Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(tinginele @ 2014 03 22, 10:58)
Ačiū už komentarą  4u.gif kokį atspalvį turėjote? ax.gif

Numeri 5 4u.gif
Atsakyti
Dalinuosi nuomone apie 3 gelinius pravedimus indelyje.turejau essence,catrice dabar naudoju maybelline,kuris patinka labiausiai,konsistencija jo pasaka,slysta kaip per sviesta,pigmentacija stipri laikosi gerai vien zo vieni pliusai,pats prasciausias catrice,pati kosele kaip is pudros dulkeliu,breziant gaunasi su tokiais mikro itrukimais,valosi trupinukais,pateka dienos begyje,essence normalus,bet nepatiko kad blizgus,.
Atsakyti
QUOTE(vestaj @ 2014 02 13, 19:21)
Parekomenduokit patį geriausią blakstienas riečiantį tušą  4u.gif

yra toks is elf... nzn tiksliai pavadinimo bet toks lenktu,silikoniniu sepeteliu, vienoje puseje trumpi,kitoje ilgi sereliai... man patiko,nes graziai surinkdavo blakstienas, gerai denge,riete,ypac ties isoriniais kampais... tikrai kaip"drugelio sparnas":D
as pirkau www.groziokrautuvele.com
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2014 03 14, 23:33)

Maybelline BB mėlynas tikrai nekemša porų, nes mano odą kemša viskas, beveik neimanoma atsirinkt produktų ir labai apsidžiaugiau, kad pirmas bandytas bb ir nesualergizavo.

aš naudoju e.l.f. bb kremuka... ten neparasyta kad "bb" bet jis toks:D ir padrekina ir biskeli pamaskuoja ir spalva gera ir taupus labai... plius spf. o ir kaina tik 15lt.tai ČIA VISAI NUOSTABU biggrin.gif Aš nežinau gal yra ir kitur bet as ji jau daug kartu pirkau is www.groziokrautuvėlė.com... Gal jūs kaska is ten esat bandziusios? as kolkas tik ta bb ir tušus visada ten perku... o seseliai ir pan dar nemeginti:( nors spalvos lyg neblogos.... ai dar sepeteli turiu tai thumbup.gif
Atsakyti
baikit savo krautuvėlę reklamuoti laugh.gif

kainos kosminės, kai dauguma elf produktų kainos 2-3$ pas jus 30 Lt
Atsakyti
Kas keli metai nusiperku lietuviško šampūno, sakau, gal jau išmoko jį gamint per tiek metų, paskutis įsigytas Margaritos šampūnas ir kaukė su alaus mielėm.
user posted image
Nu jo majo, kas per nesąmonė - plaukai kaip šiaudiniai pasidaro.
Daugiau LT pramonės nebepalaikysiu.

Ieškau plaukų aliejuko sausiems galiukams.
Kažkada rekomendavo man šį vienos mulatės mama - jos dukrytės plaukučiai stipriai garbanojosi
user posted image
Bet jo sudėtis manęs nesužavėjo - parafinium liquid oil, parfum, ir trupitis varnalėšų šaknų miltelių...
Ką parekomenduotumėte?
Papildyta:
Maximoj apie 6Lt mokėjau už Loreal Fibrological kondicionierių, o Droge apie 13Lt už serumą - dabar storinsiu plaukus smile.gif
user posted image
jei neveiks, bent nedaug pinigų būsiu išmetusi doh.gif
O Golden Rose velvet matinių lūpdažių norėčiau savo mamai, nes jai visi lūpdažiai nuteka....
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 03 24, 15:32)
baikit savo krautuvėlę reklamuoti laugh.gif

kainos kosminės, kai dauguma elf produktų kainos 2-3$ pas jus 30 Lt

biggrin.gif biggrin.gif matot, as kai automobiliu pardavimuose dirbu tai nelabai ka bendro su kosmetikos pardavimu turiu.. tik su pirkimu:D as iš amerikos kai nesisiunciu-ner kantrybes man kentet kol atvaziuos ir pan. tai esu uk psl. ziurejus ir primeciau kad normaliai ta kaina gaunasi... nu nzn gal cia man tik taip atrodo 4u.gif zodziu, tik norejau pasidziaugti ka naujo atradusi ir kuom patenkinta
Atsakyti
Seniai buvau palikus kokį atsiliepimą ax.gif

Giriu kūno pienelį Body Farm, kvapas Brown sugar

user posted image

Pienelis skystas, lengvas, momentaliai susigeria, kvapas mano nosiai dieviškas, kiek pamenu, jie turi visą liniją tokių skanių kvapų (šokoladas, vanilė ir tt) wub.gif Dozatorius patogus. Drėkinimo man (sausai odai) užtenka, papildomai itin sausom vietom kaip visad naudoju kūno sviestą. Pirkau Maximoj prieš kelis mėn, kaina buvo su nuolaida kažką apie 8 lt, tai jei vėl pasitaikys nuolaida, griebsiu trejetą buteliukų smile.gif

Bielita Botox like system - radau tik toniką ir veido kaukę, sąžiningai sunaudojau ir nžn unsure.gif

user posted image

user posted image

Ši serija skirta nuo 35 metų, žada radikalų raukšlių išnykimą. Tonikas man kaip tonikas, niekuo ypatingas, kadangi mano oda sausa, aš mėgstu labiau drėkinančius. Kaukė užtepus graužia oda, ypač graužia aplink lūpas (anot instrukcijos, taip ir turi būti, bet man toks šalutinis poveikis labai nemalonus). Ryškaus atjaunėjimo nepastebėjau. Kol kas tikrai akivaizdų raukšlių mažinimo poveikį aš mačiau tik po Belkosmex Domašnij kosmetolog kaukių, jos išlieka mano favoritės smile.gif Šitas priemones galima rasti Martinoje, kainos 20 lt ribose.

O čia super vykęs pirkinys iš Martinos, deja, neprisimenu kainos, bet gali būti, kad tik 3-4 lt bigsmile.gif

user posted image

Gamintojas - Elfa, serija - Domashnij doktor.

Puikus tonikas, kurio vienintelis trūkumas - ne itin patogi kelionėms pakuotė. Drėkina, valo, gaivina, ramina oda. Naudoju kasdien rytais, taip pat juo nuvalau kaukes. Nelipnus, greitai susigeria, kvapas vos juntamas. Sudėtyje yra drėkiklių bei hialuruono rūgšties - viskas, kaip aš mėgstu. Mano odai čia vienas geriausių pastaruoju metu naudotų tonikų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 03 29, 11:57)
Seniai buvau palikus kokį atsiliepimą  ax.gif

Giriu kūno pienelį Body Farm, kvapas Brown sugar

user posted image

geras, o aš kaip tik pasidėjus šitą pienelį ant stalo keikiu jį ir nesuvokiu, kaip sunaudot, man jis gumuliuojasi, drėkinimo nepakanka ir dar plius kvapas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2014 03 31, 13:42)
geras, o aš kaip tik pasidėjus šitą pienelį ant stalo keikiu jį ir nesuvokiu, kaip sunaudot, man jis gumuliuojasi, drėkinimo nepakanka ir dar plius kvapas nepatinka schmoll.gif

Man irgi buvo baisus,ismeciau smile.gif
Atsakyti
Ar stebuklingus Essence lašus nagų lakui džiovinti išėmė iš prekybos? Jau trečiam stende nerandu :/ kaip dabar gyvent?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 04 02, 17:07)
Ar stebuklingus Essence lašus nagų lakui džiovinti išėmė iš prekybos? Jau trečiam stende nerandu :/ kaip dabar gyvent?

Galiu parduoti, mano temoj yra 4u.gif
Šiaip skaičiau, kad išėmė, tik neaišku, ar ilgam, gal atnaujins ir vėl sugrąžins smile.gif
Atsakyti