Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Nesusigeria, ne taip supratote. Bet pasitepus marykay nereik laukt pusvalandzio kol susigers, kaip kad daugumas tokio riebumo kremai.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 10 21, 18:42)

cool.gif  numirsiu is juoko.... SM redaguoja ir kontroliuoja zinuciu turini, zvaigzduciu vietoje buvo zodis p e d a s smile.gif
Ir visai nieko apie linksmuosius berniukus biggrin.gif

galvojau ką jau ten tokio nušveitėt, kad nedrąsu buvo parašyti ir paslėpėt po žvaigždutėm laugh.gif
Atsakyti
Įsigijau temoje rekomenduotą nagų lako džioviklį Avon 4u.gif

user posted image

Mano atsiliepimas būtų: džiovina tikrai puikiai, manikiūro nesugadina, patogiai purškia, kaina juokinga, man pavyko nupirkti už 5 lt, buteliuką gavau netikėtai didelį, 50 ml smile.gif Bet yra nemažas minusas - jis apipurškia viską aplink ir palieka riebaluotas dėmes. Reikia gerai pagalvoti, kur purkšti, gal virš kriauklės g.gif Vis dėlto patenkinta smile.gif

Tęsiant nagų temą, labai patiko naujas Eveline aliejus Argan elixir

user posted image

Šiaip Eveline linija nagams man visai nepatinka, anksčiau bandyti 3 ar 4 produktai - visus atidaviau, man tik pablogino nagų būklę, bet šis aliejus tiko smile.gif Pradėjau naudoti, kai odelė aplink nagus buvo taip išdžiuvusi, kad net suskilusi iki kruvinų žaizdelių. Per 3 dienas žaizdelės apsitraukė, po 2 savaičių piršteliai atrodė kaip nauji smile.gif Per mėnesį kasdienio naudojimo nei vienos naujos žaizdelės smile.gif Skaniai kvepia greitai įsigeria smile.gif

Dabar ieškau viršutinio sluoksnio. Neseniai subaigiau taip pat rekomenduotą temoje Sally Hansen - nepatiko schmoll.gif Brangiai kainuoja, nieko nedaro. Temoje kažkas rašė, kad jis prailgina lako "gyvenimą" ant nago, na man jei Essence lakai laiko pusdienį, tai ir su juo tiek pat laikė, jei Flormar drąsiai laiko savaitę - tai ir be jo tiek laiko...Pinigai į balą mad.gif
Galvoju išbandyti taip pat Eveline naujieną

user posted image

Gal kas bandė ar gali ką nors kitą rekomenduot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 11 01, 09:12)
Įsigijau temoje rekomenduotą nagų lako džioviklį  Avon  4u.gif

aš pasidedu popierinius rankšluostėlius, nes tikrai apsipurškia viskas aplinkui. man nelb patinka kvapas, bet priemonė gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 11 01, 09:12)

Galvoju išbandyti  taip pat Eveline naujieną

user posted image

Gal kas bandė ar gali ką nors kitą rekomenduot?  smile.gif

Aš turiu, man nagų lako gyvavimo neprailgina, antrą kartą nepirkčiau. vienintėlis matomas efektas_ nagai labiau blizga ir atrodo storesni, na toks ala gelinių nagų efektas biggrin.gif
Atsakyti

Parekomenduokit, prašau, antakių žele ar vašką, kuris gerai fiksuotų nepaklusnius antakius.
Atsakyti
Gal rekomenduotumete kokius nors nebrangius bronzatus, pageidautina labiau matinius, be blizgučių
švieisai odai 4u.gif
Atsakyti
Antakius patepu arba vazelinu (mano labai nesišiaušia, bet po antakiais šerpetoja), arba antakių šepetėliu patepu plaukų žele - laikosi visą dieną.
Atsakyti
Gal kuri galite parekomenduoti kokią nors pigesnę alternatyvą šiam TBS makiažo valymo aliejukui?
user posted image
Micel. vandenukų ir kitokių valiklių man nereikia, ieškau tik tokio tipo valymo priemonės, kad kuo mažiau reikėtų terliotis nusivalant makiažą.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 11 06, 20:11)
Parekomenduokit, prašau,  antakių žele ar vašką, kuris gerai fiksuotų nepaklusnius antakius.

šiuo esu visai patenkinta, tai kaip nyx turi, vaškinis pieštukas, pirkau droge, senokai pirkau nepamenu kiek mokėjau, bet lyg iki 10 lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 11 12, 19:52)
šiuo esu visai patenkinta, tai kaip nyx turi, vaškinis pieštukas, pirkau droge, senokai pirkau nepamenu kiek mokėjau, bet lyg iki 10 lt
user posted image

o ''varda'' jis turi? nemacius tokio apart nyx, gal ir man reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 11 12, 21:10)
o ''varda'' jis turi? nemacius tokio apart nyx, gal ir man reiktu  g.gif

vardas lyg buvo ant įpakavimo, lyg skandinavų gamybos, nesimato jau apsitrynęs užrašas. jo ieškoti reiktų kur manikiūro visokie įrankiai ir pan. sukabinta būna
Atsakyti