Seniai buvau palikus kokį atsiliepimą
Giriu kūno pienelį
Body Farm, kvapas Brown sugar
Pienelis skystas, lengvas, momentaliai susigeria, kvapas mano nosiai dieviškas, kiek pamenu, jie turi visą liniją tokių skanių kvapų (šokoladas, vanilė ir tt)

Dozatorius patogus. Drėkinimo man (sausai odai) užtenka, papildomai itin sausom vietom kaip visad naudoju kūno sviestą. Pirkau Maximoj prieš kelis mėn, kaina buvo su nuolaida kažką apie 8 lt, tai jei vėl pasitaikys nuolaida, griebsiu trejetą buteliukų
Bielita Botox like system - radau tik toniką ir veido kaukę, sąžiningai sunaudojau ir nžn

Ši serija skirta nuo 35 metų, žada radikalų raukšlių išnykimą. Tonikas man kaip tonikas, niekuo ypatingas, kadangi mano oda sausa, aš mėgstu labiau drėkinančius. Kaukė užtepus graužia oda, ypač graužia aplink lūpas (anot instrukcijos, taip ir turi būti, bet man toks šalutinis poveikis labai nemalonus). Ryškaus atjaunėjimo nepastebėjau. Kol kas tikrai akivaizdų raukšlių mažinimo poveikį aš mačiau tik po Belkosmex Domašnij kosmetolog kaukių, jos išlieka mano favoritės

Šitas priemones galima rasti Martinoje, kainos 20 lt ribose.
O čia super vykęs pirkinys iš Martinos, deja, neprisimenu kainos, bet gali būti, kad tik 3-4 lt

Gamintojas -
Elfa, serija -
Domashnij doktor.
Puikus tonikas, kurio vienintelis trūkumas - ne itin patogi kelionėms pakuotė. Drėkina, valo, gaivina, ramina oda. Naudoju kasdien rytais, taip pat juo nuvalau kaukes. Nelipnus, greitai susigeria, kvapas vos juntamas. Sudėtyje yra drėkiklių bei hialuruono rūgšties - viskas, kaip aš mėgstu. Mano odai čia vienas geriausių pastaruoju metu naudotų tonikų