Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2014 10 03, 18:57)
Dominica, ką patartum iš šešėlių dar be Sleek?  smile.gif

oi, is tokio kainu diapazono kaip MUA tai turbut nieko biggrin.gif man tie pigus visi arba labai trupa, arba nedazo (arba ir ta, ir ta). patiko tik wet'n'wild, bet tu apie juos zinai smile.gif.
is vidutiniu kainu labai patiko lorealio sitie-
user posted image

nors LT ju kaina ganetinai uzlenkta, gal nebent per kokia akcija pirkti verta. as bandziau melynus, tai labai patiko tekstura, grazios spalvos, o tamsiausia spalva puikiai tiko kaip liner'is, ir dezutej buvo toks kirstas sepetelis-kempine tam liner'iui, zodziu labai thumbup.gif palyginciau su megstamiausiais savo dior'o seseliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 10 06, 22:39)
is vidutiniu kainu labai patiko lorealio sitie-

Ačiū, Dominica, turėjau šiuos smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudoje kitokius "babuska" kremų ?
Radau "IKI" parduotuvei akcija siam kremukui, tik nusipirkus namie paziurejau, kad 35-50metams. Bet sakau sunaudosiu ir as biggrin.gif bet seip tikrai patinka, kvepia skaniai, oda svelni, susigeria.
mano panasi pakuote.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 10 07, 12:37)
Gal kas naudoje kitokius "babuska" kremų ?

Kokius kitokius? smile.gif
Jei iš tos pačios serijos, tai prieš kelerius metus išbandžiau tiek iki 35, tiek po 35, tiek po 50 metų skirtus kremus biggrin.gif , aš į sudėtis žiūriu, ne į metus ax.gif Paakiams alergizavo, veidui iš esmės gerai tiko, gal žiemą norėjos kiek riebesnio varianto, serumai tos pačios linijos nelabai davė naudos ax.gif
Atsakyti
Kategorijai "pigi, bet ne prasta" tikrai priskirčiau Gabrini nagų lakus. Daug spalvų, gražiai atrodo, gerai nešiojasi, o kaina 2-4 lt priklausomai nuo pirkimo vietos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 08 spalio 2014 - 10:19
QUOTE(Ammba @ 2014 10 08, 11:12)
Kategorijai "pigi, bet ne prasta" tikrai priskirčiau Gabrini nagų lakus. Daug spalvų, gražiai atrodo, gerai nešiojasi, o kaina 2-4 lt priklausomai nuo pirkimo vietos.

Neteko matyt, kur jie parsiduoda? smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau Vilniuje, išparduotuvėje "Aistruolė", ten jie po 2 lt. Bet mačiau, kad yra ir internete www.koslinairko.lt po 4 lt, bet užsisakyti neteko smile.gif Kaip supratau Gabrini - turkiška kosmetika. Kai bandžiau pirmą kartą kažkaip nepatiko, - atbaidė nemalonus kvapas. Bet kadangi atrodo puuuikiai ir išsilaiko 3 dienas be trupėjimo - įsigijau dar kelias labiausiai patikusias spalvas.

Ne visų kokybė vienoda, bet šiaip super. Žymiai geriau nei kiti nagų lakai iš panašios kainos kategorijos smile.gif

user posted image

QUOTE(dontstop @ 2014 10 08, 10:17)
Neteko matyt, kur jie parsiduoda? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 08 spalio 2014 - 10:25
ir išsilaiko 3 dienas be trupėjimo
[/quote]
Na 3 dienas tai ne kažką unsure.gif
Atsakyti
Pastaruosius mėnesius džiugina iš Martinos asortimento:

user posted image

Belita liftingo gelis paakiams, serija BIO+ su juodaisias ikrais, mokėjau 10 lt

Aš ieškojau tokios paakių zonos priemonės, kad galėčiau ją naudoti rytais (vakarais naudoju rimtesnius ir riebesnius). Pagrindinis reikalavimas buvo - kad susigertų akimirksniu, nes ryte tik užtepus paakių kremą aš iškart darau makijažą, ir šešėliai man turi gulti be priekaištų biggrin.gif Antras reikalavimas - dienos bėgyje paakiai turi jaustis komfortiškai, be sausumo, tempimo ir tt. Likau visiškai patenkinta šiuo geliu, viską, ko aš norėjau, daro smile.gif Sudėtyje yra kolageo, elastino, kofeino, alantoino, pantenolio - tokių sudedamųjų dalių aš ir ieškau paakių priemonėse smile.gif

Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų smile.gif

user posted image

Bielita purškiklis plaukams su dilgelėmis ir argininu, ploniems besišakojantiems plaukams, deja kainos neprisimenu, 10-20 lt blush2.gif

Ieškojau tokios priemonės, kad galėčiau purkšti ant galvos odos (stiprinti šaknis). Paprastai man tokie produktai apsunkina ir suriebina (plaukai ploni, skystoki), tad įpratau naudoti prieš plovimą. Bet kadangi šis purškiklis kaip ir skirtas didinti apimčiai biggrin.gif , išdrįsau palikti nenuplautą. Ir ką - super smile.gif Plaunu galvą ne dažniau, nei iki jo - kas 4 dienas. Apimties asminiškai man nesuteikia, bet natūralios, savosios biggrin.gif nenumuša. Skaniai kvepia žolelėmis. Dozatorius puikus, purškia plačiai. Plaukai lengvai šukuojasi, blizga, nesivelia, nesipūčia, atrodo prižiūrėti. Negaliu įvertinti, ar padeda nuo šakojimosi - neturiu tokios problemos (šiuo metu)

Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 10 19, 09:23)
user posted image

Bielita purškiklis plaukams su dilgelėmis ir argininu, ploniems besišakojantiems plaukams, deja kainos neprisimenu, 10-20 lt  blush2.gif

Idomu, ar sitas padetu nuo susivelimo g.gif Kai issiplaunu galva, plaukai ziauriai veliasi, labai juos reikia pesti kol issukuoji... Ieskau priemones kuri palengvintu issukavima...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 10 19, 11:53)
Idomu, ar sitas padetu nuo susivelimo g.gif  Kai issiplaunu galva, plaukai ziauriai veliasi, labai juos reikia pesti kol issukuoji... Ieskau priemones kuri palengvintu issukavima...

Na, jis neskirtas nuo susivelimo ax.gif Visai kita paskirtis...
Šiaip siūlau keisti naudojamas kaukes/balzamus, nes tai jų užduotis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 10 19, 11:53)
Idomu, ar sitas padetu nuo susivelimo g.gif  Kai issiplaunu galva, plaukai ziauriai veliasi, labai juos reikia pesti kol issukuoji... Ieskau priemones kuri palengvintu issukavima...

Cia ne siai temai, bet man su velimu labai padeda sis kremas. Reikia nedidelio kiekio, perku lt, ~32lt
user posted image
Atsakyti