Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 291

Man irgi taip plaukams vitaminų reiktų..siaubas,kokie silpni:(
Atsakyti
Mergaites ar paimtumet lordandtaylor? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2014 02 14, 22:44)
Mergaites ar paimtumet lordandtaylor? 4u.gif

paimsim, atsiuskit 4u.gif

labu labiausiai laukiu www.hautelook.com uzsakymu, prisijunkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2014 02 14, 21:16)
Dėl plaukų slinkimo. Man dermatologė rekomendavo. Ir rekomendavo po 10 000 mcg (stipriausius) kaip gydomąjį kursą, nors dar tikrai neplinku biggrin.gif
Esu gėrusi Maxi hair, reikės dar nusipirkti. Ačiū 4u.gif

vivascal nebandet? jis yrgi gydomasis butu, 3men kurso reiktu.
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 14, 22:10)
paimsim, atsiuskit  4u.gif

labu labiausiai laukiu www.hautelook.com uzsakymu, prisijunkit  drinks_cheers.gif

jei truksta dar hautelookui imesk man koki sampuna nedazytiems smile.gif i kasika, as pajamsiu
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 02 14, 23:25)
vivascal nebandet? jis yrgi gydomasis butu, 3men kurso reiktu.
Papildyta:
jei truksta dar hautelookui imesk man koki sampuna nedazytiems smile.gif i kasika, as pajamsiu

o kurie cia vivascal ? nes ten idejus buvai maxi hair 4u.gif
Atsakyti
perziurejau dar karta abieju asudetis, vis gi neverta mest pinigus vivascaliui, geriau maxi hair pagert po kokias 4 per diena, rezultatas bus geresnis, nes jis ne tik plaukus gydys, bet bendrai organizma...
Atsakyti
mergaitės, patikslinkit su vaikiškas dydžiais, 2T mūsiški yra 2-3m. arba iki maždaug 98cm? ar iki 98cm jau 3T? doh.gif. googlas skirtingai pateikia..iki 24mėn lengviau buvo gaudytis biggrin.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
2T maniskei tai kaip ant 2 metu. aisku ir nuo pardes dar daug priklauso. mano penkiametis nesioja gymboree trenigines kelnyte 3T. vat ir paaiskin kaip su dydziais
Atsakyti

labai laukiu

www.freepeople.com

user posted image

znokit, nepavyko mano Valentino siurprizas sad.gif griztu namo. vyras grizes. atsidarau jo terbele- o ten mano picutes-sirdutes dezutej sad.gif pasirodo, nebuvo laiko ir nemate sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 14 vasario 2014 - 23:45
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 15, 00:44)
[color=darkviolet][size=5]
labai laukiu

www.freepeople.com

user posted image

siunčiu, jei dar speju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 15, 00:44)

labai laukiu

www.freepeople.com

user posted image

znokit, nepavyko mano Valentino siurprizas sad.gif  griztu namo. vyras grizes. atsidarau jo terbele- o ten mano picutes-sirdutes dezutej sad.gif pasirodo, nebuvo laiko ir nemate sad.gif

mane tai tuoj cukraus koma istiks, nuo saldainiu visokiu, visas darbo stalas nukrautas rafaelo referro visokiais, valgau nuo ryto, vaikai dar is mokyklos parsinese maisus cukierku , kaip cia sustoti unsure.gif umn.gif
Atsakyti
Gal kas zinot is kur Amerikej galima parsisiust zalia kava ax.gif
Atsakyti