Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

QUOTE(pupune @ 2014 02 15, 21:49)
Kiek skaičiau ir susidariau nuomonę, tai stresui Nr 7 tinka.
Imunitetui, mums pediatrė rekomendavo nr: 3 (ryte) ,7 (dieną), 6 (vakare) po 1 tabl ir taip apie 1,5 mėn.

O gal žinote kuri geriausiai tinka prie aukšto kraujo spaudimo?   4u.gif

sudomino ir mane tos druskytes. o sakykit koki numeriuka duodat prasidedanciai slogai, kai ciaudejama ir bega vandenukas. unsure.gif
Atsakyti
Iki pirmadieniu ryto laukiu norinciu prisijungti ir pasidalinti siuntima is amazon.co.uk. Siusiuos tiesiai i LT. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 16 vasario 2014 - 09:24
QUOTE(Freila @ 2014 02 15, 22:55)
Darlia, kada zadate uzsakineti is bio-apo? Prisijungciau su druskom  4u.gif

planuoju kai bent 10 musu susirinks, aisku dar geriau kad ir daugiau prisijungtu mirksiukas.gif tai manau antradieni jau tikrai busim 10 is www.bio-apo.de 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarele123 @ 2014 02 15, 22:48)
ir as jungciausi Kaune prie drusku.

galite prie musu-is KAUNO 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 15, 23:32)
Jei ne paslaptis, kokias odos problemas norite tvarkytis?  blush2.gif

nuo jaunatviniu spuogu likusios issipletusios poros ir randeliai : nors jau seniai ne niolika-o jau virs 30 dar iskyla ir spuogeliai tokie kaip mazytes puslytes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 02 15, 23:35)
jau ir man reik nr 9 ir 11  biggrin.gif  doh.gif

galiu prijungti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuliukas_ @ 2014 02 16, 00:42)
Niekur nerandu po kiek tu drusku tableciu reikia isgerti per diena?  unsure.gif

as tai ryte po 6-7 gerdavau 11 numeriuka apie du menesius 4u.gif vaikams po maziau duodu, nors ir homeopatija-tai iki 4-5 tableciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2014 02 16, 10:08)
sudomino ir mane tos druskytes. o sakykit koki numeriuka duodat prasidedanciai slogai, kai ciaudejama ir bega vandenukas.  unsure.gif

4 numeriuka jeigu skaidri, jei jau geltonesne-tai 6, 12 druskytes 4u.gif

Papildyta:
www.bio-apo.de renku KAUNE, bet galiu persiusti 4u.gif 4u.gif 4u.gif siuntima 13.90 dalinsimes 4u.gif kol kas esame 6 - lauksiu laiskuciu su sm nicku, miestu i alinuska@bamba.lt
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 09:53)
planuoju kai bent 10 musu susirinks, aisku dar geriau kad ir daugiau prisijungtu  mirksiukas.gif tai manau antradieni jau tikrai busim 10 is www.bio-apo.de  4u.gif
Papildyta:

galite prie musu-is KAUNO  4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

nuo jaunatviniu spuogu likusios issipletusios poros ir randeliai : nors jau seniai ne niolika-o jau virs 30 dar iskyla ir spuogeliai tokie kaip mazytes puslytes ax.gif
Papildyta:

galiu prijungti  4u.gif
Papildyta:

as tai ryte po 6-7 gerdavau 11 numeriuka apie du menesius  4u.gif vaikams po maziau duodu, nors ir homeopatija-tai iki 4-5 tableciu  4u.gif
Papildyta:

4 numeriuka jeigu skaidri, jei jau geltonesne-tai 6, 12 druskytes 4u.gif

Papildyta:
www.bio-apo.de renku KAUNE, bet galiu persiusti  4u.gif  4u.gif  4u.gif siuntima 13.90 dalinsimes  4u.gif kol kas esame 6 - lauksiu laiskuciu su sm nicku, miestu i alinuska@bamba.lt

vadinasi reiektu mums ir 4 nusipirkti, nes db turiu tik 3,6,7 ir 11 skirta imunitetui. Nes duodu db nuo slogytes 6
Atsakyti
beje, ar matete dabar akcija SANTE duso zele-lietuvoje bent jau radau uz 19 lt, o www.bio-apo.de tik 2.45 eur 4u.gif http://www.eko-jums....00ml-sante.html http://www.bio-apo.d...rgy.571059.html bet galiu tik 5 uzsakyti-viena sau imsiu, tai 4 laisvi lieka 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 10:53)

Bet randeliu juk neuztrauks tos druskos? Pas mane irgi panasi problema, na jei tiksliau tai pas mane policistinis kiausidziu sindromas, tai masciau ar butu kazkuri druska tam hormonu disbalansui gerinti g.gif N metu gelbejo kontraceptines, o dabar perejau ant vaistiniu augalu, tai pakolkas dziaugiuosi, bet domino ir su siuslerio druskytem pabandyti butent odai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 09:53)
www.bio-apo.de renku KAUNE, bet galiu persiusti  4u.gif  4u.gif  4u.gif siuntima 13.90 dalinsimes  4u.gif kol kas esame 6 - lauksiu laiskuciu su sm nicku, miestu i alinuska@bamba.lt

Prisijungciau prie drusku, tik nerandu ju atskirai doh.gif randu tik rinkinukus
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 02 16, 10:59)
Prisijungciau prie drusku, tik nerandu ju atskirai doh.gif  randu tik rinkinukus

http://www.bio-apo.d...-salze.185.html visos cia 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 02 16, 10:59)
Prisijungciau prie drusku, tik nerandu ju atskirai doh.gif  randu tik rinkinukus

http://www.bio-apo.d....185.html?row=0
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 16, 10:59)
Bet randeliu juk neuztrauks tos druskos? Pas mane irgi panasi problema, na jei tiksliau tai pas mane policistinis kiausidziu sindromas, tai masciau ar butu kazkuri druska tam hormonu disbalansui gerinti  g.gif  N metu gelbejo kontraceptines, o dabar perejau ant vaistiniu augalu, tai pakolkas dziaugiuosi, bet domino ir su siuslerio druskytem pabandyti butent odai.  4u.gif

pabandysiu-bent blogiau tasi tikrai nebus, nes visokie veido valymai nepadeda, o lazeriu nesinori kol kas odos gadinti, nes kiek zinau lazeriu tik laikinas poveikis, jei tik jis yra blush2.gif
Atsakyti
Užsakinėsiu SD, Vilniuje, gal yra norinči prisijungti su nedidukais krepšiukais, mano pačios tik du daiktai, arba galiu aš prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 11:10)
pabandysiu-bent blogiau tasi tikrai nebus, nes visokie veido valymai nepadeda, o lazeriu nesinori kol kas odos gadinti, nes kiek zinau lazeriu tik laikinas poveikis, jei tik jis yra  blush2.gif

As irgi kartais pagalvoju, kad gal reiktu lazeriu palyginti veido oda, bet viskas lieka tik pagalvojimais rolleyes.gif Nes nuo tu spuogu veidas nukentejo tikrai verysad.gif O Jus bandysite 9nr kaip supratau? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti