Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Vandenidas @ 2014 11 19, 15:57)
Gal esate atradę priemonę (kondicionierių/kaukę) plaukams, kurie veliasi, šakojasi, išsausėję?

Mano plaukai šviesinti, tai galai labai išsausėję, šakojasi, veliasi ir pan. Iš pigesnių kaukių (naudoju kaip kondicionierių, kiekvienu plovimu) man įspūdį paliko ši Garnier smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 19, 17:45)
Bet ar minėto šampūno sudėtis geresnė už to, ant kurio parašyta (kaip jūs sakote, puikuojasi biggrin.gif ) užrašas "gydomasis"? Sudėtį skaitau visada ir visų priemonių - todėl minėtojo galvos ir pečių šampūno neperku.. smile.gif

Ne geresnė, tą ir norėjau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 11 19, 21:05)
Iš pigesnių kaukių (naudoju kaip kondicionierių, kiekvienu plovimu) man įspūdį paliko ši Garnier  smile.gif

Pritariu.

Šitoje kainų kategorijoje (iki ~20 lt) iš daug išbandytų pastoviai perku tik Garnier fructis kaukes „burbuluose“, taip pat jas naudoju vietoje balzamo. Padaro tą patį, ką ir bet kuri kita brangesnė cheminė kaukė - suteikia neblogą kosmetinį efektą ir turbūt kažkiek apsaugo. Bet būtent tik fructis (geltonos, oranžinės spalvos pakuotės - kur rašo, kad sausiems plaukams), ultra doux kaukė su medumi labai labai nepatiko - kažkoks skystalas.
Atsakyti
Norėčiau pagirti smile.gif

Medaus kaukė plaukams "Стотравъ"

user posted image

user posted image

Mano ilgiems, ploniems, sausiems plaukams - superinė smile.gif
Gera sudėtis, simpatiška pakuotė, malonus medaus kvapas ir puikus poveikis smile.gif Ką žadėjo (apimtį ir blizgesį), tą ir padarė. Tepant ant galvos odos ir per visą ilgį kaukės man užteko 4 kartams. Pirkau Klaipėdoje Martinoje (PC BIG), kaina ~13 lt

Nivea lip butter

user posted image

Man išvis nepatinka gamintojas Nivea ir jų vazelinai lūpoms taip pat schmoll.gif Bet visgi susigundžiau išbandyti sviestą ir nepasigailėjau. Mėnesį laiko naudojam dviese su sūnum, jo lūpos nuolat šerpetojančios ir skilinėjančios iki kraujų, mano - normalios ir neprobleminės. Tiko abiems smile.gif Sūnui iš tragiškos būklės sutvarkė per 3 dienas thumbup.gif Man labai patinka, kad nejaučiu plėvelės, kažkokio perdėto riebumo, galima tepti po lūpdažiais. Kvapą pasirinkom Caramel cream, bet mum labiau kvepia baltuoju šokoladu wub.gif
Pirkta Maximoje, mokėjau ~12 lt, paskui kažkur mačiau bent perpus pigiau 4u.gif
Atsakyti
sveikos, cia apie antakius kalbat, o tai kokius pasiulytumet nebrangius antakiu seselius? 4u.gif
bei gal kokiu skaistalu is nebrangiu esat atrade naujesnio ir gero siuo metu? noriu ne itin blizgiu (ka daznai man rodos pigesniuose galima rasti), bet ir ne matiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 11 25, 22:42)
sveikos, cia apie antakius kalbat, o tai kokius pasiulytumet nebrangius antakiu seselius? 4u.gif
bei gal kokiu skaistalu is nebrangiu esat atrade naujesnio ir gero siuo metu? noriu ne itin blizgiu (ka daznai man rodos pigesniuose galima rasti), bet ir ne matiniu 4u.gif

šešėliai antakiams šie Essence daugelio giriami, gražios spalvos, panaudoju abi, tik šepetėlis nepatogus, savu reikia naudotis smile.gif Pirkti būna Eurokos ir Droge, o kaina iki 10 lt
user posted image
Tiesa, dar yra iš Essence LE Hello autumn antakių šešėliai su vašku kartu droge mačiau, bet jų nebandžius ax.gif
Atsakyti
ieskau nebrangaus plauku lako
normalios fiksacijos, kad purentu plaukus

dabar baigiau wella, bet jis nelabai pigus
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 11 26, 14:07)
šešėliai antakiams šie Essence daugelio giriami, gražios spalvos, panaudoju abi, tik šepetėlis nepatogus, savu reikia naudotis smile.gif Pirkti būna Eurokos ir Droge, o kaina iki 10 lt

aciu, bandysiu isigyti 4u.gif
Atsakyti
As irgi turiu essence antakiu seselius- droge jie buvo vieninteliai, skirti antakiams, ir vienintelio nr. Man kaip tik sepetukas labai patogus, nes kietas, mano turimi antakiams per svelnus, o cia graziai uzbrezia forma. Seseliai nenubyra, laiko visa diena, patinka labiau, nei piestukas, naudoju abi sumaisytas spalvas.
Tiesa,ten buvo ir antakiu trafaretai, bet man nei vieni netiko.
O plauku lakas ir man reikalingas, noriu, kad stipriai fiksuotu, nes plaukai ploni ir tiesus- siaip ne taip fenu papuciu, gave dregmes vel nusitempia...
Atsakyti
Gal kas matėt kur pirkti rival de loop blakstienų tušo? Gavau pabandyti, tai bent tą kartą jis man pasirodė pats tobuliausias kokį tik esu bandžius biggrin.gif megoj droge klausiau tai kosmetikos jokios neturi tik veido priemonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 11 30, 01:12)
Gal kas matėt kur pirkti rival de loop blakstienų tušo? Gavau pabandyti, tai bent tą kartą jis man pasirodė pats tobuliausias kokį tik esu bandžius biggrin.gif megoj droge klausiau tai kosmetikos jokios neturi tik veido priemonių g.gif

maciau savo droge wink.gif jei kalbate apie ta ruzava wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 11 12, 22:24)
vardas lyg buvo ant įpakavimo, lyg skandinavų gamybos, nesimato jau apsitrynęs užrašas. jo ieškoti reiktų kur manikiūro visokie įrankiai ir pan. sukabinta būna

pagaliau radau. kaina nepilni 9 litai thumbup.gif
Atsakyti