Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

sveikos smile.gif
as tai nusivyliau pigu lt schmoll.gif daugiau is ten nebepirksiu kvepalu.pirkau Cristian Dior Dolce Vita 100 ml už 289 lt pakuote buvo net necalafanuota ,buteliukas sukėlė itarimų.o kai pauosčiau susinervinau g.gif kvapas daugiau intensyvesnis spirituotas net bloga nuo jo negaliu net kvepintis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2014 03 17, 09:35)
sveikos  smile.gif
as tai nusivyliau pigu lt schmoll.gif daugiau is ten nebepirksiu kvepalu.pirkau Cristian Dior Dolce Vita 100 ml už 289 lt pakuote buvo net necalafanuota ,buteliukas sukėlė itarimų.o kai pauosčiau susinervinau  g.gif kvapas daugiau intensyvesnis spirituotas net bloga nuo jo negaliu net kvepintis  schmoll.gif

Dar vienas fake be nuotraukos?... Kaip tik pagalvojau vakar: "O menulis kaip sviecia!!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 17, 09:37)
Dar vienas fake be nuotraukos?... Kaip tik pagalvojau vakar: "O menulis kaip sviecia!!"  biggrin.gif

Niu niu niu smile.gif Dumu be ugnies nebuna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 17, 12:17)
Niu niu niu smile.gif Dumu be ugnies nebuna tongue.gif

Būna dar ir kaip.
Atsakyti
Laba, gal kas gali atsakyti ar www.kvepinkis.lt patikima parduotuvė? Nusiunčiau užklausą o atsakymo taip ir negaunu. Ten vieni man reikalingi kvepalai toooookia gera kaina yra smile.gif
Atsakyti
Jei kam idomu http://kvepalai.fweb.lt papilde mirksiukas.gif
Atsakyti
Komentaras iš MD laugh.gif
CODE
Man kaip pasakojo del pigu.lt kvepalu, tai sake, kad kaip pilsto juos i buteliukus, pigu.lt svetainei kaip gamina, ypila maziau to skyscio kuris padaro, kad kvapas laikytusi.  (Nezinau kiek tai tiesos)
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 03 31, 20:21)
CODE
Man kaip pasakojo del pigu.lt kvepalu, tai sake, kad kaip pilsto juos i buteliukus, pigu.lt svetainei kaip gamina, ypila maziau to skyscio kuris padaro, kad kvapas laikytusi.  (Nezinau kiek tai tiesos)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif kvepalai special for pigu.lt
Atsakyti
CODE

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 03 31, 21:21)
CODE

Kaži, kur gaut to skysčio, kur ilgai laiko kvepalus. Man kai kurie kvepalai taip nelaiko, taip nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 04 01, 06:05)
Kaži, kur gaut to skysčio, kur ilgai laiko kvepalus. Man kai kurie kvepalai taip nelaiko, taip nelaiko.

paklauskit pigu.lt 4u.gif
Atsakyti
CODE

Jus galit netiketi, bet si mergaite teisi: pigu.lt taip ir daro 4u.gif
Atsakyti