Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

smile.gif+2014 08 23, 06:52-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 08 23, 06:52)
gal kas gali rekomenduoti priemones slenkatiems plaukams? g.gif

jau nepatogu bet vel reiksiuos.
Yprasta kad tokiu laiku is vasaros i rudeni slenka plaukai,tai sezoniskas slinkimas,paprasciausias ir pigiausias budas kiausinio trynys,po plovimo 15 min issitepat plaukus taip kad papultu ir ant galvos odos kad sustiprinti plauko svoguneli,isiplauti reikia vesesniu vandeniu,nes nuo karstesnio sutrauks ir tada vargas vargelis iskrapstyti is plauku,kiausinyje yra E,B gupes vit.i sav.koki viena karta,man tinka Baikal sampunas ukrepliajuscyj su melynom gelytem jis pries slinkima,o nuo live clean su arganu,kuris tipo irgi pries slinkima,atrodo dar labiau slinko.
Jeigu plaukai tamsus tinka dilgeliu nuoviras,galima juo skalauti,stipresniu itrinti saknis ir palikti kelioms valandoms,nakciai.sviesiems netinka nes suteikia zalsva atspalvi.
http://m.5braskes.lt...php?id=63033416

http://m.delfi.lt/gy...php?id=60903667
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 23 rugpjūčio 2014 - 11:02
Sveikos, gal patartumėt ar pasidalintumėt įspūdžiais apie makiažo maskuoklius (daugiasia spuogeliams, bet gali but ir paakiams)? esu turėjus iš avon, bet labai nusivyliau ir dabar ieškau naujo smile.gif konsultantė parduotuvėje siūlė maybeline fit maskuoklį, gal kas yra naudojusios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukas022 @ 2014 08 23, 21:42)
Sveikos, gal patartumėt ar pasidalintumėt įspūdžiais apie makiažo maskuoklius (daugiasia spuogeliams, bet gali but ir paakiams)? esu turėjus iš avon, bet labai nusivyliau ir dabar ieškau naujo smile.gif konsultantė parduotuvėje siūlė maybeline fit maskuoklį, gal kas yra naudojusios? smile.gif

Aš naudoju, maskuoja gerai smile.gif
Atsakyti
Seniai buvau įdėjus kokį atsiliepimą ax.gif

Micelinis vandenukas White Tea line, gamintojas Modum, Baltarusija

user posted image

Sunaudojau kaip toniką, labai patiko ir tikėtina pirksiu dar smile.gif Gaivus, skaniai kvepia, patogi pakuotė, sausai odai nesausina ir netraukia, nepalieka riebumo, plėvelės. Martina, kaina ~ 4-6 lt

Zelenaja Apteka prausimosi gelis veidui sausai odai

user posted image

Pirkau jau n+k kartų smile.gif Vis kažką pabandau naują ir grįžtu prie šio ar kito mano favorito. Nematau jame jokių minusų:
puikiai valo net gausų ir tamsų makiažą
tinka sausai odai, netraukia
patogus dozatoriius
kvepia sakykim taip savotiškai, žolelėmis, bet mano nosiai super skaniai
kaina ~3,50 lt Martinoje

Aliejus blakstienoms DNC

user posted image

Nežinau, ar iš šios ir panašių priemonių galima tikėtis stulbinamo poveikio, manau, kas duoda gamtos, tas duota... bet lyginant su paprastu ricinos aliejumi iš vaistinės šis kosmetinis produktas bent jau super patogus naudojime thumbup.gif Pakuotė kaip tušo smile.gif Pirkau Eurokose, DNC kosmetika ten atsirado neseniai, laukiu, kada nagams vaškų atsiras ax.gif Kainos nepamenu, gal 11-15 lt

100 receptov krasoty kūno kremas-sviestas

user posted image

Tiesiog nerealiai kvepia šokoladiniais ledais wub.gif
Kaip sviestui įsigeria normaliai (į sausą odą)
Labai gerai maitino, tiesą, naudojau liepą-rugpjūtį, kai oda mažiausiai problemiška, bet vis tiek užsisakiau antrą tokį iškart smile.gif
Papildyta:
QUOTE(drugeliukas022 @ 2014 08 23, 20:42)

Paakiams man nieko nėr geriau už du:

1. Eveline kreminis su apliatoriumi
2. Bell kreminis su apliatoriumi

Abu pirkau po kelis kartus, kažką bandau naujo ir vėl grįžtu prie šių, nes tik jie man ne tik kad gerai maskuoja labai tamsius paakius, bet svarbiausia nepabrėžia raukšlių, dienos bėgyje į jas nesubėga, nesausina, ant odos abudu nepastebimi 4u.gif

Foto:

Eveline

user posted image

Bell

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 08 24, 08:27)
Zelenaja Apteka prausimosi gelis veidui sausai odai
user posted image

Paakiams man nieko nėr geriau už du:

1. Eveline kreminis su apliatoriumi
2. Bell kreminis su apliatoriumi
user posted image

Bell
user posted image

Pritariu ir del prausiklio, ir del maskuokliu drinks_cheers.gif . Tikrai geros ir kartotinos priemones thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 24 rugpjūčio 2014 - 17:47
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2014 08 24, 17:46)
Pritariu ir del prausiklio, ir del maskuokliu drinks_cheers.gif . Tikrai geros ir kartotinos priemones thumbup.gif .

Man taip pat labai patinka Bell BB concealeris (labiau nei Eveline, nors prieš tai buvau įsimylėjusi ir sunaudojusi krūvas Eveline concealerio). Žiauriai patinka, kad nesubėga niekas, išsilaiko labai neblogai ir maskuoja taip pat (Eveline šiek tiek subėgdavo į raukšleles).

user posted image

Atsakyti
Dontstop, iš kur 100 receptov krasoty kūno kremas-sviestas?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 08 25, 08:06)
Dontstop, iš kur 100 receptov krasoty kūno kremas-sviestas?

Klaipėdoje Marusioje perku visą "100 receptov krasoty" produkciją 4u.gif
Atsakyti
Taip pat naudoju White Tea micelinį vandenį,nuvalau makiažą,veidui malonus,bet jautrioms akims (kaip rašoma aprašyme) bent man netinka,kažkiek graužia.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 08 25, 10:30)
Klaipėdoje Marusioje perku visą "100 receptov krasoty" produkciją  4u.gif

O kaina kokia būtent to kremo? Gal kur galimą asortimentą galima pamatyti, ar tiesiog kokį sąrašiuką padarot, tą ir užsisako parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 08 25, 13:57)
O kaina kokia būtent to kremo? Gal kur galimą asortimentą galima pamatyti, ar tiesiog kokį sąrašiuką padarot, tą ir užsisako parduotuvė?

Neatsimenu tikslios kainos blush2.gif Dariau "užsakymą" gal apie balandį, kremą naudojau liepą, rugpjūtį jau pabaigiau ir pakuotę išmečiau, taigi niekaip neatseksiu dabar, bet +/- 10 lt
Pagrindinį šio gamintojo asortimentą galima pamatyti čia
Pačių naujausių naujovių jie kažkodėl dar neįkėlė (mačiau youtubėj atsiliepimus) g.gif , bet kas yra tam puslapy, viską galima nusipirkti Marusioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 08 25, 20:22)
Neatsimenu tikslios kainos  blush2.gif  Dariau "užsakymą" gal apie balandį, kremą naudojau liepą, rugpjūtį jau pabaigiau ir pakuotę išmečiau, taigi niekaip neatseksiu dabar, bet +/- 10 lt
Pagrindinį šio gamintojo asortimentą galima pamatyti čia
Pačių naujausių naujovių jie kažkodėl dar neįkėlė (mačiau youtubėj atsiliepimus)  g.gif , bet kas yra tam puslapy, viską galima nusipirkti Marusioje  4u.gif

Radau jūsų senesnį atsiliepimą, kad galima Kaune bazėse rasti šios firmos produkcijos, gal pamenat, kur tiksliau blush2.gif
Atsakyti