Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(mocha @ 2015 02 16, 21:24)
Merginos, kur perkat FLOMAR nagu lakus Klaipedoje?smile.gif

aš Flormar esu mačiusi tik Granduse vienoj iš parduotuvių. Tik nežinau, ar ten nagų lakų yra
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 02 17, 14:07)

o kaip atrodo? Vecer ir Liux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2015 02 17, 15:51)
o kaip atrodo? Vecer ir Liux 4u.gif

http://kiev.ko.olx.u...ar-IDbPIzR.html
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 02 17, 13:07)

Dekui mirksiukas.gif bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2015 02 16, 22:24)
Merginos, kur perkat FLOMAR nagu lakus Klaipedoje?smile.gif

O Cascadose nebūna lakų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guvilė @ 2015 01 25, 15:42)
Čia Eveline Big Volume Lash? Kažkoks nesusipratimas, o ne tušas.  Dar pradžioj, pirmas porą savaičių buvo pakenčiamas, bet po to  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nubyra per visą dieną ir mano blakstienoms nulis efekto. Jau geriau pridėt kelis litus Maybelline ar Rimmel nusipirkti.  unsure.gif

taip, čia jis doh.gif drinks_cheers.gif nusipirkau ir aš ji, prisiskaičiusi lyg ir neblogu atsiliepimu, bet taip pat galiu teigti - visiškas šlamštas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2015 02 20, 16:09)
taip, čia jis  doh.gif  drinks_cheers.gif nusipirkau ir aš ji, prisiskaičiusi lyg ir neblogu atsiliepimu, bet taip pat galiu teigti - visiškas šlamštas  schmoll.gif  doh.gif

o kokios spalvos tūbelėje turėjote?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 02 20, 18:00)
o kokios spalvos tūbelėje turėjote?

juodos 4u.gif svarbiausia, tikrai ne senas buvo, pagaminimo data 2014/07, as ji pirkau kazkur rudeni.
Atsakyti
Gal parekomenduotumėte,koks plaukų serumas ar purškalas,skirtas stiprinti ir įtrinti plaukų šaknis,svogūnėlius yra tikrai veiksmingas?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 02 21, 18:58)
Gal parekomenduotumėte,koks plaukų serumas ar purškalas,skirtas stiprinti ir  įtrinti plaukų šaknis,svogūnėlius yra tikrai veiksmingas?

varnalesu aliejus,maisytas su ricinos ir arganu man labai padejo,itrindavau saknis ir laikydavau kiek iseina.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 02 21, 18:58)
Gal parekomenduotumėte,koks plaukų serumas ar purškalas,skirtas stiprinti ir  įtrinti plaukų šaknis,svogūnėlius yra tikrai veiksmingas?

http://www.edzintars...lzamas-plaukams
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 02 21, 20:58)

Daug kartų padėjo nuo sezoninio plaukų slinkimo:

user posted image

Martina, 1 EUR

Taip pat nuolat perku šaknim stiprinti kurį nors iš to pačio gamintojo serumų smile.gif 4u.gif
Atsakyti