Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 26, 16:05)
wub.gif

Isties grazus ir idomus darbai smile.gif
Gal netycia zinot kaipgi su tom kainom?  ax.gif

kainos nemažos unsure.gif (300-400 lt, priklauso nuo modelio).
bet artėja gimtadienis, kalėdos- gal kas padovanos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite ROBI AGNES salika (snuda) su riesinemis? Idomu, kaip kokybe 4u.gif
Atsakyti
Man iš Vilniaus butikų turbūt labiausiai patinka V concept store. Bet jų kainos dažnai priverčia tik pro langą pažiūrėt ir seilę pavarvint:)

Prieinamų ir kokybiškų drabužėlių galima Šarkoj rasti. Ir dar toj pačioj gatvėj esančioj My Spot.

Lietuviški papuošalai (irgi vertinant kainos ir orginalumo+kokybės santykį) Under My Roof thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš su klausimu. O kur rasti Statkevičiaus kolekciją? Ar jis tik individualiai/privačiai pasiekiamas tam tikriems asmenims? Bandžiau gūglinti, bet nieko taip ir neradau, kad kas prekiautų jo rūbais ir aksesuarais.
Atsakyti
QUOTE(dansu @ 2014 11 25, 08:21)
O kur rasti Statkevičiaus kolekciją?

manau, kad cia http://www.statkevic.../kontaktai.html
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 11 25, 10:05)

Tai kad to salono Odminių g. jau keli metai kaip nėra, uždarytas jis, net iškabų nelikę.
Atsakyti
Gal sapnuoju, o gal ir ne, bet neseniai kažkur mačiau foto Statkevičius su Sabaliauskaite prie jo studijos durų šalia mažosios dramos teatro salės (tas pats kiemas). Tai gal jis ten kažkur ir liko Odminių, bet įėjimas iš kitos pusės?
Atsakyti
Galkam teko dometis, kiek Oh Skin dirzai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2014 10 17, 17:25)
Kad man nera taip jau svarbu, kad BUTENT jie LT kureju, tiesiog man jie tikrai grazaus dizaino, daugiau skandinaviski nei lietuviski, o labiausiai paviliojo, zadama siluma 4u.gif  tiesiog labai noriu atsakymu, ar jie nera viensezoniai smile.gif
Nu bet, kad nera ta kaina kazkokia labai jau didele. As mielai isigyciau ir ka nors pigesnio ziemai, vaiksciojimui paskui vaikus, tik ka??? Odiniai batai su kailiu ar uggsai juk pradzia nuo 400lt na dar visada lieka crocsai (jei kam tiek daug silumos nereikia). Kad nebutu  poster_offtopic.gif , atsakyma paliksiu veliau, nes batukus uzsisakiau, beje faceboke i rupimus klausimus atraso greitai ir placiai. Na tik aisku is gerosios puses biggrin.gif

Silti, labai patogus...
Atsakyti
Merginos, gal žinot, ar Rūta dar siūna rankines?Jos bloge Daiktų istorijos radau el.paštą, bet neatrašė, nejaugi jau nebesiūna rankinių? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 11 26, 21:10)
Merginos, gal žinot, ar Rūta dar siūna rankines?Jos bloge Daiktų istorijos radau el.paštą, bet neatrašė, nejaugi jau nebesiūna rankinių? verysad.gif

maciau juoda parduodama Daiktu istorijos rankine ar cia, ar vinted...

as galvoju Sirenos rankine imt, tik reikia, kad pasiutu trumpesnes rankenas, bet susirasinejimas vyksta vezlio greiciu, kas dvi dienas tik atsako I laiskus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2014 11 28, 12:20)
as galvoju Sirenos rankine imt, tik reikia, kad pasiutu trumpesnes rankenas, bet susirasinejimas vyksta vezlio greiciu, kas dvi dienas tik atsako I laiskus doh.gif

Tai nueikit į saloną ir užsakykit, viskas vyks greičiau mirksiukas.gif

Man kažkada labai patiko sirena, bet vėliau kokybė suprastėjo, imho rolleyes.gif
Atsakyti