Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 15, 22:07)
Taip, tikrai originalūs. Pirkau daug kartų. Kainos pas juos thumbup.gif

Na kainos tikrai labai žemos, dėl to ir įtartina pasidarė.
Bet taip grubiai atsakė.. nežinote iš kur kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(GerojiDvasia @ 2014 12 15, 22:13)
Na kainos tikrai labai žemos, dėl to ir įtartina pasidarė.
Bet taip grubiai atsakė.. nežinote iš kur kvepalai?

Nežinau. Bet nieko nuostabaus nematau, kad nenori išduoti, kas jų tiekėjai.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 15, 22:27)
Nežinau. Bet nieko nuostabaus nematau, kad nenori išduoti, kas jų tiekėjai.

Bet juk pirkėjas turi teisę žinoti visą informaciją apie perkamą prekę?
g.gif
Atsakyti
Labai mandagus pardavejas 4u.gif Kaip klauset taip atsake unsure.gif Jeigu originalus, koks skirtumas is kur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GerojiDvasia @ 2014 12 15, 22:32)
g.gif

Nežinau dėl šito. Tik iš patirties sakau, kad niekas neskuba pasakoti tokių dalykų. O jeigu išsiklausinės ir paskui savo parduotuvę atidarys? biggrin.gif Man nelabai ir rūpi, kol kvepalai originalūs. Jei norėtų apgauti, tai pameluotų ir tiek.

Jūsų valia - galit pirkti ten, kur pasako, kas tiekėjai, ir dar sutartį parodo.
Atsakyti
Aš esu pirkusi dvejus kvepalus iš kvepalų salos, abu kartus likau patenkinta - kainos liuksiškos,kvepalai originalūs.
Aš tai nematau ko čia stebėtis,kad neišduoda tiekėjų, aš stebiuos,kad atsiranda tokių dalykų beklausiančių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2014 12 15, 23:46)
Aš esu pirkusi dvejus kvepalus iš kvepalų salos, abu kartus likau patenkinta - kainos liuksiškos,kvepalai originalūs.
Aš tai nematau ko čia stebėtis,kad neišduoda tiekėjų, aš stebiuos,kad atsiranda tokių dalykų beklausiančių  lotuliukas.gif

man irgi nekeista, kad neišduoda savo tiekėjų - o kodėl turėtų? Prekės kilmė yra nurodyta ant buteliuko, o logistika tikrai neturi mūsų jaudinti, jei prekė kokybiška.

Iš kvepalusala gavau originalius kvepalus ir ne tik kvepalus - esu pirkusi ir kūno priežiūros priemones smile.gif visada viskas gerai. Ir gavimas labai labai greitas.

O kainos žemos dėl to, kad nereikia išlaikyti parduotuvės, pardavėjų ir pan. Be to, matyt, laikosi tokios verslo strategijos - žemesnė kaina-daugiau pardavimų-didesnis pelnas.
Atsakyti
QUOTE(GerojiDvasia @ 2014 12 15, 23:32)
g.gif

Nepainiokit informacijos apie prekę (t.y., pavadinimas, kiekis, kaina, kilmės šalis ir pan. prekę identifikuojantys duomenys), kurią Jums privalo pateikti pardavėjas, ir informacijos apie pardavėjo ūkinę - komercinę veiklą, kuri (tokia informacija) yra konfidenciali ir nei vienas normalus verslininkas Jums tokios informacijos ne tik neteiks, bet net ir neturi pareigos teikti.

Man tai net keista, kaip galima klaust apie tiekėjus ir kitų konfidencialių dalykų. Dar nueikit į Kristutę, Gudelio paklauskit apie jo tiekėjus, antkainius ir pan.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 12 15, 22:36)
Labai mandagus pardavejas 4u.gif Kaip klauset taip atsake unsure.gif Jeigu originalus, koks skirtumas is kur. g.gif

Na aš labai gražiai paprašiau atsiųsti man kelias nuotraukas buteliuko, jie atsakė šitaip: "Turime daug darbų, nuotaukas gal atsiųsime po švenčių"
Mano galva labai nemandagus atsakymas. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(GerojiDvasia @ 2014 12 16, 19:54)
Na aš labai gražiai paprašiau atsiųsti man kelias nuotraukas buteliuko, jie atsakė šitaip: "Turime daug darbų, nuotaukas gal atsiųsime po švenčių"
Mano galva labai nemandagus atsakymas.  schmoll.gif

Na nžn, ko čia įsižeist. Tai gal ir mums įsižeisti, kad klausiat atsiliepimų, o kai pasakom, kad originalūs, toliau ieškot sliekų po asfaltu biggrin.gif Realiai tai parduotuvė jau užsitikrinus reputaciją. Dabar jiems fotkint, kelt nuotraukas, siųsti, kad įtikintų vieną žmogų, kuris gal net nepirks nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 16 gruodžio 2014 - 20:12
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 16, 20:11)
Na nžn, ko čia įsižeist. Tai gal ir mums įsižeisti, kad klausiat atsiliepimų, o kai pasakom, kad originalūs, toliau ieškot sliekų po asfaltu biggrin.gif Realiai tai parduotuvė jau užsitikrinus reputaciją. Dabar jiems fotkint, kelt nuotraukas, siųsti, kad įtikintų vieną žmogų, kuris gal net nepirks nieko.

Na bet jūs supraskite ir mane, kainos labai mažos, na dėl to ir kilo man įtarimas smile.gif
tam pačiam sąraše radau dar tokią naujieną: originalusKvepalai.com, kainos irgi kelia įtarimą, paprašiau nuotraukų, bet pakolkas atsakymo negavau. Gal apie šią parduotuvę galite ką pasakyt?

Atsakyti
QUOTE(GerojiDvasia @ 2014 12 16, 20:18)
Na bet jūs supraskite ir mane, kainos labai mažos, na  dėl to ir kilo man įtarimas smile.gif
tam pačiam sąraše radau dar tokią naujieną: originalusKvepalai.com, kainos irgi kelia įtarimą, paprašiau nuotraukų, bet pakolkas atsakymo negavau. Gal apie šią parduotuvę galite ką pasakyt?

Taip, originalūs ir čia. Esu pirkusi kelis kartus. Ir net fotkes atsiunčia, jei pageidaujat biggrin.gif
Atsakyti