Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Katalike doh.gif nu ko jos nieks nesustabdo, atjunkit Kristei neta, jomajo! dzyz!
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 29, 14:32)
Katalike  doh.gif  nu ko jos nieks nesustabdo, atjunkit Kristei neta, jomajo! dzyz!

Tai lai kasa, ką jau čia biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(besteller @ 2014 05 29, 14:47)
skaitau FB ir darosi kraupu. tikrai atmusa nora pirkti bet koki lietuviska produkta su tokiu poziuriu i klienta verysad.gif drista klientui GRASINTI.
ir dar kokia palaikymo komanda FB susirinko..kaip cia taip yra, kad SM forume pilna neigiamu atsiliepimu, o ten vien tik liaupses...

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Nesu kategoriškas žmogus, visada bandau žiūrėti į situaciją ir iš kitos pusės, ir pan., tačiau dabar... Pasišlykštėjau, nu mad.gif

QUOTE(liomi @ 2014 05 29, 15:02)
Pirmas dalykas, supratus, kad esi duobej, kuri reiketu padaryti - nustoti kasti

thumbup.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 29, 15:24)
Man tas pats  biggrin.gif . As is vis siame skyriuje nesilankau, bet pamaciau, kad tema visa vakara kabo pagrindiniame puslapyje, tai nesusilaikiau pasmalsauti. Dirbti dabar negaliu  lotuliukas.gif  ir vis F5 penkis spaudineju, gal kas nauja komentara  parase  biggrin.gif

Tas pats ir mane ištiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 05 29, 12:38)
Tai lai kasa, ką jau čia  biggrin.gif

jau iki ausu, tuoj vandeni pasieks laugh.gif moli iveikus laugh.gif
Atsakyti
Tylene, Tavo komentarai FB - tiesiai į dešimtuką 4u.gif O ta Gėda dar atrašinėja, kad Tavo nuomonė šališka. Va, jų, tai jau nešališka doh.gif
Atsakyti
Kazin nepasigailes pati kureja,kad idejo i Lryta atsakyma? viena negatyvus jos atzvigliu komentarai biggrin.gif cia jai ne Fb,kur visus pratrinti galima
Atsakyti
Manau, ji vis dar nesugeba pažvelgti į situaciją iš šalies ir jaučiasi teisi. Bet miglotas nujautimas, kad kažkas ne taip, jau turėjo pakutenti padus.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 05 29, 13:15)
Manau, ji vis dar nesugeba pažvelgti į situaciją iš šalies ir jaučiasi teisi. Bet miglotas nujautimas, kad kažkas ne taip, jau turėjo pakutenti padus.

Amarcord, per Jus, vel, prisiminiau Dvylika kedziu biggrin.gif - neistiesit rankos - istiesit kojas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 gegužės 2014 - 15:27
QUOTE(katalike @ 2014 05 29, 16:12)
Komentaras iš lryto:
"Reputacija kaip nekaltybė - ja gali prarasti tik viena karta. Dar "autoritetingu" tetu paklause... tipo visoms gerai, o kazkokiai zasiai negerai biggrin.gif Apsisikai, tai bandyk tyliai atsiprausti, o ne mojuok, rek ir teismais grasink. Blyn, mane sita istorija visa diena nervina. Dar feisbuke koliojasi su komentuojanciom, kitas is vis istrina, tipo kovojam su nelogiskais komentarais:) BOZE. Eikit geriau pekes zenkla persikalkit naujai i KRIU KRIU koki."

Pritariu mintims, bet vartotojai Lietuvoje yra gan pasyvoka masė. Kiek buvo idėjinių Maximų boikotų? Tik nebūna tokie dalykai ilgalaikiai - dauguma papyksta savaitę dvi, o po to vėl sėkmingai eina...
Tas pats yra ir su nesąžiningų/susikompromitavusių ir pan. pardavėjų ar gamintojų boikotu. Ta situacija su GP man atrodo išvis siurrealistiškai - dėl nekokybiškos rankenos visa tai paverst viešu skandalu ir dar klientei teismais grasinti? Vakaruose gamintojai, matomai, yra jau pasimokę, kad skandalo bet kokia kaina reikia vengti.
Bet kažkaip nujaučiu, kad po šitos istorijos GP labai smarkiai nepajus sumažėjusios paklausos ar pan. vartotojų poveikio. Nes pripažinkim, kad visgi dauguma Lt vartotojų nėra labai sąmoningi - pabamba sau kur internete ar su draugais ir eina toliau pas tą patį nuolankiai. Retas kuris drįsta kelti triukšmą ir principingai atstovėti savo teises.
Jurga, o jums stiprybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 29, 15:27)
Amarcord, per Jus, vel, prisiminiau Dvylika kedziu biggrin.gif - neistiesit rankos - istiesit kojas  biggrin.gif

Man klubas.lt žurnalistų stilius kartais labai primena Ilfą ir Petrovą. Tad pritraukus LT kontekstą citatą būtų galima praturtinti detalėmis: "... trumpas, tačiau dailias it nulietas kojas" laugh.gif

Čia ne apie pelėdas, čia šiaip į lietuviškų siurrealijų temą. Ir atsiprašau už offtopic, nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 05 29, 17:28)
(...)
Bet kažkaip nujaučiu, kad po šitos istorijos GP labai smarkiai nepajus sumažėjusios paklausos ar pan. vartotojų poveikio. Nes pripažinkim, kad visgi dauguma Lt vartotojų nėra labai sąmoningi - pabamba sau kur internete ar su draugais ir eina toliau pas tą patį nuolankiai. Retas kuris drįsta kelti triukšmą ir principingai atstovėti savo teises.
Jurga, o jums stiprybės smile.gif

Beje, jei pastebėjote, iki "atsakomojo posto" patalpinimo GP feibuke, ši firmelė turėjo kažkur 11769 ar pan. fanų, o šiuo metu tas skaičius ūgtelėjo iki 11787...
Naiviai tikėjausi, kad sumažės, bet matomai pasitvirtina mano teorija apie Lt vartotojų sąmoningumą. Deja.
Atsakyti
Aš tai tik ačiū, jurgita.jurga galiu pasakyti 4u.gif Kad netylėjo ir kad parodė, ko gali sulaukti pasiteiravęs dėl rankinės rankenos doh.gif

Ir už tokį klientės bendravimą (visiškai korektišką ir kultūringą) grasinti kažkokiais ieškiniais (nes klientė nebeturėdama kur dėtis ketino kreiptis į VTAT) ??blink.gif
Tai yra visiškai nesuvokiama, absurdiška situacija..žiauri iki negalėjimo, lietuviškos padangės žvaigždžių komentarai negelbsti...nes bent man pvz. daug aktualiau, kaip bendraujama su "eiliniu pirkėju". Mat ir aš iš tų eilinių, vadinasi vienądien galiu sulaukti to paties..
Atsakyti