Pastaruosius mėnesius džiugina iš
Martinos asortimento:

Belita liftingo gelis paakiams, serija BIO+ su juodaisias ikrais, mokėjau 10 lt
Aš ieškojau tokios paakių zonos priemonės, kad galėčiau ją naudoti rytais (vakarais naudoju rimtesnius ir riebesnius). Pagrindinis reikalavimas buvo - kad susigertų akimirksniu, nes ryte tik užtepus paakių kremą aš iškart darau makijažą, ir šešėliai man turi gulti be priekaištų

Antras reikalavimas - dienos bėgyje paakiai turi jaustis komfortiškai, be sausumo, tempimo ir tt. Likau visiškai patenkinta šiuo geliu, viską, ko aš norėjau, daro

Sudėtyje yra kolageo, elastino, kofeino, alantoino, pantenolio - tokių sudedamųjų dalių aš ir ieškau paakių priemonėse
Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų

Bielita purškiklis plaukams su dilgelėmis ir argininu, ploniems besišakojantiems plaukams, deja kainos neprisimenu, 10-20 lt
Ieškojau tokios priemonės, kad galėčiau purkšti ant galvos odos (stiprinti šaknis). Paprastai man tokie produktai apsunkina ir suriebina (plaukai ploni, skystoki), tad įpratau naudoti prieš plovimą. Bet kadangi šis purškiklis kaip ir skirtas didinti apimčiai

, išdrįsau palikti nenuplautą. Ir ką - super

Plaunu galvą ne dažniau, nei iki jo - kas 4 dienas. Apimties asminiškai man nesuteikia, bet natūralios, savosios

nenumuša. Skaniai kvepia žolelėmis. Dozatorius puikus, purškia plačiai. Plaukai lengvai šukuojasi, blizga, nesivelia, nesipūčia, atrodo prižiūrėti. Negaliu įvertinti, ar padeda nuo šakojimosi - neturiu tokios problemos (šiuo metu)
Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų