Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

Dar man pasakykit, kai yra su kainom unserkleine.... , psl kainos be PVM< o krepšy su? 100 metų nepirkau, nebežinau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 10:05)

QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 02 16, 10:08)

Aciu 4u.gif

Gaila, kad nera drusku, kad geri ir kudeji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 16, 11:18)
As irgi kartais pagalvoju, kad gal reiktu lazeriu palyginti veido oda, bet viskas lieka tik pagalvojimais  rolleyes.gif  Nes nuo tu spuogu veidas nukentejo tikrai  verysad.gif  O Jus bandysite 9nr kaip supratau?  4u.gif  4u.gif

kol kas taip-9 nr, dar gal kartais ir 1 nr pridesiu, nes jis odos elastingumui 4u.gif o del lazerio buvau kazkada kaip ir apsisprendus , bet kosmetologe sake, geriau kiek galima ilgiau tokiu proceduru atsisakyti, nes arba reikia pastoviai jas daryti arba gali dar pablogeti-cia pries tris metus buvo, tai gal dabar ir kas naujo atsirado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 11:24)
kol kas taip-9 nr, dar gal kartais ir 1 nr pridesiu, nes jis odos elastingumui 4u.gif o del lazerio buvau kazkada kaip ir apsisprendus , bet kosmetologe sake, geriau kiek galima ilgiau tokiu proceduru atsisakyti, nes arba reikia pastoviai jas daryti arba gali dar pablogeti-cia pries tris metus buvo, tai gal dabar ir kas naujo atsirado  ax.gif

Aciu Darlia25 uz atsakymus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Reiks bandyt 4u.gif
Atsakyti
Gal kas renka Sportsdirect???
Atsakyti
Patarkit prasau, kiek laiko reiktu naudoti druskas nuo plauku slinkimo, nr. 11?

Kaip suprantu tame mazesniame buteliuke 400 vnt. Tai man gal kursui ir užtektu wub.gif

Ir dar man noretusi tokios:

http://www.12drusku....lium-sulfuricum

Kazin, ar jos atitinka numeriukus?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedresg @ 2014 02 16, 11:32)
Gal kas renka Sportsdirect???

Aš Vilniuje užsisakinėsiu, bet ko gero jums neapsimoka su persiuntimu.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 02 16, 11:21)
Aciu 4u.gif

Gaila, kad nera drusku, kad geri ir kudeji  lotuliukas.gif

kodel?????? - yra biggrin.gif lotuliukas.gif nr 10 organizmo valymui ar po antibiotiku-bet del poveiko, nezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2014 02 16, 11:41)
Patarkit prasau, kiek laiko reiktu naudoti druskas nuo plauku slinkimo, nr. 11?

Kaip suprantu tame mazesniame buteliuke 400 vnt. Tai man gal kursui ir užtektu  wub.gif

Ir dar man noretusi tokios:

http://www.12drusku....lium-sulfuricum

Kazin, ar jos atitinka numeriukus?

Aciu 4u.gif

numeriukus atitinka smile.gif as pora menesiu beveik naudojau po 6-7 tabletes is ryto-pusvalandi pries valgi-man taip patogiau, nes per diena gali ir uzmirsti kiek isgerei ir kad dar reikia doh.gif
Atsakyti
Kas siuntėte Lietuvos paštu siuntas, gal galite pasakyti, ar labai pas jus paštininkės kabinėjasi dėl siuntinių pakavimo?
Paskutinį kartą (maždaug prieš trejetą savaičių) kai siunčiau paprastame baltame įpakavime, nuzyzė, kad taip netinka ir liepė būtinai pirkti jų burbulinį voką, nes, esą, pagal naujas pakavimo taisykles siuntiniai privalo būti arba tokiuose vokuose arba dėžutėse. Kad kitąsyk nebūtų jokios "saviveiklos", įteikė man lankstinuką su teisingo pakavimo reikalavimais.
Įdomu, visur taip griežtai "auklėja", ar čia nuo paštininkės profesinio pedantiškumo priklauso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 vasario 2014 - 11:00
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 11:50)
kodel?????? - yra biggrin.gif  lotuliukas.gif  nr 10 organizmo valymui ar po antibiotiku-bet del poveiko, nezinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

numeriukus atitinka  smile.gif as pora menesiu beveik naudojau po 6-7 tabletes is ryto-pusvalandi pries valgi-man taip patogiau, nes per diena gali ir uzmirsti kiek isgerei ir kad dar reikia doh.gif

Labai aciu uz atsakyma, imsiu sitas abi druskas smile.gif Bandysim. O is kur jus zinot kaip dozuot? Kazkaip nerandu, ar vaikam galima ir po kiek. O Lietuvos vaistinese paprastuose ju nebuna? As is vis apie toki daikta pirma kart isgirdau 4u.gif
Atsakyti
Šiandien užsakinėsiu iš Mangooutlet.com
Viskam papildoma 20% nuolaida. norėčiau surinkti iki nemokamo siuntimo.
Tvarkingų krepšiukų lauksiu saldus.pirkiniai@gmai.com
Vilnius, bet galėsiu ir persiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2014 02 15, 22:47)
O yra ir purškalas?
Citrospray - ten irgi greipfrutas ir ežiuolė, bičių pikis ir dar kažkas (platesnė sudėtis) ir purškalas (visai skanus), man asmeniškai patogiau vartoti nei lašus. Tik gaila, kad nuo 6 m. Maniškei dar anksti.
Ai tiesa, kaina - per pusę pigiau nei Citrospetas.

yra mirksiukas.gif
http://www.iherb.com...oz-29-5-ml/4219

idomu kiek tame citrospray stiprumo?, nes LT nebuna pigiau ir geriau lotuliukas.gif

QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 10:50)
as pora menesiu beveik naudojau po 6-7 tabletes is ryto-pusvalandi pries valgi-man taip patogiau, nes per diena gali ir uzmirsti kiek isgerei ir kad dar reikia doh.gif

o kas jums paskyre po tiek gerti? siaip tu drusku tereik 3 tableciu per diena, o ne per karta...homeopatijos nesugersi vienu kartu schmoll.gif
Atsakyti