Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai vaikams

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Žiauriai gražu! Mano silpnybė tokie paprasti, bet super atrodantys megztukai wink.gif

Ačiū labai už idėją 4u.gif ...neužilgo ją panaudosiu... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
mano ligonėliai.
75 proc. vilna. reglanas nuo apačios, sunkiai sekėsi, kaip pirma karta esu savikritiška gavosi prisvilęs, bet sunešiosime.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2014 09 19, 20:07)

nu labai labai gražus megztukas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
truputis mažo ir šilto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 09 20, 12:26)
mano ligonėliai.
75 proc. vilna. reglanas nuo apačios, sunkiai sekėsi, kaip pirma karta esu savikritiška gavosi prisvilęs, bet sunešiosime.

grazu wub.gif ir svilesio kvapo tikrai nesijaucia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2014 09 27, 08:14)
truputis mažo ir šilto

wub.gif wub.gif thumbup.gif spalvos labai grazios ir jr.mazge labai wub.gif wub.gif wub.gif atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 rugsėjo 2014 - 09:30
ačiū :0
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2014 09 27, 07:14)
truputis mažo ir šilto

Labai miela ir gražu.
Atsakyti
Liemene 6-meciui vyrukui
user posted image
Atsakyti
6-mečiui paprasti megztukai į darželį iš siūlų likučių smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nežinau ar čia tinka tokiu klausimu rašyti, naujos temos irgi nesinori kurti ir teršti forumą. Žodžiu, mamos gelbėkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ateina mano dukrytė ir sako "MAMYTE KEINYTĖS PYSO" Atsigula ant grindų ir parodo kur jai ten plyšo tos kelnytės. Ir staiga aš sušunku, O DIEVE!!!!!!!! biggrin.gif

user posted image

Kaip man jūs dabar patartumėte sutvarkyti šią skylę? Negi ardyti visas kelnes iki klynuko ir permegzti? ar kažkaip kitaip galima šitą reikalą sutvarkyti? blush2.gif
Atsakyti
Paprasciausias megztukas, bet ilgai "gamintas" ir su meile, tai man pats mieliausias biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 10 04, 11:57)
user posted image

Kaip man jūs dabar patartumėte sutvarkyti šią skylę? Negi ardyti visas kelnes iki klynuko ir permegzti? ar kažkaip kitaip galima šitą reikalą sutvarkyti? blush2.gif

Mano mama tokioms kelnėms būtinai įsiūdavo megztą rombuką/klynuką. Ir dabar taip galima padaryti, visos siūlės pasidalins įtempimą.

Radau savo minties iliustraciją:

user posted image
Atsakyti