Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

Ar bandet kas registruoti siuntą šiandien www.tarpmergaičių ?
Niekaip negaliu uzregistruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2014 02 13, 09:19)
Skubiai renku http://www.eyeslipsface.com/ su 50% nuolaida ir nemokamu siuntimu i LT, kam reikia persiusiu
Liko tik 40 min iki NUOLAIDOS PABAIGOS! siusti: aiste.janu@gmail.com

QUOTE(motce @ 2014 02 13, 10:18)
Jau netaiko nuolaidos, tad nerenku, nespejom  biggrin.gif

Tai kad nuolaida dar galioja g.gif
50% OFF and FREE SHiPPING Promotion-
*Code valid from 6:00pm GMT 12/02/2014 until 10:30am GMT 17/02/2014. Minimum spend £30/36€ before the code is applied and NOT including shipping. 50% off applies across all items listed on www.eyeslipsface.co.uk/www.eyeslipsface.it including sale items.

Ką tik pabandžiau - veikia thumbup.gif Tai jei būtų norinčių, Vilniuje renku iš ELF iki nemokamo siuntimo. Galiu persiųsti. Rašyti į tinaby.uzsakymai [eta] gmail.com
Atsakyti
QUOTE(saulutecool @ 2014 02 13, 09:44)
Mamytes, kurios jungesi prie Eye Q Baby, dar neturiu jokiu ziniu, paskutiniam laiske atsipraso kad neturi prekes ir zada susisiekti kai tures.
          P.S. :
    Kai bandziau uzsakyti tuos taukus (iki 3 metu) pries savaite pas tuos, kurie perpardavineja LT, vienas man parase kad be kovo nieko nebus, o kita pasiule palaukti 1-2savaites, nes butent siu tauku siom dienom Europoj defecitas  g.gif
    Nu bet tikiuosi kad greit gausim ziniu  smile.gif Pinigus jau nuskaiciavo  smile.gif

Jeigu pinigus nuskaiciavo, manau gausim, dabar tik laiko klausimas kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2014 02 13, 10:55)
Tai kad nuolaida dar galioja  g.gif
*Code valid from 6:00pm GMT 12/02/2014 until 10:30am GMT 17/02/2014. Minimum spend £30/36€ before the code is applied and NOT including shipping. 50% off applies across all items listed on www.eyeslipsface.co.uk/www.eyeslipsface.it including sale items.

Ką tik pabandžiau - veikia  thumbup.gif  Tai jei būtų norinčių, Vilniuje renku iš ELF iki nemokamo siuntimo. Galiu persiųsti. Rašyti į tinaby.uzsakymai [eta] gmail.com

Gal ka pareklamuoti galite? smile.gif Nesu nieko naudojusi is cia, bet noretusi isbandyti smile.gif

Gal kam pravers info:).Kazkada minejau, kad javari.fr parase, kad nepraeina mano mokejimas ir pan. Parasiau jiems laiska ir viskas issisprende bigsmile.gif . Jau gavau prekytes kuriu laukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2014 02 13, 10:55)
Tai kad nuolaida dar galioja  g.gif

Ką tik pabandžiau - veikia  thumbup.gif  Tai jei būtų norinčių, Vilniuje renku iš ELF iki nemokamo siuntimo. Galiu persiųsti. Rašyti į tinaby.uzsakymai [eta] gmail.com

O SALE prekems irgi taiko papildomai ta nuolaida? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas_ @ 2014 02 13, 12:07)
Jeigu pinigus nuskaiciavo, manau gausim, dabar tik laiko klausimas kada  smile.gif

Ir man nuskaičiavo thumbup.gif Tik kaip supratau jie siūs paprastu paštu, ne per kurjerius, tai gali užtrukti ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2014 02 13, 11:27)
Gal ka pareklamuoti galite? smile.gif Nesu nieko naudojusi is cia, bet noretusi isbandyti smile.gif

iš ELF man labiausiai blakstienų tušas Mineral Infused Mascara patiko thumbup.gif čia gal prieš porą metų mergaitės pareklamavo, tikrai nenuvylė. Ir dabar jį noriu užsisakyti. Lūpų blizgesiai nepatiko, o daugiau nelabai ką esu bandžiusi.

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 13, 11:33)
O SALE prekems irgi taiko papildomai ta nuolaida?  bigsmile.gif

Taiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2014 02 13, 11:50)
iš ELF man labiausiai blakstienų tušas Mineral Infused Mascara patiko  thumbup.gif čia gal prieš porą metų mergaitės pareklamavo, tikrai nenuvylė. Ir dabar jį noriu užsisakyti. Lūpų blizgesiai nepatiko, o daugiau nelabai ką esu bandžiusi.
Taiko  bigsmile.gif

Tuoj kazka issirinksiu ir atsiusiu krepsiuka 4u.gif
Atsakyti
gal kas noretumet jungtis uzsakymui is www.ecco-verde.com ?
ekologiska kosmetika gerom kainom thumbup.gif
nemokamas siuntimas i LT nuo € 59,95 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 13 vasario 2014 - 12:37
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 12:36)
gal kas noretumet jungtis uzsakymui is www.ecco-verde.com ?
ekologiska kosmetika gerom kainom  thumbup.gif
nemokamas siuntimas i LT nuo € 59,95 .
. Kaip suprantu veiksmas Vilniuje,gal yra galimybe perduoti i Kauna?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 02 13, 12:47)
. Kaip suprantu veiksmas Vilniuje,gal yra galimybe perduoti i Kauna?smile.gif

Ne schmoll.gif
Atsakyti
Na Boots tikrai gerai dirba thumbup.gif atejo zuvu taukai per 6d smile.gif idomumo deliai daviau savo dvimetinukui vaikui,tai suvalge 2 ir dar prase lotuliukas.gif rodo pats kad,; duok NAINI (saldaini) biggrin.gif gal ir dicke kramtys juos.
Atsakyti