QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 14, 01:14)
Mergaites, jus man geriau pasakykit, ka vyrams ruosiat valentino pusryciams ar pietums ,ar vakarienei ? prisiminiau netiketai
maciau kazkur graziai padaryta buvo kiausiniene sirdeles formos bandelej ar duonelej. turbut nuvalkiotas reikalas, bet man miela pasirode
mes kazkaip vis pries mase einam. vyras visada padovanoja geliu diena pries. ir siandien bukieta tulpiu gavau

ale kaip smagu buvo. pradzioj net nemaciau, nes pamerke i vaza prie saldytuvo, kur visai nesimato ir mano mamos ranku darbo megztos tulpes stovi. ir tikisi kad pamatysiu

po pusvalandzio mano "nulines reakijos" matyt papyko, kad nepastabia zmona turi, tai pats pasake. bet taip smagu buvo, kad net jums pasigyriau
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 14, 01:11)
bet mes ka perkam paprastai ? nukainuotas prekes visokias, kur ispardavimai vyksta , ne naujas kolekcijas sukuojam, tai jau tikrai ne pacius naujausius mados klyksmus issigyjam
o is kitos puses, gi susinesioja ir batai ir rubai, nera kad prisipirkai dabar, ir turesi iki senatves tuos pacius pumps'us

atsoksi veseiliose keliose, dar klube kokiam patrinsi, ir ziurek jau nauju reikia pumps'u

tai ir atsiranda galimybe kazkiek prisivyti madas
as tai save bandau pateisint - kada gi nesiosi, jei ne dabar

gal po metu kitu paeit negalesiu - va tada gailesiuosi, kad nenusipirkau ir nepasipuosiau.