Ai dar klausimas: ar visi statėt wc statybvietėje?
QUOTE(coco5 @ 2014 03 03, 12:42)
Ai dar klausimas: ar visi statėt wc statybvietėje?
taaaaip. tai buvo pirmas rimtas statynys sklype

kazkada turejau Fotki acounta, tai dabar einant ten ir nukreipia i ji.
Nepasijungiu...
help
Nepasijungiu...

help
QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 03, 10:43)
wc ir sandeliukas salia, nes kitaip kaip 

Nuuu blyyyn, ka dabar su jumis daryti?
kad nenukreiptu i ta pati sena albuma gal pabandykit atsijungti...
username: vilnieciaistato slapuka issiunciau i AZ, bandykit dar...

yes..

QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 03, 10:50)
Nuuu blyyyn, ka dabar su jumis daryti?

QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 03, 12:43)
wc ir sandeliukas salia, nes kitaip kaip 

patys sukalėt medinį ane? Mano nuomone irgi reiktų kažko

QUOTE(coco5 @ 2014 03 03, 12:12)
Žmonės o per kiek laiko Vilniaus rajono savivaldybė išduoda leidimus statyboms? tradiciškai 20 darbo dienų?
man rodos panašiai ir užtruko. ilgai neužtempė, išdavė.
QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 03, 12:15)
done
tai kas papildys albuma?
ko kuklijames ir gedijames?
ar pavyko kam prisijungti? nes duomenys issiuntinejau, ale nieks neatsiliepia
bent seniau tiek buvo...
tai kas papildys albuma?

ar pavyko kam prisijungti? nes duomenys issiuntinejau, ale nieks neatsiliepia

bent seniau tiek buvo...
pavyko prisijungti, įkelsiu keletą iš praeitos žieos, kai didieji darbai vyko

QUOTE(cibulis @ 2014 03 03, 09:56)
Jūs laikote save antrarūšiu žmogumi? Mes negalime pasakyti rusams, ką galvojame, kas esame? Turime tylėti? Jie mums gali šikti ant galvų, o mes turime tylėti.
Nusivyliau....
Nusivyliau....
Nelaikau savęs antrarūšiu.
Rusijos piliečiai vis labiau mėgsta putiną ir jo planus sustiprinti Rusijos įtaką pasaulyje ir apginti buvusias nares nuo vakarų įtakos. Tuos visus lietuvių radikalius šūkius ir visokias Graužinienes ant scenos Kijeve labai mėgsta rusiška žiniasklaida prikaišioti ir taip formuoja blogą nuomonę apie lietuvius, kad jie nemėgsta visų rusų ir priima visokias vakarietiškas "vertybes" kaip žydrų teises, juvenalinė justicija, incest'as ir panašias, ko Rusijoje niekada nebus (labai norėtųsi, kad ir Lietuvoje nebūtų dar bent 20 metų, bet deja...).
Supriešinamos tautos, nors patys rusai lietuviams jokie ne priešai. Reikia reikšti savo nepasitenkinimą ne žodžiais, bet strateginiais veiksmais per daug nesiašišuoajant. PVZ. Estiją paimti būtų daug sunkiau, nes ten nato kibernetinių atakų ginybos centras stovi.
Gal negirdėjot kaip Skandinavijoje nacionalizuoja mažamečius iš lietuvių ir rusių už bet ką, kartais net dėl nieko ir atiduoda dviejų mamyčių "šeimoms" arba šiaip tinginčioms gimdyti norvegų ar švedų "moterims". Rusijoje šis klausimas jau eskaluojamas, Lietuvoje tildomas.
Tie patys įvykiai Kijeve labai tendencingai buvo parodyti. Nieks nerodė kaip dega milicininkai, kuriems nieks ginklų nedavė, o provokacijos prieš juos buvo itin agresyvios. Neginu janukovičiaus, tiesiog mėgstu nešališką informaciją ir faktų pateikimą. Žiūrėjau ir rusiškos žiniasklaidos reportažus, ir dar youtubej visokių vaizdų netyčia prasprūdo, bendram vaizdui susidaryti. Ne viskas taip paprasta kaip atrodo pažiūrėjus TV.
Norėčiau pažiūrėti ar būtumėte ėjęs į miškus su partizanais Tėvynės ginti pokario metais paaukojęs viską?
Sveiki,
gal galėčiau gauti ir aš prisijungimą ?
Mes irgi sukam galvą ką su WC daryti
Gal galite parekomenduoti įmonę kuri vandens gręžinius kasa už normalią kainytę?
QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 03, 12:50)

QUOTE(coco5 @ 2014 03 03, 13:01)
patys sukalėt medinį ane? Mano nuomone irgi reiktų kažko
Esu girdėjus nuomonių, kad ai kam čia reikia, vidury pievos gi...

Gal galite parekomenduoti įmonę kuri vandens gręžinius kasa už normalią kainytę?

QUOTE(Nasty Fairy @ 2014 03 02, 17:31)
Albumukas pakurtas
Prisijungimas per AZ. Kokias taisykles nusistatom? Dalinti belenkam nedalinam, ane? As kadangi salyginai naujoke temoje, tai daug ko nepazystu, praktiskai nieko, tai gal pradzioje aptarsim temoje kam duodam prisijungima
Pastoviai matomiems temoje veidams duosiu ir pati duomenys, jai tik pageidaus i AZ

Norėčiau gauti ir aš prisijungimą prie albumėlio

QUOTE(Miklioji @ 2014 03 03, 10:16)
..O mes vis dar neturim statybų leidimo, tipo tuoj tuoj turi būti. Statybų įmonė vis sąmatos nepaskaičiuoja, o jau taip norisi matyti skaičiukus 

Tai gi sąmatą skaičiuoti statybininkams leidimo nebuvimas netrukdo, paspauskit mažumėlę juos

QUOTE(coco5 @ 2014 03 03, 11:12)
Na o mes vis turim problemų su tuo nelemtu kelio projektu, viskas dar nusitęsia
geriausiu atveju startuosim gegužę.
Žmonės o per kiek laiko Vilniaus rajono savivaldybė išduoda leidimus statyboms? tradiciškai 20 darbo dienų?

Pernai mum statybos leidimą išdavė per 2,5 mėn. Realiai klūčių neturėjo jokių būti, nes visi popieriukai tvarkingi buvo, bet vat...dėl neaiškių priežasčių užtruko tikrai daug ilgiau.
Dėl politikos, tai čia galima postringauti kiek norim. Faktas, kad tai reali grėsmė ir Lietuvai, o scenarijų gali būti įvairių.
Džiaugiuosi, kad vakarai pradėjo "judėti" ir tikiuosi, jie nebus pasyvūs. Tikiu Kerry žodžiais ir jiems pritariu 100 proc. manau, tai labai realu:
(Reuters) - U.S. Secretary of State John Kerry on Sunday condemned Russia's "incredible act of aggression" in Ukraine and threatened economic sanctions by the United States and allies to isolate Moscow
QUOTE(Lakštingala @ 2014 03 03, 13:49)
Norėčiau gauti ir aš prisijungimą prie albumėlio
Tai gi sąmatą skaičiuoti statybininkams leidimo nebuvimas netrukdo, paspauskit mažumėlę juos

Oi ne ne, žinau, kad jiems leidimo nereikia, tiesiog bendrai parašiau, kas neleidžia pradyti statybų

QUOTE(Miklioji @ 2014 03 03, 13:58)
Oi ne ne, žinau, kad jiems leidimo nereikia, tiesiog bendrai parašiau, kas neleidžia pradyti statybų
Spaudžiam, bet tikriausiai per mandagiai 

O kokiu būdu Jūs ieškojot statybininkų? Per rekomendacijas ar internete?
Papildyta:
QUOTE(Nela @ 2014 03 03, 13:36)
Sveiki,

Jei pirkti sukaltą medinį WC kainas matau nuo 600lt