sveikos mamo, vis paskaitineju sia tema, nes ir maniskai abu berniukai serga atopiniu...pasidalinsiu patirtimi truputeli...mano tevas serga ta liga...as sergu...maniskis vyras irgi...tai ir vaikuciai gavo ta nelaime is musu...dabar kaip tikm paumejimas tai vel skaitinejuosi, gal kas ka protingo, negirdeto dar atrado...siaip ispudis toks, kad per tuos 20 metu,kai as sergu pati, niekas nepasikeite, gal kazkiek emoliantai patobulejo ir pabrango

o siaip zmogus randa kaip i kosmosus skristi, o saves neoazista ir pagydyri negali....
mano vyresneliui neseniai 2 suejo, ji berti pradejo, kai pradejau maziau maitinti....kazkur nuo 11 menesiu...maitinau iki metu...siaip labai patartina kuo ilgiau maitinti, nes igauna atsparuma... pradejus berti,laikemes dietu, nedavem nei to nei to...bet 1,5 m nutariau vis del to padaryti alergini tyrima...ir isaiskejo, kad vaikas niekam nei vienam is alergenu nealergiskas....

tai va... labai patarciau visoms ta alergini tyrima, nes gal vaikams neduodame maisto be reikalo... ir jei sako, kad iki 2 metu nerekomenduojamas, tai manau geriau zinoti kam alergidkas ir to neduoti nei neduoti isvis nieko...alergini tyrima jei kaune, patarciau darytis tik klinikose...mes pirma karta nuvaziavome i motina ir vaikas klinika,,,ten kazkokia vista dure , isklykino iki isterijos vaika, nepataike ir paleido... klinikose ir pigiau ir vaikiska palete yra ir labai profesionaliai... tai dabar mano vaikui 2 metai, valgome viska, prie maisto pratinames pazistame po truputi, nes ir vaikui buvo nesamone kazkokia, nedaviau niekol o paskui kisti viska pradejau...

bet nieko, pazindinames...pasitaise vaikiukas...vyresnelis panasesnis i mane, ir jo dermatitas as pati matau su masitu nesusijes, ir velniai zino su kuo susijes kaip ir man...mane nebere gal kokius 10 metu...pradejo berti vel per abu nestumus, ir kai maitinu...
mazeliui 6 menesiai, pradejau primaitinti ir berti pradejo, ji panasiau beria kaip mano vyra... bandysiu jam pataikyti maista, bet jei matysiu. kad nera ryskaus skirtumo, tikrai nemarinsiu vaiko ant bulviu ar kazko...mes buvome Zaliakalnyje kaune pas gydytoja Grusauska, jis irgi sake, dietos galite laikytia arba ne...jusu pasirinkimas,,,maistas gal kazkiek pablogina situacija, bet tai nebutina...
dabar abiems paumejimas...manau, kad tai del zydejimo lauke, ir siaip del pavasario, nes ir man taip budavo tie paumejimai... kol kas naudoju tik emoliantus voniai ir tepamus... bandysime savaitgaly, jei saule bus i pajury vaziuoti...sakkiau kopose isrengsiu abu, kad saules po kokias 20 minuciu gautu kelis kart i diena.,,,,tai padeda..