrėjau, kad galiojimas baigiasi šį mėnesį. Mes jau tikrai nesunaudosim, bet kam tinka avižos, atiduočiau, galėtų visą mėnesį kasdien tokias vonias daryt smile.gif Aš Kaune, tai jei kuriai kaunietei reiktų, rašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(linc @ 2014 04 08, 19:00)
Gal kam reikia Aveeno avižų voniai? Buvau užsipirkus saviškiui porą dėžučių. Bet išlindo alergija ir avižoms, tai padėjau į lentyną ir tiek. Ir tik dabar apsižiūrėjau, kad galiojimas baigiasi šį mėnesį. Mes jau tikrai nesunaudosim, bet kam tinka avižos, atiduočiau, galėtų visą mėnesį kasdien tokias vonias daryt smile.gif Aš Kaune, tai jei kuriai kaunietei reiktų, rašykit į až.

As tavo vietoje, pati paguleciau tokiose voniose. Jos tikrai gerai odai. Ir tikrai nepakenks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(streghetta @ 2014 04 08, 10:18)
Ačiū už info 4u.gif

O kokias konkrečiau procedūras paskiria?

bioptrono lempa, drusku kambrys, dar viena procedura, kur su stikline lazdele vadzioja per kuria elektros strove eina, nepamenu pavadinimo, parafino voneles, masazai. Berods tiek.
Vasara sake daro ir zoliu voneles.
Atsakyti
Sveikos,

kaip yra su tais purškikliais nuo dulkių erkučių, kur būna patalynei arba baldams? jaučiu, kad chemija ir nieko gero? ar kas naudojot?

mums yra AD, bet dabar dar ir išbėrė kojas vidinėse šlaunų pusėse pūslelėm. dar taip nėra buvę. ar čia tas pats AD tik kitaip pasireiškęs ar čia dar koks biesas puola... šeštadienį vėl pas gydytoją, bet man neramu, sunku laukt.
Atsakyti
QUOTE(...tuti... @ 2014 04 09, 15:30)
Sveikos,

kaip yra su tais purškikliais nuo dulkių erkučių, kur būna patalynei arba baldams? jaučiu, kad chemija ir nieko gero? ar kas naudojot?

mums yra AD, bet dabar dar ir išbėrė kojas vidinėse šlaunų pusėse pūslelėm. dar taip nėra buvę. ar čia tas pats AD tik kitaip pasireiškęs ar čia dar koks biesas puola... šeštadienį vėl pas gydytoją, bet man neramu, sunku laukt.

o tai jus išbėrė būtent po tų purškalų panaudojimo? Aš irgi galvoju norėčiau pabandyt išpurkšti patalynę, nes mes kol būnam lauke žandukai būna kuo gražiausi, matosi pagrinde tik nežymūs spuogeliai, o grįžtam namo ir užrausta stipriai.... verysad.gif ar jums irgi taip pat būna? sakau gal čia kokiom namų dulkėm alergija,kaip jūs galvojat? nes intensyviausias raudonumas būna po miega, aišku tam turi įtakos ir veiduko pabraukimai į patalynę miegant verysad.gif įdomu kaip kitiems būna
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2014 04 09, 16:57)
o tai jus išbėrė būtent po tų purškalų panaudojimo? Aš irgi galvoju norėčiau pabandyt išpurkšti patalynę, nes mes kol būnam lauke žandukai būna kuo gražiausi, matosi pagrinde tik nežymūs spuogeliai, o grįžtam namo ir užrausta stipriai.... verysad.gif  ar jums irgi taip pat būna? sakau gal čia kokiom namų dulkėm alergija,kaip jūs galvojat? nes intensyviausias raudonumas būna po miega, aišku tam turi įtakos ir veiduko pabraukimai į patalynę miegant  verysad.gif įdomu kaip kitiems būna

mums lauke irgi zandukai buna grazus, o po miego paberti. Bet gydytoja sake kad cia reakcija i salti ir siluma, tipo nuo silumos parausta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 09, 21:52)
mums lauke irgi zandukai buna grazus, o po miego paberti. Bet gydytoja sake kad cia reakcija i salti ir siluma, tipo nuo silumos parausta 4u.gif

Tikrai taip. Lauke nuo vesaus oro kraujagysles susitraukia, raudonumas isbala. Namie nuo silumos vel uzrausta. Kuo aukstesne temperatura, tuo atopiuku odytei blogiau.

Jei pastebima, kad ypač užrausta iš po miegiuko, labiausiai itarti galima dulkiu erkutes. Patalyne 60 laipsniu temp. Skalbti kas 2-3 Dienas. Patalyne turetu buti medvilnine. Vilna atopiukams dazniausiai netinka. Beje, populiarieji grikiniai/kokosiniai ciuzinukai irgi nieko gero. Erkuciu veisykla. Maniskiui labai pagerejo pakeitus i parolonini+silver užvalkalas apsaugantis nuo dulkiu erkiu.
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2014 04 08, 20:53)
bioptrono lempa, drusku kambrys, dar viena procedura, kur su stikline lazdele vadzioja per kuria elektros strove eina, nepamenu pavadinimo, parafino voneles, masazai. Berods tiek.
Vasara sake daro ir zoliu voneles.

Aciu 4u.gif

QUOTE(*Raganaitė* @ 2014 04 09, 15:57)
o tai jus išbėrė būtent po tų purškalų panaudojimo? Aš irgi galvoju norėčiau pabandyt išpurkšti patalynę, 

Ne patalyne reikia purksti, o ciuzini. Paskui pries miega issiurbti. Patalyne reikia daznai plauti, ne maziau, kaip 60 laipsniu temperaturoje.
Atsakyti
Mamytes, reikia patarimo...
Sian perenginejant sunu, pamaciau ant peciu ir ant ranku sausus raudonus plemus ir ant pilvo yra mazuciai raudoni taskiukai unsure.gif unsure.gif ar cia taip ir prasideda tas atopinis dermatitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2014 04 11, 11:21)
Mamytes, reikia patarimo...
Sian perenginejant sunu, pamaciau ant peciu ir ant ranku sausus raudonus plemus ir ant pilvo yra mazuciai raudoni taskiukai  unsure.gif  unsure.gif  ar cia taip ir prasideda tas atopinis dermatitas? g.gif

Nebutinai, tai jau atopinis dermatitas. Tepk, drekint emolientais. Ir tepk po 5-7 kart per diena, stebek berimus,gali rasytis koks yra dienos meniu. Prausimui nenaudokit jokiu muilu, sampunu. Pirmoje zinuteje yra daug isvardinta geru priemoniu. Man patinka Emolium emulsija voniai, kurios nerekia nuskalauti, patinka aveeno produkcija, patinka DEXERYL kremas. Jo kaina apie 40 Lt uz 250 ml.

Atsakyti
Dar norejau paklaust. Pradedam po truputi valgyt darzoves, kol kas tik bulve, paskui gal cukinije idesiu nes turiu saco uzsaldyta, nors gydytoja rekomendavo kalafijora ir brokoli, bet ju lietuvisku dabar nera doh.gif kas bandet papasakokit o kaip su pirktinem tarkim Hipp tyrelem, ar galima bent kartais ar ne g.gif blush2.gif
Atsakyti