Nesusigeria, ne taip supratote. Bet pasitepus marykay nereik laukt pusvalandzio kol susigers, kaip kad daugumas tokio riebumo kremai.
QUOTE(Mrs. R @ 2014 10 21, 18:42)

Ir visai nieko apie linksmuosius berniukus

galvojau ką jau ten tokio nušveitėt, kad nedrąsu buvo parašyti ir paslėpėt po žvaigždutėm

Įsigijau temoje rekomenduotą nagų lako džioviklį Avon

Mano atsiliepimas būtų: džiovina tikrai puikiai, manikiūro nesugadina, patogiai purškia, kaina juokinga, man pavyko nupirkti už 5 lt, buteliuką gavau netikėtai didelį, 50 ml
Bet yra nemažas minusas - jis apipurškia viską aplink ir palieka riebaluotas dėmes. Reikia gerai pagalvoti, kur purkšti, gal virš kriauklės
Vis dėlto patenkinta
Tęsiant nagų temą, labai patiko naujas Eveline aliejus Argan elixir

Šiaip Eveline linija nagams man visai nepatinka, anksčiau bandyti 3 ar 4 produktai - visus atidaviau, man tik pablogino nagų būklę, bet šis aliejus tiko
Pradėjau naudoti, kai odelė aplink nagus buvo taip išdžiuvusi, kad net suskilusi iki kruvinų žaizdelių. Per 3 dienas žaizdelės apsitraukė, po 2 savaičių piršteliai atrodė kaip nauji
Per mėnesį kasdienio naudojimo nei vienos naujos žaizdelės
Skaniai kvepia greitai įsigeria
Dabar ieškau viršutinio sluoksnio. Neseniai subaigiau taip pat rekomenduotą temoje Sally Hansen - nepatiko
Brangiai kainuoja, nieko nedaro. Temoje kažkas rašė, kad jis prailgina lako "gyvenimą" ant nago, na man jei Essence lakai laiko pusdienį, tai ir su juo tiek pat laikė, jei Flormar drąsiai laiko savaitę - tai ir be jo tiek laiko...Pinigai į balą
Galvoju išbandyti taip pat Eveline naujieną

Gal kas bandė ar gali ką nors kitą rekomenduot?

Mano atsiliepimas būtų: džiovina tikrai puikiai, manikiūro nesugadina, patogiai purškia, kaina juokinga, man pavyko nupirkti už 5 lt, buteliuką gavau netikėtai didelį, 50 ml

Tęsiant nagų temą, labai patiko naujas Eveline aliejus Argan elixir

Šiaip Eveline linija nagams man visai nepatinka, anksčiau bandyti 3 ar 4 produktai - visus atidaviau, man tik pablogino nagų būklę, bet šis aliejus tiko

Dabar ieškau viršutinio sluoksnio. Neseniai subaigiau taip pat rekomenduotą temoje Sally Hansen - nepatiko

QUOTE(dontstop @ 2014 11 01, 09:12)

Aš turiu, man nagų lako gyvavimo neprailgina, antrą kartą nepirkčiau. vienintėlis matomas efektas_ nagai labiau blizga ir atrodo storesni, na toks ala gelinių nagų efektas

Parekomenduokit, prašau, antakių žele ar vašką, kuris gerai fiksuotų nepaklusnius antakius.
Gal rekomenduotumete kokius nors nebrangius bronzatus, pageidautina labiau matinius, be blizgučių
švieisai odai
švieisai odai

Antakius patepu arba vazelinu (mano labai nesišiaušia, bet po antakiais šerpetoja), arba antakių šepetėliu patepu plaukų žele - laikosi visą dieną.
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors pigesnę alternatyvą šiam TBS makiažo valymo aliejukui?

Micel. vandenukų ir kitokių valiklių man nereikia, ieškau tik tokio tipo valymo priemonės, kad kuo mažiau reikėtų terliotis nusivalant makiažą.

Micel. vandenukų ir kitokių valiklių man nereikia, ieškau tik tokio tipo valymo priemonės, kad kuo mažiau reikėtų terliotis nusivalant makiažą.
QUOTE(baltagėlė @ 2014 11 06, 20:11)
Parekomenduokit, prašau, antakių žele ar vašką, kuris gerai fiksuotų nepaklusnius antakius.
šiuo esu visai patenkinta, tai kaip nyx turi, vaškinis pieštukas, pirkau droge, senokai pirkau nepamenu kiek mokėjau, bet lyg iki 10 lt

QUOTE(Juxt @ 2014 11 12, 19:52)
šiuo esu visai patenkinta, tai kaip nyx turi, vaškinis pieštukas, pirkau droge, senokai pirkau nepamenu kiek mokėjau, bet lyg iki 10 lt

o ''varda'' jis turi? nemacius tokio apart nyx, gal ir man reiktu

QUOTE(comep @ 2014 11 12, 21:10)
vardas lyg buvo ant įpakavimo, lyg skandinavų gamybos, nesimato jau apsitrynęs užrašas. jo ieškoti reiktų kur manikiūro visokie įrankiai ir pan. sukabinta būna