Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 05 29, 15:50)
Beje, jei pastebėjote, iki "atsakomojo posto" patalpinimo GP feibuke, ši firmelė turėjo kažkur 11769 ar pan. fanų, o šiuo metu tas skaičius ūgtelėjo iki 11787...
Naiviai tikėjausi, kad sumažės, bet matomai pasitvirtina mano teorija apie Lt vartotojų sąmoningumą. Deja.

zmones is smalsumo registruojasi, kad galetu skandala sekti ir laikinti komentarus.
bet siaip tai ir mane stebina lietuviu kantrybe - forumas pilnas skundu, bet rastu VVTAT niekas neraso.
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 29, 17:58)
zmones is smalsumo registruojasi, kad galetu skandala sekti ir laikinti komentarus.
bet siaip tai ir mane stebina lietuviu kantrybe - forumas pilnas skundu, bet rastu VVTAT niekas neraso.

Aš galiu matyti, laikinti ir komentuoti net nebūdama šio FB puslapio fanu smile.gif Taip, beje, ir padariau. Manau, kartais reikia kritiškai pagalvoti, ką "mėgsti" feisbukuose, nes šioje situacijoje GP juk mato, kad gauna daug bonus taškų reklamai, gerbėjų tik daugėja.
Atsakyti
Pasiskolinsiu "katalikes" nuotrauką iš ankstesnio komentaro https://scontent-b-a...473528856_n.jpg

Akivaizdu, kad šių rankinių rankenos kitokios, t.y. dvigubos, kitokio tipo oda, apsiūtos, TODĖL jos ir negalėjo išsitampyti, kaip atsitiko Jurgitos rankinei. Be to "advokačių" teiginiai apie savas rankines ir jų kokybę būtų logiškai teisingi, jei jos visos turėtų tokias pačias rankines kaip Jurgita. Bet įtariu, "advokačių" rankinės visai kitos, su normaliom rankenom ir iš kitokios odos, jos nepatyrė tokių išsitampymų. Todėl visi tie Kristinos rašytiniai teiginiai niekiniai ir negali būti naudojami atsirašymuose ar savireklaminei gynybai.
Atsakyti
Gėda Pelėda šiandien prarado vieną potencialią klientę smile.gif ir tikiu ne mane vieną...
Atsakyti
o siaubeli...
Atsakyti
Skaitau jų FB ir toks komentaras: "Kristina Bujaka Koleges rankines spalva deja bet per 3 savaites "nusisere". Kiek pamenu, grazinote pinigus.. Todel ir as abejoju del kokybes... "

Vis dėlto pasitaiko to broko, bet kažkaip sugebėdavo kitais atvejais išspręsti ir deramai reaguoti į nekokybės pavyzdžius. g.gif

Dar toks keistas parašymas "noras pasipelnyti". Koks čia pelnymąsis iš sutrintų rankenų ir kelių odos ruožų, kuriuos galima pritaikyti iš odos atraižų - atliekų - likusių detalių? Juk Jurgita nepaprašė naujos rankinės. Be to, tiek aistrų, o faktiškai GP net nematė rankinės, tai kokią turi teisę skalauti per FB ir kitur, kad jie niekuo dėti? Faktas lieka faktu. Yra GP rankinė, yra klientė, yra rankenos, įsisuko šaršalas. O ten įvairūs komentarai apie tai, kad "mano rankinės nesunešiojamos" (tikriausiai ne tokio pat modelio), "kokių tik nepasitaiko nukvakusių klientų", apeliuojant į tai, kad Jurgita neadekvati, neturi ką veikti, klientai jau senokai niekada neteisūs ir kaltinama kitomis įmanomomis nuodėmėmis, tai akivaizdu, kad nei viena nesusidūrė su broku už 800 Lt. ir daugiau. Ir dar akivaizdus dalykas, kad GP įmynė giliai į didelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 29 gegužės 2014 - 16:44
Cia tik dar viena irodymas, kad viskas gryzta bumerangu..dvigubai!

Na bent si istorija iseis i nauda tashei tashei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 05 29, 14:53)
Cia tik dar viena irodymas, kad viskas gryzta bumerangu..dvigubai!

*Na bent si istorija iseis i nauda tashei tashei cool.gif

* as ta irgi galvoju! kad Tashei tai puiki reklama, puiki - is dangaus nukritusi.
Atsakyti
Aha, į naudą lotuliukas.gif Matyt čia pat SM temos neskaičiusi. Ten jei ne analogiška situacija, tai kiti pažaidimai su klientėm, nedarantys garbės tie nejuokingi pažaidimai.
Atsakyti
OMG!!!! Negi sunku pataisyti tas rankenas.... Pas mus ne tik rankenas, bet visa tase pakeistu uz dyka.... O cia dar kliente juodina del kazkokiu sh... brokuotu rankenu. Tase didele, o rankenos kaxkokie ploni sniuriukai prisiuti, ka ten nest, pinigine tik??? As nerandu zodziu kaip apibudint tokias biznieres, jau toks zemas lygis kad net ama ateme.....
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 29, 14:57)
Aha, į naudą lotuliukas.gif Matyt čia pat SM temos neskaičiusi. Ten jei ne analogiška situacija, tai kiti pažaidimai su klientėm, nedarantys garbės tie nejuokingi pažaidimai.

nauda:

1. Tikrai, atsiras patriociu, tikrai, kurioms reiks mirk gyvenk lietuviskos rankines, rinksis is keliu blogybiu, kaip per nuvilnijusius rinkimus hihihi.gif
2. Pamoka cia buvo visoms, net ir mums ( tik atlikus IQ testa, isigyti rankine - jos, pasirodo, ismaniosios - protingai, prasom, naudotis ), o gamintojai zinos, kad, visgi, gali aidas nueiti labai toli.
3. Rankenos surakino ir suvienijo visuomene. visai dienai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 gegužės 2014 - 17:10
aš irgi nesusilaikius pakomentavau ten, mane kažkaip irgi paveikė šis reikalas; o dar nelabai raštinga ta kūrėja, kliūna man tokie dalykai (ne į temą čia) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 29 gegužės 2014 - 17:30