Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2014 12 06, 12:53)
Va toks:

user posted image

Kaip suprantu, iš bazinės jų linijos, pigiausios. Mano subjektyvus įvertinimas būtų toks: riebus, šešėliai ant jo gula plėmais, gaunasi košė ir purvas, geriau be jo, nei su juo sad.gif

taip, sis kiek silpnesnis, nei kitas ju gaminys, is mineral linijos, tas puikus, esu pora tuteliu isnaudojus, laikos isties gerai, plius sudetis gana gera, be parabenu, chemikalu ir kitokiu nesaugiu priedu 4u.gif
jei turite galimybe, siulau ismegint, o ir kaina, siunciant per tarpininkes nera pati didziausia, max 12lt gausis, o juk buna ivairiu akciju, nuolaidu... smile.gif
http://www.eyeslipsf...yeshadow_primer
sheer spalvyte sviesi, kaip kuno, o blush tamsi, gerai dera su tamsiais seseliais, tinka smokey eyes makiazui 4u.gif
galima ir is uk psl siustis, siuncia i lt tiesiogiai 4u.gif
http://eyeslipsface.co.uk/
http://eyeslipsface....rimer/invt/6531
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 06 gruodžio 2014 - 13:31
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 06, 15:29)

jei turite galimybe

Turiu galimybę, bet tiek esu nusivylus Elf gamintoju aplamai, kad jau nieko iš jo produkcijos nebebandysiu smile.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką naudoju Eveline Magical CC cream

user posted image

Man patinka smile.gif
Kremas baltos spalvos, bet pradėjus jį trinti į odą pasidaro kūno spalvos. Yra 2 atspalviai, šviesus ir vidutinis, man tiko vidutinis, kaip ir kitų Eveline BB priemonių jis gan tamsus ax.gif
Labai skaniai, gaiviai kvepia.
Ant odos nepastebimas ir nesijaučia.
Neriebus - priešingai nei kiti Eveline BB thumbup.gif
Dienos bėgyje man ant sausos odos niekur neplaukia, nedingsta, netamsėja, nesikeičia aplamai.
Negaliu įvertinti maskavimo, matizavimo - ne tas odos tipas ax.gif Man jis sulygina odos spalvą, oda atrodo gaivi, glotni, lygi ir graži visa dieną smile.gif

Kadangi jis "8 viename" biggrin.gif , pakomentuosiu kiekvieną jo funkciją atskirai:

1. Lygina odos spalvą - taip bigsmile.gif
2. Maskuoja - nežinau, neturiu ką maskuoti
3. Intensyviai drėkina - abejoju, naudoju ant dieninio kremo, su savo sausa oda nerizikuočiau tepti teisiai "be nieko" unsure.gif Tiesą, sudėty yra hialūruono rūgštis (drėkiklis), bet apie sąrašo vidurį...
4. Lygina ir balina - lygina vizualiai silikonų pagalba, t y tam kartui, kol užtepta. Balint tikrai ne.
5. Minimizuoja nuovargio žymes - taip, oda atrodo labai "šviežia"
6. Mažina poras - negaliu pakomentuoti, neturiu išsiplėtusių porų
7. Ilgam matizuoja - mano sausa oda ir taip neblizga niekada
8. SPF 15 - čia irgi privalumas (sudėty tikrai yra titanium dioxide)

Rekomenduoju, pirkau Martinoje, kainos tikrai nepamenu, 10-15 lt kažkur 4u.gif
Atsakyti
Gal turit atsiliepimu apie "bioten" ranku kremus ir kuno losjonus?

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas, gal galetute parekomenduoti koki tusa? noretusi tankiu, israiskingu blakstienu. Eveline rozini ir juoda,kur buvo mineti sitoje temoje bandziau
bei gal dar koki akiu priestuka rekomenduotute apatinei linijei prabrezti asarojanciom akim? neatrandu dar tokio kuris nenubeginetu.
ir paskutinis klausimas,bet svarbiausias biggrin.gif gal galetute rekomenduoti ranku krema(galit ir kelis) sausom, suzvarbusiom rankom? noriu tetei dovanu nupirkti, darba jam tenka dirbti lauke..
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2014 12 10, 13:43)
labas, gal galetute parekomenduoti koki tusa? noretusi tankiu, israiskingu blakstienu. Eveline rozini ir juoda,kur buvo mineti sitoje temoje bandziau
bei gal dar koki akiu priestuka rekomenduotute apatinei linijei prabrezti asarojanciom akim? neatrandu dar tokio kuris nenubeginetu.
ir paskutinis klausimas,bet svarbiausias biggrin.gif  gal galetute rekomenduoti ranku krema(galit ir kelis) sausom, suzvarbusiom rankom? noriu tetei dovanu nupirkti, darba jam tenka dirbti lauke..

1. Tusas vienas geriausiu, ka esu naudojusi, Gosh, per akcijas galima pagauti iki 20lt, uztenka ilgam, nes geras kiekis, sie is visu megintu patys paciausi, suteikia apimties, atskiria, pailgina, o growth mascara dar ir augima skatina, ismegintas, tikrai skirtumas jaucias smile.gif
https://bbeautylove..../goshuk-011.jpg
http://beautyglitter...12/04/gosh2.jpg
http://eshop.fann.sk...s/big_21242.jpg
2. Rimmel juodas piestukas neblogas, gerai laikos, tik nezinau, ar neasaros akis, neturiu su tuo bedos, tai ir zinot negaliu, kaip bus, siaip, tikrai geri jie, per kacijas apie 10-15lt iseina..
http://www.beautezin...alEYES-6464.jpg
3. Neutrogena ir Nivea, jei kalbam apie tai, ka tiesiog i Droga, eurokos ar maxima nuejus galima rasti, veikia, patikrinta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2014 12 10, 09:16)

user posted image

user posted image

kadangi siai produkcijai pard.Silas akcija,perki ka nors is linijos ir gauni dovanu kuno losjona,tai nusipirkau ranku krema su avokadu ir shee sviestu,malonus greit susigeria,gerai drekina ir maitina,bet jauciasi rankos kaip aptrauktos plevele,ryte plaunant rankas tas slidumas nusiplauna,bet as megstu gausiai tepti,po tepimo rankos labai minkstos,dinsta serpetojimas,kaip uz 4 lt tinka.kuno pienelius turiu sausai ir kita labai sausai odai,sausai odai maziau muilinasi ant odos,greiciau susigeria,tas kur labai sausos tikrai nervina,nes muilinasi,geriasi leciau,sunkesnis,bet as apskritai nemegstu kuno priemoniu ir jomis nesinaudoju,tik kad dabar gavau dovanu ir priversta naudoti smile.gif
Dar pirkau makiazo valanti pieneli misriai odai su svarainiais,valo is 10 kokiems 7,neblogai,akiu negrauzia,o man praktiskai viskas grauzia,bet jei papuola i akis,apvelka kaip ruku,si pieneli kartais naudoju vietoj drekinancio kremo,susigeria greitai,nepalieka jokio riebumo,lengvutis,poru kol kas nekemsa ir spuogeliu neatsirado,komfortiskas toks jausmas su juo pasitepus,oda svelnute minkstute,mano oda misri riebi,zaibiskai reaguoja spuogais jeigu netinka priemone,poros kemsasi atrodo ir nuo oro,kiek esu isbandzius kremu fluidu,jau fantazija nenesa ka tept,dabar kartais tepu argano alieju,kartais bioten pieneli,o kartais visai nieko.

Apie tusa ir piestuka
Lieku prie savo dvieju mylimuku.max factor masterpice max melynoje tuteleje ir loreal auksinio teleskopico,efektas po abieju panasus,lorealis daugiau ilgina.su abejais grazios blakstienos,niekas netrupa ir nenubega,abu silikoniniai sepeteliai.
Tokio piestuko kuris laikytusi nors 2 val.waterline netradau,nors labai ieskojau,bandyti waterproftai is manhatan,ardeco,beyuo,prestige.
Paprasti buorjois 24h,avon,max factor,tiesiog nusivyliau ir meciau paieskas.
Daug maz gerai laiko maybelline gelinis pravedimas stikliniame usxukamame indelyje,tik reikia palaukti nemirksejus kol nudzius,vesti virsutini apatini voka.
Atsakyti
dekui uz atsakymus 4u.gif o kaip vertinate bonjour tusus? maciau isparduotuvei nebrangiai ju,tai domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2014 12 10, 17:09)
dekui uz atsakymus 4u.gif  o kaip vertinate bonjour tusus? maciau isparduotuvei nebrangiai ju,tai domina atsiliepimai

jus tikriausiai apie bourjois tusus snekate, tai jie daugumoj yra dregnesnes formules, tepa plonu sluoksniu, ilgina, suteikia naturaliu, siek tiek paryskintu, atskirtu blakstienu efekta, jos islieka neapsunkintos, elastingos, tinka lesius nesiojancioms, bet tos, kurios siekia apimties, megsta veduokles principu padazytas blakstienas, kuomet akys tarsi daugiau pramerktos atrodo-tai tokie tusai jums nepatiks 4u.gif
kalbu konkreciai apie siuos, nesu visu ismeginusi..
http://www.perfumezi...corce-women.jpg
http://3.bp.blogspot...ra Review 2.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 10 gruodžio 2014 - 18:02
QUOTE(agnir @ 2014 12 10, 09:16)

Turiu kuno losjona, kur nuotraukoje su rudu dangteliu. Naudojau dar tik kelis kartus, tad dar 100% nuomones issakyti negaliu. Bet... visu pirma, tai nuostabus kvapas! Jis laikosi, mano nuomone labai ilgai, nzn ar cia pliusas. g.gif Kadangi dabar ziema ir vaikstau su kelnem arba sijonu ir pedkelnem, tai stipru kvapa pajutau nusirengus pries einant miegot, net buvau nustebusi, nes visa diena jo kaip ir nejauciau, tad nzn kaip butu vasara, jei jis taip laikosi, tai gal ir per intensyvu, nors pasikartosiu, kvapas man tikrai patinka. Del drekinimo, vel gi ziema, ypac koju oda labai issausejusi. Man asmeniskai, visai dienai drekinimo mazoka, nes vakare vel kojos (ypac blauzdos) sausokos. Vasara, gal to drekinimo ir pakaktu. g.gif
Atsakyti
Varčiau Kalėdinį Avon katalogą - kam reik nagų lako džioviklio - dabar gera kaina - berods apie 7Lt.
Pudros rutuliukus turiu jau 100ą metų, tik esu sumaišiusi dvi spalvas, nebežinau kokias, gal šiltą ir spindinčią, man labai patinka, kaina dabar 20Lt.

O aš ieškau koralo spalvos "minkštų" (drėkinančių, maitinančių) lūpų dažų bei nagų lako. Labai patiko Dioro lūpdažiai, ale man neįperkami, nebent... kalėdoms, bet gal vis tik rasiu ką nors tokio pat neblogo už daaaaaug mažesnę kainą. Vėlgi žiūriu Avono Ultra color Lip.... , bet kaip aš nepasitikiu tais platinamais dažais, ypač, kai negaliu pabandyt pasidažyt...

Ir dar... turiu tokią problemą, kad net nusimaudžiusi tiesiog po dušu (be prausiklių), manau, kad nusidirsiu odą, kaip niežti. Kuo patept? Bandžiau kokosu - oda ėmė pleiskanoti, nuo vaikiško aliejaus labai lipnu, kažko nesusigeria. toks jausmas, kad reik drėkinimo, ne maitinimo. g.gif
Su veidu irgi "nebesusitariu" - ką betepčiau, tas netinka, jau lentyna lyg parduotuvėj su vos praimtais kremais. Mielai įsigyčiau mini pakuočių, bet iš kur? Kosmetologė sako, kad į pasikeitusį orą mano oda taip sureagavo. Na, jei reaguotų tik oda, bet ne piniginė, kaip nors išgyvenčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 12 13, 20:41)
O aš ieškau koralo spalvos "minkštų" (drėkinančių, maitinančių) lūpų dažų bei nagų lako. Labai patiko Dioro lūpdažiai, ale man neįperkami, nebent... kalėdoms, bet gal vis tik rasiu ką nors tokio pat neblogo už daaaaaug mažesnę kainą.

Ir dar... turiu tokią problemą, kad net nusimaudžiusi tiesiog po dušu (be prausiklių), manau, kad nusidirsiu odą, kaip niežti. Kuo patept?

Mano asmeninė patirtis rodo, kad lūpų dažai yra vienas tų daiktų, kuriuos perkant geriau netaupyti. Visokių netikusių gaminių gali pasitaikyti ir tarp diorų su guerlainais, bet geriems, kokybiškiems lūpų dažams, jei juos planuojama naudoti dažnai, neprilygs joks pigus. Dengimas, jausmas ant lūpų, ir, svarbiausia, pati spalva. Geriau turėti mažiau. O ir padalinus kainą iš naudojimo mėnesių labai brangu neatrodys.

Aiškiai odai ne aliejų reikia.smile.gif
Siūlyčiau pabandyti Natura siberica sviestą. Į tai, kad rašo, kad anticeliulitinis, nekreipti dėmesio, net nežinau, kaip jis šituos reikalus veiktų.biggrin.gif Tiesiog tikrai gerai drėkinantis kremas, pati sunaudojau N pakuočių.
Atsakyti