QUOTE(ERIKULKA @ 2014 09 27, 17:13)
Sveiki, kontaktuoju su Rusijos Ukrainos ekstrasensais. Jų kainos 200 USD iki 1000 USD.
Sveiki, perskaičiau Jūsų pasisakymus įvairiose temose. Man tikrai labai reikėtų Jūsų pagalbos, galbūt galėtumėte man parašyti asmeninę žinutę.
Papildyta:
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 09 27, 17:13)
Sveiki, kontaktuoju su Rusijos Ukrainos ekstrasensais. Jų kainos 200 USD iki 1000 USD.
Sveiki, perskaičiau Jūsų pasisakymus įvairiose temose. Man tikrai labai reikėtų Jūsų pagalbos, galbūt galėtumėte man parašyti asmeninę žinutę.

Man yra tekę bendrauti su keliais Rusijos ekstrasensais, numerologais, chiromantais (būtent - bendrauti, o ne konsultuotis). Kone visi jie vadinosi aiškiaregiais, bet aš tokių sugebėjimų juose nepastebėjau. )) Kas dėl konsultacijų, aš asmeniškai eičiau pasitarti tik pas tuos, kurie JAU gyvena taip kaip norėčiau gyventi aš, o tokių tarp Rusijos gyventojų aš nesutikau. Kitais žodžiais - norint ramybės, sveikatos, meilės ir klestėjimo, aš asmeniškai vengčiau "ekstrasenso" gyvenančio nepritekliuje, akivaizdžiai ligoto, nelaimingo, gyvenančio ligotų žmonių šeimoje ir taip toliau. Manau kontaktuojant su tokiais ir tuo labiau sąmoningai prašant "pažiūrėti", klausiant asmeninio patarimo, - mes sau ir savo seimai prisiimam ir dar kai ką. Tai - mano pasirinkimas, o Jūs laisva spręsti pati - kaip Jums geriausia.

Geriau apie nemokamą vebinarą. Diplomuotas kovinis ekstrasensas ))
TSRS buvo toks karinis dalinys "10003". Internete lengvai rasite informaciją. Į tą karinį dalinį atrinkdavo būtent ekstrasensorinių sugebėjimų turinčius kareivėlius. Teko skaityti jų vadovėlį, apmokymo tematiką; esu bendravusi su tais, kas didžiuojasi ten tarnavę... mano asmenine nuomone - žmonės pasižymi kiek stipresne intuicija ir gebėjimu betkokioj situacijoj išlaikyti stabilią psichologinę būklę, bet daugiau - skaityti svetimas mintis, nuskaityti seife laikomų žemėlapių informaciją, daryti įtaką žmonėms per atstumą ir t.t. - nepastebėjau. ))
O šis ekstrasensas, Vitalij Bograd, dar ir Karinėj Akademijoj kažko panašaus mokėsi.

http://vbograd.livej...m_medium=social
Ten yra pakvietimas į nemokamą vebinarą - rytoj, Gruodžio 21-ąją, 20:00val. Maskvos laiku.
Kas dėl kitų, manau yra ko pasimokyti iš Konstantin Davlatov - YouTube aibė jo video įrašų. Man asmeniškai labai patiko jo pasiūlyta technika dėl apsivalymo nuo praeities pergyvenimų naštos: https://www.youtube...._quer...BBка
Pasidalinau, kam įdomu - patys toliau susiras, o kam nepatiko - ačiū, kad perskaitėte, linkiu kantrybės praeiti pro šalį.

Aurora
Manau labai daug padedi pasidalindama savo patirtimi
ir ziniomis

Sveikos, gal kuri turite kokiu ziniu apie Maxim Gordeev? Girdejau, kad jis buna LT.
Vis gi idomus pasaulis. Kuo didesne depresija shalyje, tuo daugiau visokiu burtininku ir tuo stipresnis zmoniu potraukis pas juos eiti.
Irina Belozerskaya
Ji irgi dirbo-mokesi islaptintose KGB laboratorijose...
Mokina savistoviai isvystyti vienus ar kitus sugebejimus.
Jos vebinarai (YouTube) idomesni tuo, kad ji gana placiai pasakoja apie ivairias technikas, ju atsiradima ir kaip tai atsispindejo zmonijos kulturoje.
https://www.youtube....bK3p9Rs&t=2359s

Irina Belozerskaya
Ji irgi dirbo-mokesi islaptintose KGB laboratorijose...
Mokina savistoviai isvystyti vienus ar kitus sugebejimus.
Jos vebinarai (YouTube) idomesni tuo, kad ji gana placiai pasakoja apie ivairias technikas, ju atsiradima ir kaip tai atsispindejo zmonijos kulturoje.
https://www.youtube....bK3p9Rs&t=2359s
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 07, 19:50)
Vis gi idomus pasaulis. Kuo didesne depresija shalyje, tuo daugiau visokiu burtininku ir tuo stipresnis zmoniu potraukis pas juos eiti.

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 08, 03:28)
na, kaip ko? Pinigu per daug turi. Patys nemoka ar nenori savo problemu sprest, tai pas visokius burejus vaiksto. Tie kaip psichologai isklauso, gyvenimisku patarimu duoda. Gudresni ar kokius "amuletus" uz kelis simtus euru isiulo

Kas del ekstrasensu, dar nesu apie juos susidarius nuomones. Tiesiog nesu su tokiais susidurus. O tai ka TV rodo... na, nebukim naivus, tai gali buti tik sou, viskas surezisuota, scenarijus parasytas... juk nezinom kas vykst, kai kameros isjungiamos.
As galvoju kad ju seminarai gana idomus gali buti
Vienu metu pasakoma daug teisybes didesnei grupei, jiems ko gero irgi labiau i nauda ( ir piniginiu atzvilgiu )
Zmonems gal irgi bilietai pigiau, nei vienas su vienu
Jie turi gera itaigos galia, kurios zmonems kartais labai truksta patiketi savo paties galiomis
Mes patys tikrai labai daug galime padeti sau ir kitiems
O amuletu ir suvenyru taipogi galime pasidaryti , musu paciu gamybos darbeliai mus saugos labiau , nei kitu
Svarbiausia juos gaminant ideti meiles, geru emociju

Jie turi gera itaigos galia, kurios zmonems kartais labai truksta patiketi savo paties galiomis

Mes patys tikrai labai daug galime padeti sau ir kitiems

O amuletu ir suvenyru taipogi galime pasidaryti , musu paciu gamybos darbeliai mus saugos labiau , nei kitu

Radau dar kai ka. Rusakalbe, gyvenanti UK.
Ada Conde[B]
Kaip ir Irina Belozerskaja, ji daug kalba apie ivairias technikas, tame tarpe ir apie ALFA busenos aktyvacija (Belozerskaja tvirtina, kad tai Jos Isradimas))). Abi geros, skirtumas tas, kad Ados Conde pasisakymai trumpi, aiskus, be isvedziojimu ir pasakojimo apie save, t.y. konkretesni, daugiau kokybes ir ziniu.
https://www.youtube....h?v=fLcdV9fVgPE
Ada Conde[B]
Kaip ir Irina Belozerskaja, ji daug kalba apie ivairias technikas, tame tarpe ir apie ALFA busenos aktyvacija (Belozerskaja tvirtina, kad tai Jos Isradimas))). Abi geros, skirtumas tas, kad Ados Conde pasisakymai trumpi, aiskus, be isvedziojimu ir pasakojimo apie save, t.y. konkretesni, daugiau kokybes ir ziniu.

https://www.youtube....h?v=fLcdV9fVgPE
Laba diena. Prieš 8-10 metų mano draugė buvo susitikusi su vienu vyriškiu ekstrasensu, kuris labai aiškiai ir trumpai nupasakojo jos gyvenimo kelia. Viskas iki smulkmenų išsipildė, nors ji iškart netikėjo. Buvo ir jos puseserė su drauge. Sakė, kad viskas vyko panašiai. Pamena, kad jo vardas Vidmantas, dabar apie 45-50m. vyras, mato žmogaus aurą, žmogaus spalvas, gali pasakyti iš nuotraukos. Jis gyvena kaune, kažkur prieš Kauno kolegiją, vardas lyg Vidmantas. Neturi, nes pametė telefoną, jo kontaktų. Kainos jis nesako, kartais net neima nieko. Kai davė jam 100Lt. jis tepaėmė 50. Kitus sakė paaukoti, jei viskas pildysis, geriems darbams. Malonus žmogus. Daugiau apie jį nieko nežinau, nes jis vengia viešumos, praktiškai tuom neužsiima kaip verslu. Gal kas susidūrėt, gal žinot jo kontaktus? Labai prašau, labai reikia.