Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 12, 14:10)
Dar norejau paklaust. Pradedam po truputi valgyt darzoves, kol kas tik bulve, paskui  gal cukinije idesiu nes turiu saco uzsaldyta, nors gydytoja rekomendavo kalafijora ir brokoli, bet ju lietuvisku dabar nera doh.gif  kas bandet papasakokit o kaip su pirktinem tarkim Hipp tyrelem, ar galima bent kartais ar ne g.gif  blush2.gif

itariu kad mes busim bulvei alergiski unsure.gif pradejau duot nuo ketvirtadienio, tai vakar isbere verysad.gif ka duot dabar g.gif nustoti primaitinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 14, 07:48)
itariu kad mes busim bulvei alergiski unsure.gif  pradejau duot nuo ketvirtadienio, tai vakar isbere verysad.gif  ka duot dabar g.gif  nustoti primaitinti doh.gif

Bulvė vienas stipresnių alergenų, ką padarysi. Esu nemažai girdėjusi apie alergiją bulvei, mes irgi ne išimtis unsure.gif
Aš iš savo patirties irgi rekomenduočiau kalafiorą ir brokolį, nes jie nekalčiausi atrodo. Bent jau mums tai pagrindinis maistas. Kad ir ne lietuviški.
Su cukinija, moliūgu irgi reikėtų atsargiau. Bet geriausiai sužinosit kas jums tinka tik išbandę 4u.gif
Duodu dukrytei Hipp obuolių ir mėlynių arba obuolių ir bananų tyrelę, nes tokios vienintelės kurias galim valgyti. Tik duodu labai retai. Vokietijos medikai sako, kad kai prasidėjo tyrelės, bendrai paėmus atsirado daugiau alergijų. Nežinau kiek tai susiję, bet pačios mamos pagamintas maistas mano manymu visada yra geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 04 14, 13:29)
Bulvė vienas stipresnių alergenų, ką padarysi. Esu nemažai girdėjusi apie alergiją bulvei, mes irgi ne išimtis  unsure.gif
Aš iš savo patirties irgi rekomenduočiau kalafiorą ir brokolį, nes jie nekalčiausi atrodo. Bent jau mums tai pagrindinis maistas. Kad ir ne lietuviški.
Su cukinija, moliūgu irgi reikėtų atsargiau. Bet geriausiai sužinosit kas jums tinka tik išbandę  4u.gif
Duodu dukrytei Hipp obuolių ir mėlynių arba obuolių ir bananų tyrelę, nes tokios vienintelės kurias galim valgyti. Tik duodu labai retai. Vokietijos medikai sako, kad kai prasidėjo tyrelės, bendrai paėmus atsirado daugiau alergijų. Nežinau kiek tai susiję, bet pačios mamos pagamintas maistas mano manymu visada yra geriau  rolleyes.gif

Dekui uz nuomone 4u.gif o kalafijora bandyt viena duot? kazkaip nezinau kaip bandyt, jei dabar isbere tai daryt pertrauka? ryt dar 6 menesiu skiepas laukia doh.gif del tyreliu, tai man jos tik ekstra atvejais, nes pvz didzioji nebuvo niekam alergiska, bet pirktiniu tyreliu nevalge visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 14, 14:41)
Dekui uz nuomone 4u.gif  o kalafijora bandyt viena duot?  kazkaip nezinau kaip bandyt, jei dabar isbere tai daryt pertrauka?  ryt dar 6 menesiu skiepas laukia  doh.gif  del tyreliu, tai man jos tik ekstra atvejais, nes pvz didzioji nebuvo niekam alergiska, bet pirktiniu tyreliu nevalge visai 4u.gif

Geriausia bandyti po vieną produktą, kad būtų lengviau suprasti alergizuoja ar ne. Kadangi kaip suprantu dar pati primaitinimo pradžia ir iki bulvės nebebėrė, aš palaukčiau kol nebeliks bėrimų ir tada bandyčiau kitą produktą, vėl gi dėl tos pačios priežasties.
Dar kopūstai visai nieko 4u.gif

Homeopatai griežtai neleidžia skiepyti alergiškų vaikų, nes tai yra sergantis vaikas, o sergančių net pvz., sloga juk skiepyti negalima. Be to po skiepo gali būti neaišku ar nuo jo, ar nuo maisto išbėrė. Jei norit, galiu parekomenduoti homeopatę Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 04 14, 16:05)

Dar kopūstai visai nieko  4u.gif

O mums ir kopustai netinka sad.gif taip pat ir briuskelio kopustai, cukinija, moliugas. Bulve irgi nelabai tinka su morka, bet kaip bebytu keista jos maziau netinka nei kopustas. Kadangi turime tik kelis produktus, tai pagrindinis maistas is darzoviu ir yra mums bulves (numirkytas per nakti) ir puse morkos per diena.
Atsakyti
Maniškiui rekia 1,6 metų skiepo, vėluojam jau, gydytoja pradėjo spausti, nežinau ką ir daryti, šiuo metu skiepyti šansų nėra, nes po astmos priepuolio gydosi, o plius dar reaguoja į tas žiedadulkes, tai vat, nežinau kaip čia reiks vartytis
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2014 04 14, 16:14)
O mums ir kopustai netinka sad.gif taip pat ir briuskelio kopustai, cukinija, moliugas. Bulve irgi nelabai tinka su morka, bet kaip bebytu keista jos maziau netinka nei kopustas. Kadangi turime tik kelis produktus, tai pagrindinis maistas  is darzoviu ir yra mums bulves (numirkytas per nakti) ir puse morkos per diena.

Jei būtų visiems tinkančios taisyklės kaip maitintis, nebūtų dilemos, o dabar tenka kiekvienam savo kailiu išbandyti ir atrasti tinkamus produktus ax.gif Tikriausiai tik vanduo tinka be išimties visiems rolleyes.gif

QUOTE(kustuce @ 2014 04 14, 16:15)
Maniškiui rekia 1,6 metų skiepo, vėluojam jau, gydytoja pradėjo spausti, nežinau ką ir daryti, šiuo metu skiepyti šansų nėra, nes po astmos priepuolio gydosi, o plius dar reaguoja į tas žiedadulkes, tai vat, nežinau kaip čia reiks vartytis

Nesuprantu tokių gydytojų - jai nesvarbu, kad vaikas alergiškas, su astma?! blink.gif
Mūsiškė irgi vertė, bet apsisprendžiau neskiepyti (mes turim tik pirmojo mėnesio skiepą) ir pasakiau tvirtai, tai "atsikabino" rolleyes.gif Nebenoriu jokiais būdais sugrįžti į tą būklę kaip buvom prieš metus ir dar neaišku kuo rizikuoti...
Atsakyti
Skiepu galima atsisakyti, tik pasirasai, kad atsisakai. O kai vaikas jausis geriau, paaugs, ramiai paskiepinsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 14, 15:15)

manau ramia dusia atsisakyk ir nepasiduok spaudimui.kai jausites gerai ir pasiskiepysit. niekur jis nedings
Atsakyti
Buna kad ir vanduo netinka... pazistamos berniuka bere nuo vandens, tad pirkdavo is parduotuves...

Gal galeciau gauti homeopates kontaktus 4u.gif

Sunku su tuo primaitinimu, labai truksta informacijos kaip elgtis kai isberia, kiek laiko pertrauka daryt ir t,t. doh.gif

o kaip ta bulve numirkyt per nakti, nuskust is vakaro ir pamerkt vandenyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 15, 08:40)
Gal galeciau gauti homeopates kontaktus 4u.gif

Sunku su tuo primaitinimu, labai truksta informacijos kaip elgtis kai isberia, kiek laiko pertrauka daryt ir t,t.  doh.gif

Parašiau až 4u.gif
Viskas ateina su patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fokusė: 15 balandžio 2014 - 10:29
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 15, 08:40)

o kaip ta bulve numirkyt per nakti, nuskust is vakaro ir pamerkt vandenyje? g.gif

mes nuskutam, supjaustom bent i 4 dalis ir paliekam mirkti vandenyje. O pries verdant tai smulkiai dar supjaustome ir dar praplauname, kad kuo daugiau krakmolo pasisalintu..

Nors vaikui jau 1 metai ir 8 men, bet nei 15 nei 18 men dar nedareme skiepu. Tai apserga, tai isberia stipriau, bet gydytoja musu nei karto neragino, kad jau laikas. Kaip tik, kai buvo pabertas vaikas labiau, tai sake, geriau lai aprimsta ir tada pasiskambinsite ir ateisite skiepytis kai bukle bus geresne. Tai laukiame geresniu laiku ax.gif
Atsakyti