Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 23, 21:15)

ryzius valgom 5 dienas - zymiu paberimu neatsirado. Pradedam kukuruzus 4u.gif

sekmes toliau wink.gif

QUOTE(supermamyte9 @ 2014 04 24, 11:54)

Kokius kukurūzus verdat? Aš porą kart bandžiau košę virt tai varge vargeli doh.gif

as paprastus virdavau.ner nei prisvile,nei dar kazkas. nuo puodu gal priklauso g.gif net mano vyras isverda,bet jau jis stovi ir maiso istisai lotuliukas.gif
Papildyta:
kokia jusu nuomone g.gif
http://www.imunotera...-imunoterapija/
Atsakyti
sveikos mamo, vis paskaitineju sia tema, nes ir maniskai abu berniukai serga atopiniu...pasidalinsiu patirtimi truputeli...mano tevas serga ta liga...as sergu...maniskis vyras irgi...tai ir vaikuciai gavo ta nelaime is musu...dabar kaip tikm paumejimas tai vel skaitinejuosi, gal kas ka protingo, negirdeto dar atrado...siaip ispudis toks, kad per tuos 20 metu,kai as sergu pati, niekas nepasikeite, gal kazkiek emoliantai patobulejo ir pabrango smile.gif o siaip zmogus randa kaip i kosmosus skristi, o saves neoazista ir pagydyri negali....
mano vyresneliui neseniai 2 suejo, ji berti pradejo, kai pradejau maziau maitinti....kazkur nuo 11 menesiu...maitinau iki metu...siaip labai patartina kuo ilgiau maitinti, nes igauna atsparuma... pradejus berti,laikemes dietu, nedavem nei to nei to...bet 1,5 m nutariau vis del to padaryti alergini tyrima...ir isaiskejo, kad vaikas niekam nei vienam is alergenu nealergiskas.... smile.gif tai va... labai patarciau visoms ta alergini tyrima, nes gal vaikams neduodame maisto be reikalo... ir jei sako, kad iki 2 metu nerekomenduojamas, tai manau geriau zinoti kam alergidkas ir to neduoti nei neduoti isvis nieko...alergini tyrima jei kaune, patarciau darytis tik klinikose...mes pirma karta nuvaziavome i motina ir vaikas klinika,,,ten kazkokia vista dure , isklykino iki isterijos vaika, nepataike ir paleido... klinikose ir pigiau ir vaikiska palete yra ir labai profesionaliai... tai dabar mano vaikui 2 metai, valgome viska, prie maisto pratinames pazistame po truputi, nes ir vaikui buvo nesamone kazkokia, nedaviau niekol o paskui kisti viska pradejau...smile.gif bet nieko, pazindinames...pasitaise vaikiukas...vyresnelis panasesnis i mane, ir jo dermatitas as pati matau su masitu nesusijes, ir velniai zino su kuo susijes kaip ir man...mane nebere gal kokius 10 metu...pradejo berti vel per abu nestumus, ir kai maitinu...
mazeliui 6 menesiai, pradejau primaitinti ir berti pradejo, ji panasiau beria kaip mano vyra... bandysiu jam pataikyti maista, bet jei matysiu. kad nera ryskaus skirtumo, tikrai nemarinsiu vaiko ant bulviu ar kazko...mes buvome Zaliakalnyje kaune pas gydytoja Grusauska, jis irgi sake, dietos galite laikytia arba ne...jusu pasirinkimas,,,maistas gal kazkiek pablogina situacija, bet tai nebutina...
dabar abiems paumejimas...manau, kad tai del zydejimo lauke, ir siaip del pavasario, nes ir man taip budavo tie paumejimai... kol kas naudoju tik emoliantus voniai ir tepamus... bandysime savaitgaly, jei saule bus i pajury vaziuoti...sakkiau kopose isrengsiu abu, kad saules po kokias 20 minuciu gautu kelis kart i diena.,,,,tai padeda..
Atsakyti
Labas, mergaitės. Naujokė 4u.gif
Perskaičiau tik pirmą puslapį, ir iškart kilo pora neatidėliotinų klausimėlių:
1. Apie kalcinuotą varškę - kur gauti to CaCl2? Ir ar daroma tokia varškė iš ožkos pieno? (kažkodėl galvoju, kad jis gal kiek geriau, nei karvės?... g.gif )
2. Ar yra čia besigydančių homeopatiškai? Buvom konsultuotis, išrašė vaistukų, mėginsim. Įdomu, kokie kitų atsiliepimai.
3. Apie kraujo tyrimą. Mačiau akciją - 36 alergenai - 139 lt. Ar čia gera kaina? Mes dar niekur nesityrę, dukrytei 1 metukai. Planuojam važiuot į Vilnių konsultacijai (mūsų mieste alergologų nėra), tik ne taip greitai... Ar su siuntimu panašus tyrimas kainuotų pigiau?

Nepykit, kad neskaičius temos klausinėju. blush2.gif Po truputį tikiuosi pasivyti jus. Jei esat šiais klausimais diskutavę, gal bent maždaug galit nurodyti, kurioj vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliv: 24 balandžio 2014 - 23:50
Iš mano patirties, kraujo tyrimai pinigų mėtymas. Na bet aišku kiekvienas kalba iš savo varpinės. Mano mažiuko unikalus atvejis. Jis begalo alergiškas, sunki eiga. Tuo tarpu kraujo IGE norma, kraujas alergijų niekam nerodo. Na bet gal mes tokie išskirtiniai. Mano mamai tas pats. Nuo alergijos tikra ta žodžio prasme supūliuodavo iki neregėto masto, o kraujas - norma...Gal kitiems ir efektyvus kraujo tyrimas, nežinau...
Mums labiausiai pasiteisino dūriai ir lopai...

Mamos, kurių vaikai jautrūs žiedadulkėms. Duokit antihistaminus nuolat, bent jau iki kol nulis ir praeis pats baisumas. Mes 2 mėn. geriam, ir ne tokius nekaltus zyrtec, o normalius, rimtus, suaugusiems skirtus (tabletytę dalinam į keturias dalis). Ir tai, nemoku net apsakyt į ką buvo vaikas panašus per ilgąjį savaitgalį (manau tuo metu itin didelė žiedadulkių koncentracija buvo, nes staiga viskas pražydo, bėrė net draugių vaikus, kurie šiaip jau nėra alergiški).

Mamos, gal kuri gali parekomenduoti kokį barjerinį kremuką, kuris bent kažkiek sustabdytų žiedadulkių poveikį odai. Na, kad sudarytų kažkokią apsauginę plėvelę.???
Atsakyti
QUOTE(supermamyte9 @ 2014 04 24, 12:54)
Kokius kukurūzus verdat? Aš porą kart bandžiau košę virt tai varge vargeli doh.gif

Ir gal iš praktikos galėtumėt patart kaip pradėt naują produktą ir stebėt ar neberia jei pvz žandai raudoni ir tikrai nesimato yra koks naujas bėrimas, reakcija į naują maistą ar ne. Lopų tyrimo dabar daryt negalim 4u.gif

Nusipirkau ekologiskas kukuruzu kruopas. Viriau ant mazos ugnies apie 25 min ir dar apie 10 min laikiau uzdengtam puode. 4u.gif

Del naujo produkto ivedimo, man cia sudetingas reikalas. Padaviau bulve, po triju dienu isbere, nebedaviau nieko. Susitvarkem su berimais. Antras bandymas - ryziai, po 5 dienu viskas ok, tada trecias bandymas kukuruzai, kol kas tik dvi dienas valgom, kol kas nieko, dar palauksiu kokias tris dienas. Tada vel naujas produktas. Tik va man sudetinga kazkaip atrodo ka duot toliau. Brokolis, kalafijoras - bet vienu ju nevalgys, tai su kuo duot? Dar galvoju gal pabandyt numirkyta bulve, bet kazkaip abejoju ar tiks g.gif
Atsakyti
na tiek brolkolis tiek kalafijoras visai skanu ir vienas...
o jei rimtai tai visiems didelės sveikatytės ir mamytėms kantrybės ir ramybės 4u.gif

o mums kaip niekad gerai... tik šildymas išsijungė ir net plaštakos baigia užgyt... tpfux3 žydėjimai neveikia ir pailsėsim nuo visų kremų... didelė jau vis dėlto... pradėjo eit į darželį ir su siaubu laukiau kad bus blogai, nes atėjes vaikas pasigyrė kad stiklinę pieno išgėrė... bet nieko... matyt liko tik kaiušinis kurio vis dar bijau...
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 04 25, 00:41)
2. Ar yra čia besigydančių homeopatiškai? Buvom konsultuotis, išrašė vaistukų, mėginsim. Įdomu, kokie kitų atsiliepimai.
3. Apie kraujo tyrimą. Mačiau akciją - 36 alergenai - 139 lt. Ar čia gera kaina? Mes dar niekur nesityrę, dukrytei 1 metukai. Planuojam važiuot į Vilnių konsultacijai (mūsų mieste alergologų nėra), tik ne taip greitai... Ar su siuntimu panašus tyrimas kainuotų pigiau?

2. Mes gydomės. Pamažu einam į priekį, esu patenkinta. Smalsu pas ką buvot – I.Č. ar S.A.? blush2.gif
3. Gal kitos mamytės pataisys mane jei klystu, bet esu padariusi tokią išvadą, kad jei IgE yra normos ribose, tada ir kraujas nerodys alergenų. Jei IgE viršija normos ribas, tada ir kraujas rodo. Mūsų atveju IgE gerokai viršija normos ribas ir kraujas rodo alergenus. Ir jie pasitvirtina. Nežinau kaip būčiau kitaip atkapsčius pvz., bulves, nes gydytojai juokėsi iš mano nuojautos, kad jos gali alergizuoti. O jos stipriai alergizuoja, nes net nuo keptų bulvių kvapo dukrytė išraudonavo.
Tokiu atveju pradžioj galima pasidaryti IgE ir bus aišku ar verta darytis brangius alergenų tyrimus. Kaina normali. Mums tik ligoninėj darė nemokamai, kaip su siuntimu neįsivaizduoju 4u.gif
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 25, 08:28)
Brokolis, kalafijoras - bet vienu ju nevalgys, tai su kuo duot?

Dukrytė brokolį ir kalafiorą puikiai valgo vienus wink.gif Jei noriu paskaninimo įdedu obuolį ar bananą 4u.gif
Atsakyti
o galima privaciai pasidaryt ta IgE? g.gif

Bandysiu gal i ryzius idet brokoli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku_gele: 25 balandžio 2014 - 11:13
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 25, 12:10)
o galima privaciai pasidaryt ta IgE?  g.gif

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 04 25, 12:16)
Galima  4u.gif

kur kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 04 25, 13:46)

Kur tiksliai nežinau, ne kaunietė esu smile.gif Turėtų daryti bet kurioj laboratorijoj - paieškokit internete IgE arba imunoglobulinas E 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 04 25, 14:10)
Kur tiksliai nežinau, ne kaunietė esu smile.gif Turėtų daryti bet kurioj laboratorijoj - paieškokit internete IgE arba imunoglobulinas E  4u.gif

4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti