Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(LolitCafe @ 2015 01 25, 13:16)
Paskutiniai mano atradimai, viskas pirkta Martinoje

user posted image

Kuno sveitiklis, gerai svecia kuna, malonus ne sintetinis kvapas, oda svelni ir pamaitinta, minksta  wub.gif Turiu su medum ir roze+zalia arbata, abu puikus, kaina apie 4 e
user posted image

Pirma savaite labai naturaliai dazo, o veliau  bigsmile.gif pailgina, atskiria ir labai ilgai laikosi, netrupa. 3-4 e

user posted image

Patogus sepetelis, greitai dziusta, ilgai laikosi, man iki 5 dienu raudonas nagu lakas! nors kasdien dirbu namu darbus, bet issilaiko puikiai! kaina 1 e

Tušą turiu jau kelis mėnesius, tikrai puikus. O kitas priemones vakar įsigijau ir jau išbandžiai, tai tikrai patiko.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 02 22, 21:01)
Tušą turiu jau kelis mėnesius, tikrai puikus. O kitas priemones vakar įsigijau ir jau išbandžiai, tai tikrai patiko.

Kas per tušas, sudomino ir mane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 23, 10:50)
Kas per tušas, sudomino ir mane.  smile.gif

Eveline Volumix Fiberlast
Nuotrauka aukščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 02 23, 11:36)
Eveline Volumix Fiberlast
Nuotrauka aukščiau smile.gif

Ačiū, nuotrauka mačiau, tik nežinojau, kad Eveline, reikės išbandyt, aš kitą naudojau irgi patiko( rūžavas big volume lash), bet jau noriu pakeist kažkuo. Ai dar nepatiko iš Eveline juoda pakuotė 4d kažkoks.
Atsakyti
Apsiziurejau, kad ir as turejau Eveline tusa ir sidabrinej, ir auksinej pakuotej (ju sepetelis skiriasi). Kai pirkau, buvau patenkinta, o veliau labai eme byreti, amzinai pajuodusiais paakiais vaiksciodavau.
Turiu klausima gal nelabai prie kosmetikos, bet kosmetikos parduotuviu preke- ieskau kietu plauku segtuku (ne smeigtuku). Ir droguose, ir eurokosuose, ir cascadoj visi minksti- susikleipia koki kuoda priseginejant, nelaiko plauku. Vat rusiski senoviniai tvirti buvo- nagus galejai nusilauzt, beskesdama. Ar matet kur tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2015 02 24, 14:44)
Apsiziurejau, kad ir as turejau Eveline tusa ir sidabrinej, ir auksinej pakuotej (ju sepetelis skiriasi). Kai pirkau, buvau patenkinta, o  veliau labai eme byreti, amzinai pajuodusiais paakiais vaiksciodavau.
Turiu klausima gal nelabai prie kosmetikos, bet kosmetikos parduotuviu preke- ieskau kietu plauku segtuku (ne smeigtuku). Ir droguose, ir eurokosuose, ir cascadoj visi minksti- susikleipia koki kuoda priseginejant, nelaiko plauku. Vat rusiski senoviniai tvirti buvo- nagus galejai nusilauzt, beskesdama. Ar matet kur  tokiu?

O jūs halės turguje pažiūrėkite, yra plaukų priemonių skyrius, ten tokių yra, tiek kuodinių, tiek paprastų segtukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal esat bandžiusios "Markell" veido serumus ir emulsijas ampulėse? "Martinoje" mačiau jų su rūgštimis, jauninančių, tamsiems paakiams, gaivinančių ir t.t.
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti ilgai isliekanti vandeniui atsparu akiu pravedima? Gali buti piestukas, bet geriau gelinis
Atsakyti
QUOTE(Neko Pari @ 2015 03 05, 23:24)
Gal galetumete parekomenduoti ilgai isliekanti vandeniui atsparu akiu pravedima? Gali buti piestukas, bet geriau gelinis

Catrice waterproof gelinis pravedimas. Puikiai laikosi. smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit gerą nebrangią drėkinančią veido kaukę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 03 08, 08:43)
Parekomenduokit gerą nebrangią drėkinančią veido kaukę  smile.gif  4u.gif

ir kremą prie to pačio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 03 08, 09:43)
Parekomenduokit gerą nebrangią drėkinančią veido kaukę  smile.gif  4u.gif

Man si geline Eveline patinka

user posted image