ok. sienas padarom 30.
ir viska perskaiciuojam
QUOTE(arkava @ 2014 03 28, 13:39)
Kam skaičiuoti, kai viskas jau suskaičiuota. Atsiverti reikalavimus ir tik nuspręsk kuriai energinei klasei nori lygiuotis. Tiesa pas mane kai kurie reikalavimai atitinka A++ reikalavimus, kiti ant ribos A+ klasei. Taip kad pas mane idealios klasės atitikimo nebus, bet dabar tai nesukčiau galvos su skaičiavimais, o aklai kopijuočiau pateiktus, vis tiek vėliau niekas nežiūrės, kad koks vienas parametras ženkliai viršija kitus, žiūrės tik bendrą priskirtą energinę klasę.
kiekius ir uzsak fabrikui perskaiciuojam. taip pat samata

QUOTE(mintas @ 2014 03 28, 12:57)
Kam skaičiuoti, kai viskas jau suskaičiuota. Atsiverti reikalavimus ir tik nuspręsk kuriai energinei klasei nori lygiuotis. Tiesa pas mane kai kurie reikalavimai atitinka A++ reikalavimus, kiti ant ribos A+ klasei. Taip kad pas mane idealios klasės atitikimo nebus, bet dabar tai nesukčiau galvos su skaičiavimais, o aklai kopijuočiau pateiktus.
Ar statote kiekvienam kambaryje silumos reguliatorius, ar tik aukstams?
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 03 28, 14:02)
Ar statote kiekvienam kambaryje silumos reguliatorius, ar tik aukstams?
Kuo namas "šiltesnis" tuo temperatūra jo viduje bus vienodesnė ir pastovesnė. Sukišus pinigus į namo "šiltumą", nėra prasmės kišti į protingą automatiką.
QUOTE(mintas @ 2014 03 28, 15:05)
Kuo namas "šiltesnis" tuo temperatūra jo viduje bus vienodesnė ir pastovesnė. Sukišus pinigus į namo "šiltumą", nėra prasmės kišti į protingą automatiką.
Sitas tai taip

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 03 28, 14:40)
Suksis truputi, nes silta vandeni gamins.
Kaip draugai atsiliepe apie aerotermini?
Kaip draugai atsiliepe apie aerotermini?
Reikia spresti visa kompleksa klausimu o tik paskui galima vertinti atsiliepimus apie AW SS Jei KIAURAS namas ir neapsiltintas B ar A klases reikalavimamu normomis , nera regeneruojancios ventiliacijos , dauguma langu siauraje ir neatlikti kiti sprendimai vertinimas beprasmis