Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 291

paskutine nuolaidos diena 4u.gif
www.talbots.com

user posted image

Atsakyti

Labai nedaug truksta

www.jcrew.com
-50 % final sale
user posted image

taip pat pirksiu ne uz ilgo
www.fredericks.com
ir
www.lastcall.com
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 17, 12:48)

paskutine nuolaidos diena  4u.gif
www.talbots.com

user posted image

Nusiunciau visa savaitgali isglostineta sijona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 17, 12:01)
Acha, Gisana jau galėtų ir kursus vesti norinčioms išmokti gražintis... ax.gif

Pareklamuosiu Gisana ax.gif Ji man dare vestuvini makiaza 4u.gif
Drasiai kreipkite i ja, jei kam reik graziai pasidazyti mirksiukas.gif Tikiuosi, Gisana nepyksti ax.gif
Atsakyti

nedaug truksta

www.freepeople.com

user posted image

Papildyta:
mergates, toks ne i tema klausimas smile.gif
gal kam teko susidurti su pakvietimais i Lietuva ? konkreciai man reikia rasyti pakvietima is Rusijos ax.gif pasikvieciau tokia internetine drauge is Maskvos Velykoms , bet kai paziurejau , kiek ten ko reik - tai dziaugiausi, kad ES esam smile.gif idomu, kiek ten uztrunka ir kaip vyksta su tais pakvietimais ir vizom unsure.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit prasau, ar grazus.. g.gif gal turite kuri ? https://www.jcrew.co...p;bmUID=kfPwBLX
Atsakyti
Aciu mergaites labai labai uz ispildyta "Sigma" svajone 4u.gif sepetukai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 17, 13:56)

nedaug truksta

www.freepeople.com

user posted image

Papildyta:
gal kam teko susidurti su pakvietimais i Lietuva  ? konkreciai man reikia rasyti pakvietima is Rusijos  ax.gif pasikvieciau tokia internetine drauge is Maskvos Velykoms , bet kai paziurejau , kiek ten ko reik - tai dziaugiausi, kad ES esam smile.gif idomu, kiek ten uztrunka ir kaip vyksta su tais pakvietimais ir vizom  unsure.gif

reikia jums siusti jai pakvietima i rusija..ji su tuo pakvietimu eina i ambasada ir pildo dokumentus vizai. o ji neturi is anksciau vizos? siaip dauguma kas keliauja turi pasidare sengenines ir be problemu vazineja. Pvz. baltarusams reikia viesbucio rezervacijos patvirtinimo (kad butu of. patvirtinta, kad tures gyv,.vieta) kai teikia dokus vizoms
Atsakyti
http://www.talbots.c...erSale=cat90030

PATARKIT PRAŠAU

kokį kelnių dydį imti jei ūgis 155 cm, klubai 88 cm 4u.gif

Šiaip XS dėviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2014 02 17, 13:34)
bigsmile.gif gal galima to Burberry nuoroda:-)

Buvo kažkada lastcall'e smile.gif dabar jau nebėra, senos kolekcijos jis.. bet labai gražus wub.gif

QUOTE(sbo @ 2014 02 17, 14:23)
Pareklamuosiu Gisana ax.gif  Ji man dare vestuvini makiaza 4u.gif
Drasiai kreipkite i ja, jei kam reik graziai pasidazyti mirksiukas.gif  Tikiuosi, Gisana nepyksti ax.gif

Oi, tikrai ne 4u.gif biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 17, 14:56)
gal kam teko susidurti su pakvietimais i Lietuva  ? konkreciai man reikia rasyti pakvietima is Rusijos  ax.gif pasikvieciau tokia internetine drauge is Maskvos Velykoms , bet kai paziurejau , kiek ten ko reik - tai dziaugiausi, kad ES esam smile.gif idomu, kiek ten uztrunka ir kaip vyksta su tais pakvietimais ir vizom  unsure.gif

Man teko ax.gif daug esu jų rašiusi.. Šiaip visa informacija yra čia: http://www.migracija....php?-655680054 užpildai kvietimo formą, o daugiau ten viskas viskas surašyta smile.gif jeigu kils neaiškumų, klauskit dar, padėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 02 17, 14:23)
Merginos, patarkit prasau, ar grazus..  g.gif  gal turite kuri ? https://www.jcrew.co...p;bmUID=kfPwBLX

grazus wub.gif

QUOTE(Sinderela @ 2014 02 17, 14:25)
Aciu mergaites labai labai uz ispildyta "Sigma" svajone  4u.gif sepetukai nerealus wub.gif

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 17, 14:26)
reikia jums siusti jai pakvietima i rusija..ji su tuo pakvietimu eina i ambasada ir pildo dokumentus vizai. o ji neturi is anksciau vizos? siaip dauguma kas keliauja turi pasidare sengenines ir be problemu vazineja. Pvz. baltarusams reikia viesbucio rezervacijos patvirtinimo (kad butu of. patvirtinta, kad tures gyv,.vieta) kai teikia dokus vizoms

radau ta forma pakvietimo . tai jeigu ne viesbutis- reikia mano adreso . kaip suprantu , reikia man parasyti migracijos departamente ji , susimoketi ir laukti patvirtinimo g.gif tai va, idomu ,kiek cia viskas uztruks ir ar man paciai ji siust reiks ar kaip. emailu siust ,tikiuosi unsure.gif reikia pasiskambint, jauciu
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 17, 15:43)
radau ta forma pakvietimo . tai jeigu ne viesbutis- reikia mano adreso . kaip suprantu , reikia man parasyti migracijos departamente ji , susimoketi ir laukti patvirtinimo  g.gif  tai va, idomu ,kiek cia viskas uztruks ir ar man paciai ji siust reiks ar kaip. emailu siust ,tikiuosi  unsure.gif  reikia pasiskambint, jauciu

Geriausia būtų, jeigu pasiskambintumėt, paklaustumėt drinks_cheers.gif ypač dėl to dalyko, ar fiziniam asmeniui užteks kvietimo patvritinimo numerio ar jums pačiai reikės siųsti patvirtintą kvietimą ax.gif ten man rodos priklauso ar yra Rusijoje Lietuvos ambasada ar nėra, bet juk yra, tai manau užteks patvirtinto elektroninio pakvietimo numerio smile.gif
Atsakyti