Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Salomeja @ 2014 04 02, 17:07)
Ar stebuklingus Essence lašus nagų lakui džiovinti išėmė iš prekybos? Jau trečiam stende nerandu :/ kaip dabar gyvent?

Pastebejau kad ju nebera ax.gif O kuo jie tokie stebuklingi? g.gif Man tai jie nepatiko blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasiklausti merginų, naudojančių Planeta Organica gelį - pylingą: kaip dažnai jūs jį naudojate? Kokie rezultatai po ilgesnio laiko? 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domintų atsiliepimai apie pylingą. Kartą išbandžiau, visai patiko, galvoju, ar tiktų ir kojoms nuo įauginėjančių plaukelių ir sumažint randelius, užsipirkčiau daugiau, kol akcija.
Atsakyti
Aš pilingą naudoju du arba kartą į savaitę. Man labai patinka, oda susitvarkė, nebėra netikėtų spuogų, net per pms smile.gif

O gal kuri bandėt šį lūpų kremą?

user posted image
Atsakyti

QUOTE(agnir @ 2014 04 02, 19:50)
O kuo jie tokie stebuklingi? :

Nagi tuo, kad vos nusilakavus nagus jau galima kažką veikt, o ne sėdėt kaip madam 10 min smile.gif. Jei žinot panašios kainos alternatyvų, tai mielai įsidėmėčiau smile.gif
Atsakyti
gal galite rekomenduoti itin drėkinančią kaukę
plaukams?stipriai išsausėjo,ypač galai.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 04 04, 13:58)
Nagi tuo, kad vos nusilakavus nagus jau galima kažką veikt, o ne sėdėt kaip madam 10 min smile.gif. Jei žinot panašios kainos alternatyvų, tai mielai įsidėmėčiau smile.gif

Šiandien nusipirkau Frenchi lašiukus (pobrangiai visai, 16 litų), po kurio laiko galėsiu parašyt atsiliepimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 04 balandžio 2014 - 19:54
QUOTE(dagli @ 2014 04 04, 20:37)
gal galite rekomenduoti itin drėkinančią kaukę
plaukams?stipriai išsausėjo,ypač galai.

Dikson su argano aliejumi.bet ji tikriausiai netinka sioje temoje.as iapanijoje moku 10 eur.lt maciau uz 59 ar 69 pardavineja.
Atsakyti
[quote=Kopka,2014 04 04, 14:01]
Aš pilingą naudoju du arba kartą į savaitę. Man labai patinka, oda susitvarkė, nebėra netikėtų spuogų, net per pms smile.gif

O gal kuri bandėt šį lūpų kremą?

user posted image
[/quote. Bandžiau nesąmone pinigu gaila
Atsakyti
Patiko Corine de farme sampunas sausiems pazeistiems plaukams su taukmedzio sviestu,plaukai labai svelnus,slidus,labai purus,lengvi,vilnija kaip vanduo. Kvapas nei skanus,nei ne,jo nelieka,noretusi skanesnio,bet is taukmedzio ir alyvuogiu nera ka.raso kad 90 proc naturalus,a ne velnio,SLS yra,bet man netinka naturalus sampunai,nuo ju man susivelia plaukai.pirkau eurokose,dabar jam nuolaida,gaila kad didelis butelis,tiesiog nusibosta.
mano plaukas storas siurkstus sviesintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 07 balandžio 2014 - 11:30
QUOTE(rentabili @ 2014 04 07, 12:27)
mano plaukas storas siurkstus sviesintas.

Mano plaukas toks pat, labai išsausėjęs,
bet prie šaknų riebus.
todėl galams būtina max drėkinimas,
o kaukių plaukams to gamintojo t.p yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 07 balandžio 2014 - 11:34
QUOTE(dagli @ 2014 04 07, 11:34)
Mano plaukas toks pat, labai išsausėjęs,
bet prie šaknų riebus.
todėl galams būtina max drėkinimas,
o kaukių plaukams to gamintojo t.p yra?

to gamintojo yra kondicionierius,talpa 750ml,nu mane gasdina tokios apimties buteliai:)
As dabar uzsipirkus 5 skirtingus balzamus kaukes,vis ieskojau kad suglotnintu svelnintu bet nunemustu apimties,tai labiausiai patinka lorealio purskiama priemone kazkaip eleksyr vadinasi raudonam butelioke,dar patinka dove drekinantis kondicionierius,ant jau isplautu plauku tepu garnier alieju kuris yra apsauga nuo karscio,galiukus serumu,jeigu aliejaus nenaudoju purskiu lorealio geltonaji skystaliuka nuo luzinejimo,vienu zodziu visas arsenalas :)bandziau skalauti actu parukstintu vandeniu,nepatiko,nes sausino.ir dar visokios liaudies isminties aliejaus kompresai :)alyvuogiu,linu semenu,kokosu,medaus,kiausinio trynys,kol nesiojau trumpus plaukus uztekdavo tik sampuno,bet sugalvojau patapt ilgaplauke,norint turet sveikus grazius tenka vargt su jais.
Atsakyti