QUOTE(dagli @ 2014 08 21, 14:33)
O kur jį galima įsigyti?
ką dar išbandėte vertą dėmesio?
lumene perku maxima bazej,dar man tinka clinians su obuoliu vandeniu ir cinku,reguliuoja riebaliniu liauku veikla,ramina,drekina pusetinai is 10 kokiems 7,kaina apie 30lt ,buna tik eurokose,toks serbetines

konsistencijos,kaip savarankiska priemone naudoju ir rasos anti age seruma su haluronu ir matriksilu,kai suerzintas veidas labai greitai nuima paraudima,sebamed clear gel nzn daug kam patinka,lygtais ir nekemsa bet tas lipnumas kuri laika ant veido erzina,sis irgi su haluronu,pirkau eurovaistineje,visu ju kainos apie 30lt,toks neblogas man laveros metinis fluidas,is visu isvardintu kartojau lumene ir clinians,ir rasos seruma.svarbiausia kad nekimstu,is brangiu esu naudojus decleor balzama su ylang, kraupu kas daresi,visu rusiu spuogai,nuo clarins duoble serum daug maziau bedos,bet poros uzkimstos,nuo shiseido matizuojancio drekiklio siaubingi spuogai,ir visi vishy,avene,biodermos,noreva,lierac man netiko
ir dar biski i lankas-
Oda dazniausiai susigadinu su valomosiomis kaukemis,pylingais gilaus valymo tai trunka apie kokias 4 d.baisios odos dienu,kol issivalo,tai man reikia kad labai gerai ramintu ir drekintu,bet tiesa sakant niekas taip gerai man nenuramina odos kaip nat.alijosiaus sultys.