Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

Virs 36 eur ar 30 svaru 4u.gif niekas nesijungiat? jau eina i pabaiga ELF
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2014 02 13, 09:19)
Skubiai renku http://www.eyeslipsface.com/ su 50% nuolaida ir nemokamu siuntimu i LT, kam reikia persiusiu
Liko tik 40 min iki NUOLAIDOS PABAIGOS! siusti: aiste.janu@gmail.com

čia dar nuo rodomų kainų 50proc minus?
kaip jų nagų lakai ir šiaip, kaip kokybė?
kokiam mieste esat?
Atsakyti
Mamytes, kurios jungesi prie Eye Q Baby, dar neturiu jokiu ziniu, paskutiniam laiske atsipraso kad neturi prekes ir zada susisiekti kai tures.
P.S. :
Kai bandziau uzsakyti tuos taukus (iki 3 metu) pries savaite pas tuos, kurie perpardavineja LT, vienas man parase kad be kovo nieko nebus, o kita pasiule palaukti 1-2savaites, nes butent siu tauku siom dienom Europoj defecitas g.gif
Nu bet tikiuosi kad greit gausim ziniu smile.gif Pinigus jau nuskaiciavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutecool: 13 vasario 2014 - 09:45
QUOTE(auksine @ 2014 02 13, 10:39)
čia dar nuo rodomų kainų 50proc minus?
kaip jų nagų lakai ir šiaip, kaip kokybė?
kokiam mieste esat?

Kaunas, nuolaida papildoma nuo esanciu kainu, o del kokybes nelabai ka galiu pakomentuot 4u.gif tik nzn ar jau spetume, nes nedaug laiko belike
Atsakyti
QUOTE(saulutecool @ 2014 02 13, 09:44)
Mamytes, kurios jungesi prie Eye Q Baby, dar neturiu jokiu ziniu, paskutiniam laiske atsipraso kad neturi prekes ir zada susisiekti kai tures.
          P.S. :
    Kai bandziau uzsakyti tuos taukus (iki 3 metu) pries savaite pas tuos, kurie perpardavineja LT, vienas man parase kad be kovo nieko nebus, o kita pasiule palaukti 1-2savaites, nes butent siu tauku siom dienom Europoj defecitas  g.gif
    Nu bet tikiuosi kad greit gausim ziniu  smile.gif Pinigus jau nuskaiciavo  smile.gif

Laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2014 02 13, 10:45)
Kaunas, nuolaida papildoma nuo esanciu kainu, o del kokybes nelabai ka galiu pakomentuot  4u.gif  tik nzn ar jau spetume, nes nedaug laiko belike

Aš parašysiu tuoj. Kiek trūksta?
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2014 02 13, 10:11)
iš kur siuntėtės/-čiatės vežimėlį lėlėms?
O gal kam jau nereikia, perpirkčiau,
Vilnius, ačiū 4u.gif

mytoys.de buna, kad nuleidzia kaina, reikia stebet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 13, 10:51)
Aš parašysiu tuoj. Kiek trūksta?

Nespėsiu, kompiuteris miegodamas dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutecool @ 2014 02 13, 10:44)
          P.S. :
    Kai bandziau uzsakyti tuos taukus (iki 3 metu) pries savaite pas tuos, kurie perpardavineja LT, vienas man parase kad be kovo nieko nebus, o kita pasiule palaukti 1-2savaites, nes butent siu tauku siom dienom Europoj defecitas  g.gif
    Nu bet tikiuosi kad greit gausim ziniu  smile.gif Pinigus jau nuskaiciavo  smile.gif

Europoje ju yra. Bet kaina pakilo g.gif visad mokedavau be akciju 9.99 svaro
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 02 13, 10:02)
Europoje ju yra. Bet kaina pakilo  g.gif  visad mokedavau be akciju 9.99 svaro

Ta turbut ir turejo omeny sakyda kad deficitas, pas ja irgi kaina pakilo g.gif Bet cia tai nemazai pabrango pagal Jusu nuoroda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutecool: 13 vasario 2014 - 10:14
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 13, 10:57)
Nespėsiu, kompiuteris miegodamas dirba doh.gif

Jau netaiko nuolaidos, tad nerenku, nespejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2014 02 13, 11:18)
Jau netaiko nuolaidos, tad nerenku, nespejom  biggrin.gif

Niekis, sutaupėm biggrin.gif .
Atsakyti