Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

QUOTE(Naira @ 2014 02 16, 13:11)
Valio  4u.gif
ir aciu uz atsakymus  4u.gif

prasom 4u.gif mirksiukas.gif http://evaistine.cam...uska-nr3-tabn80 va kaina 80 tableciu lietuvos vaistineje, dar plius jos su glitimu, kas nerekomenduojama vaikui, todel siuo atveju vokiskos pranasesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 12:09)
o is kart 6 tabletes galima, taip pat kaip ir kazkas minejo karstasis kokteilis-is ryto geriausiai pasisavina ax.gif

karstasis kokteilis ne visu numeriu tabletems mirksiukas.gif , jus pasitaret su gydytoja, bet geriau nepatarinekit kitiems, o ir vaikams nereiktu eksperimentuoti unsure.gif Homaeopatija nera nekalta, tai taip pat vaistai, jais galima ir nunuodyti... Umus atvejis - tai kai staigiai uzpuola liga (kosulys, sloga, gerkle) - tada 1-2 dienas rekomenduojama homeopatinius vaistus vartoti kur kas dazniau, nei iprastai, bet simptomams palengvejus, atslugus - pereiti prie normalaus dozavimo - 3 kartus per para 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 02 16, 13:02)
maniske reikalauja, kad butu baltas labas, ant kurio galetu uzdeti antspauda, tai ant virsaus uzklijuoju lapa, bet supakuoju i siuklsiu maisa ir ant virsaus lapa, aisku visada bumba, bet ir as pabumbu ir sakau parodykite kur parasyta, kad negalima, nes reklamos ant maiso nera.

Oi, šiukšlių maišų pakavimą mūsiškės iškart atmeta schmoll.gif , bet labiausiai erzina tai, kad ir tapetų baltoji pusė jų nebetenkina, o tie jų vokai kaip reikiant išaugina siuntimo kainą verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 02 16, 13:31)
karstasis kokteilis ne visu numeriu tabletems mirksiukas.gif , jus pasitaret su gydytoja, bet geriau nepatarinekit kitiems, o ir vaikams nereiktu eksperimentuoti unsure.gif  Homaeopatija nera nekalta, tai taip pat vaistai, jais galima ir nunuodyti... Umus atvejis - tai kai staigiai uzpuola liga (kosulys, sloga, gerkle) - tada 1-2 dienas rekomenduojama homeopatinius vaistus vartoti kur kas dazniau, nei iprastai, bet simptomams palengvejus, atslugus - pereiti prie normalaus dozavimo - 3 kartus per para 4u.gif

as pamaniau, kad klausia KAIP AS VARTOJU-tai ir atsakiau 4u.gif su vaikais tikrai neeksperimentuoju ir nepasitarusi su gydytoja neduodu savavaliskai smile.gif kiek supratau is jusu posto, kad geriau i klausimus neatsakyti
TAIGI- DAUGIAU KOMENTARU IS MANES SIA TEMA NEGIRDESITE-YRA KAS GALI IR BE MANES PASISAKYTI smile.gif kaip visada-nori gero, o gaunasi kaip visada doh.gif
tiesiog- kas nores uzsisakyti is www.bio-apo.de - mano email alinuska@bamba.lt siuo momentu esame 10-uzsakau antradieni ir info bus i az arba i email 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SORRY UZ poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 02 16, 13:51)
Oi, šiukšlių maišų pakavimą mūsiškės iškart atmeta  schmoll.gif , bet labiausiai erzina tai, kad ir tapetų baltoji pusė jų nebetenkina, o tie jų vokai kaip reikiant išaugina siuntimo kainą  verysad.gif .

Pas mus bandė reikalauti laikytis pakavimo taisyklių.... bet tuo ir baigėsi pakuoju ir maišuose ir dėžėse ir tapetuose, tik baltą popierių užlijuoju ir viskas. O vokai pašte tikrai brangūs pigiau prikti raštinėse prekėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 12:09)
pasitariau su savo gydytoja, kadangi man jau umus atvejis-zaibiskai pradejo kristi plaukai, tai ir reikejo griebtis kazko, o is kart 6 tabletes galima, taip pat kaip ir kazkas minejo karstasis kokteilis-is ryto geriausiai pasisavina ax.gif

QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 12:54)
as pamaniau, kad klausia KAIP AS VARTOJU-tai ir atsakiau 4u.gif  su vaikais tikrai neeksperimentuoju ir nepasitarusi su gydytoja neduodu savavaliskai  smile.gif kiek supratau is jusu posto, kad geriau i klausimus neatsakyti
TAIGI- DAUGIAU KOMENTARU IS MANES SIA TEMA NEGIRDESITE-YRA KAS GALI IR BE MANES PASISAKYTI smile.gif kaip visada-nori gero, o gaunasi kaip visada  doh.gif

4u.gif nepykit... Manau daug kam čia aktualu ir atsirenkam iš postų ko reikia...
Gal galit pasakyt kas per karštas kokteilis? Ir įtariu jums slinkti plaukai pradėjo po gimdymo?
Atsakyti
Mergaitės nesipykit 4u.gif

Ir atsakinėkit į klausimus, manau, kad įvairi nuomonė ir patirtis labai vertinga, ir kiekvienas atsirinks pats,kas jam tinkama mirksiukas.gif

Aš džiaugiuosi kiekviena nuomone thumbup.gif ir esu dėkinga, kad dalinatės patirtim, juk kaip kitaip sužinosi, suprasi, atrasi , išmoksi .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 02 16, 13:03)
Mergaitės nesipykit  4u.gif

Ir atsakinėkit į klausimus, manau, kad įvairi nuomonė ir patirtis labai vertinga, ir kiekvienas atsirinks pats,kas jam tinkama  mirksiukas.gif

Aš džiaugiuosi kiekviena nuomone  thumbup.gif ir esu dėkinga, kad dalinatės patirtim, juk kaip kitaip sužinosi, suprasi, atrasi , išmoksi ....  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man tų šiuslerio druskų nelabai reikėjo, kol gydytoja mažiui nepasiūlė.. Tik dabar truputį domiuosi ir man tai tamsus miškas kol kas doh.gif 4u.gif Todėl labai šaunu sulaukti atsakymų ta tema...
Atsakyti
Kasmyro, vilnos ir geros sudeties megztuku gerbejoms nemokamas siuntimas i LT su kodu REVIVE 4u.gif
http://www.woolovers...omens/cardigans
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 13:54)
as pamaniau, kad klausia KAIP AS VARTOJU-tai ir atsakiau 4u.gif  su vaikais tikrai neeksperimentuoju ir nepasitarusi su gydytoja neduodu savavaliskai  smile.gif kiek supratau is jusu posto, kad geriau i klausimus neatsakyti
TAIGI- DAUGIAU KOMENTARU IS MANES SIA TEMA NEGIRDESITE-YRA KAS GALI IR BE MANES PASISAKYTI smile.gif kaip visada-nori gero, o gaunasi kaip visada  doh.gif
tiesiog- kas nores uzsisakyti is www.bio-apo.de - mano email alinuska@bamba.lt siuo momentu esame 10-uzsakau antradieni ir info bus i az arba i email 4u.gif  4u.gif  4u.gif
SORRY UZ  poster_offtopic.gif

As jums labai dekinga uz atsakymus, man naudinga. 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 02 16, 12:54)
TAIGI- DAUGIAU KOMENTARU IS MANES SIA TEMA NEGIRDESITE-YRA KAS GALI IR BE MANES PASISAKYTI

Neteisingai supratote mirksiukas.gif ir nera ko cia pykti - ant kiekvieno vaisto yra rekomendacijos kaip ji vartoti, ir tikrai ne ant vieno neraso apie tuos karstus koktelius, apie juos raso - 12drusku puslapio aprasyme, ir tik prie kai kuriu ir kokiais atvejais ta daryti mirksiukas.gif

Viskas ok, tik kai zmogus klausia, vos ne profilaktikos poreikiu, o jus pateikiat atsakyma gydymo tikslais - norejau atkreipt demesi mamyciu apie vartojima mirksiukas.gif Nepykit 4u.gif
Atsakyti
labas, gal kuri greitu laiku darote uzsakyma is sportdirect? koks tarpininkavimo mokestis? ir kokia imate 1 svaro kaina? smile.gif
Atsakyti