Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai vaikams

O kaip jie elgiasi isskalbus? Nes as kazkada seniai mezgiau is ju tunika sau, tai po skalbimo atidaviau sesei, kuri uz mane 12 cm aukstesne ir stambesne. Man ziauriai istyso. Tai ar cia tik man taip nepasiseke, ar jie linke tysti? Nes daugiau taip ir nepirkau situ siulu
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 09 03, 09:18)
O kaip jie elgiasi isskalbus? Nes as kazkada seniai mezgiau is ju tunika sau, tai po skalbimo atidaviau sesei, kuri uz mane 12 cm aukstesne ir stambesne. Man ziauriai istyso. Tai ar cia tik man taip nepasiseke, ar jie linke tysti? Nes daugiau taip ir nepirkau situ siulu

Taip tysta smarkiai, as skalbiau rankomis ir dziovinau paguldzius nepakabintus, patyso Kiek man reikia.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 03, 09:13)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
vaidusia24,labai miela wub.gif

Roga,tikrai grazu thumbup.gif

Is Alize cashmira daug mezgu,viskas su jais gerai,tik truputi plonesniais virbalais reikia megzti(as mezgu nr.3) ir isskalbus nepamirsti prasukti su skalbimo masinos centrifuga ant kokiu 1200apsuku,tada issiemi beveik sausa ir niekas nesideformuoja ir nenutysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 03 rugsėjo 2014 - 09:10
QUOTE(rasa32 @ 2014 09 03, 10:09)
isskalbus nepamirsti prasukti su skalbimo masinos centrifuga ant kokiu 1200apsuku,tada issiemi beveik sausa ir niekas nesideformuoja ir nenutysta.

Aciu 4u.gif . Situo patarimu pasinaudosiu
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 09 03, 10:09)
vaidusia24,labai miela wub.gif

Roga,tikrai grazu thumbup.gif

Is Alize cashmira daug mezgu,viskas su jais gerai,tik truputi plonesniais virbalais reikia megzti(as mezgu nr.3) ir isskalbus nepamirsti prasukti su skalbimo masinos centrifuga ant kokiu 1200apsuku,tada issiemi beveik sausa ir niekas nesideformuoja ir nenutysta.

Aciu. Va ir as mezgiau su nr. 3 virbalais,o apie centrfuga nezinau blush2.gif
Atsakyti
100% alpakos vilna. Kapišonas nusegamas. Padukai su latekso taškeliais, kad neslystų
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 09 09, 18:14)
100% alpakos vilna. Kapišonas nusegamas. Padukai su latekso taškeliais, kad neslystų

kaip man patinka situ spalvu derinys wub.gif
Atsakyti
Noro džiaugsmas smile.gif

user posted image

Daugiau foto čia
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2014 09 11, 23:42)
Noro džiaugsmas smile.gif

Vaje koks grožis. Turbūt iš šių siūlų ką bemegztu, viską gražiai atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2014 09 12, 09:29)
Vaje koks grožis. Turbūt iš šių siūlų ką bemegztu, viską gražiai atrodytų smile.gif

Ačiū, Mylia smile.gif mano manymu iš šių siūlų puikiai atrodo visi rašto prasme nepretenzingi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 09 09, 18:14)

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti