Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(zaRAza @ 2014 12 08, 14:57)
Apskritai man LT gamintoju kainos siek tiek su protu prasilenkia. Dar uz kokia oda ar koki kokybiskesni audini pinigus limtu, tai suprasciau. Bet kai uz trikotaza po 250.... Na faini pvz. tie WMBJ mikiai, bet dzempas 230 doh.gif 2ru2ros sukneles vienos irgi noreciau, bet kainuoja 400+ blink.gif Juolab net ne vienetinis darbas jau, nes Aprangose paleido. Is kitos puses, jei kaina butu 50Lt, turbut nesiotu kas antra, bet su lietuviu perkamaja galia, manau, 200Lt maximumas turetu but, o ne nuo 200Lt prasidet ax.gif

Mane tai nužudė WMBJ aksesuarų kainos doh.gif
Tai pagalvojau, kad mamos, kurios mezga, gražiai velia per mažai prašo už savo darbą, nes čia už vieną šniurelį, nori 200 Lt gauti (kalbu apie tą odinį su raidėmis).
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 12 11, 09:45)
Mane tai nužudė WMBJ aksesuarų kainos  doh.gif
Tai pagalvojau, kad mamos, kurios mezga, gražiai velia per mažai prašo už savo darbą, nes čia už vieną šniurelį, nori 200 Lt gauti (kalbu apie tą odinį su raidėmis).

Nu čia nenormalu. Bet strategija teisinga. Atseit prestižas biggrin.gif

Kažkaip paskutiniu metu atsirado labai daug visokių "dizainerių" su kosminėm kainom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 gruodžio 2014 - 10:03
QUOTE(Monalli @ 2014 02 13, 20:44)
vieną turiu perpirktą- tai man labai super ir kokybė ir gerai pasiūta ir gražu... thumbup.gif

o aš alpau dėl Tiulio vestuvinių suknelių, bet kokybė man pasirodė prasta (gal dįl to kad aš per daug nusimanau apie siuvimą) ir tiesiog pasiuvo kopiją auksarankė siuvėja. Likau patenkinta kaina. thumbup.gif
Papildyta:
labia daug domiuosi LT dizainerių darbais... Išties lietuviški gaminiai kokybiški. tik deja pritariu nuomonei kad neverti tokių NELIETUVIŠKŲ kainų.. tuo labiau kad kad labai juokinga - viskas perkopijuota iš užsieniečių...

Aš tiesiog norėjau pasiteirauti? Ar realiai leidžiate sau tokius pirkinius? Nes aš nors uždirbu daugiau nei lt vidurkis nekyla rankos pirkti tokių daiktų.. nors seilę pavarvinu.. bet iš pykčio norisi suburti auksarankių grupelę ir pasiūlyti rinkai prieinamesnės kainomis analogiškas prekes...
Atsakyti
Tiulios Fejos suknes,kasdienines tikrai kai kurios vertos demesio,bet kaina atbaido. Tikrai galiu sau leisti,bet. Siuvausi vestuvine suknele pas ja,niekam nerekomenduociau smile.gif Suknele grazi,viskas gerai,ir po valyklos atrodo lyg ka tik pasiuta,bet deja,Viktorija labai uzsiriete nosyte su tokiom kainom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 11, 10:54)
Nu čia nenormalu. Bet strategija teisinga. Atseit prestižas biggrin.gif

Kažkaip paskutiniu metu atsirado labai daug visokių "dizainerių" su kosminėm kainom.

nu kokie čia dizaineriai, kurie ant "gatavos" maikutės uždeda savo logo biggrin.gif ir dar turi mokėt kosminė kainą ale už vardą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 05, 11:00)
Tiulios Fejos suknes,kasdienines tikrai kai kurios vertos demesio,bet kaina atbaido. Tikrai galiu sau leisti,bet. Siuvausi vestuvine suknele pas ja,niekam nerekomenduociau smile.gif Suknele grazi,viskas gerai,ir po valyklos atrodo lyg ka tik pasiuta,bet deja,Viktorija labai uzsiriete nosyte su tokiom kainom smile.gif

Jei ne paslaptis kokios kainos siūtis vestuvinę suknelę? Svarstau ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2015 01 05, 16:07)
Jei ne paslaptis kokios kainos siūtis vestuvinę suknelę? Svarstau ar verta  g.gif

Mano buvo trumpa,ir korsetine,is esmes korsetu nedaro,kurie laiko krutine,bent iki praeitu metu nedare,bet man padare isimti. Tai pas mane buvo dvigubai daugiau darbo negu tarkim pasiuti paprasta,ilgesne,ju stiliaus,tai viskas atsiejo 3500... Zinau kam kainavo ir dvigubai maziau smile.gif Gal siaip is kliento sprendzia,neisivaizduoju,nes kaina pasako neskaiciavus kiek iseis medziagos ir panasiai smile.gif
Atsakyti
"Be to, Lietuvoje siūti drabužius yra labai brangu. Dėl to mūsų dizainerių kurti daiktai kainuoja ne ką mažiau nei žinomų užsienio mados namų. Pavyzdžiui, Lietuvoje odinių kelnių pasiuvimas kainuoja tris šimtus litų, pati oda – keturis. Pridėjus mokesčius savikaina išeina aštuoni šimtai litų. Be nė vieno uždirbo lito pačiam kūrėjui. Taigi pažvelgus iš verslo pusės tenka suprasti, kad kūryba dažnai lieka antrame plane ir dizaineriui tenka skaičiuoti." -- http://www.spintosgu...uciu-rimdziumi/

Nors man vis tiek nepaaiskina, kodel taip brangiai kainuoja dizaineriu trikotaziai beformiai rubeliai su kokia nors "madinga" aplikacija. Nes kaip ir aisku, jog sudetingos konstrukcijos, iliemenuotus drabuzius pasisiuti yra sudetinga ir brangu, bet maiso forma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 05, 19:07)

Nors man vis tiek nepaaiskina, kodel taip brangiai kainuoja dizaineriu trikotaziai beformiai rubeliai su kokia nors "madinga" aplikacija. Nes kaip ir aisku, jog sudetingos konstrukcijos, iliemenuotus drabuzius pasisiuti yra sudetinga ir brangu, bet maiso forma...  g.gif

Ypač žinant, kad net geros kokybės trikotažo kaina tik 25lt už metrą. Kai pagalvoji, tai reikia pačiai išmokt siūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 05, 17:30)
Mano buvo trumpa,ir korsetine,is esmes korsetu nedaro,kurie laiko krutine,bent iki praeitu metu nedare,bet man padare isimti. Tai pas mane buvo dvigubai daugiau darbo negu tarkim pasiuti paprasta,ilgesne,ju stiliaus,tai viskas atsiejo 3500... Zinau kam kainavo ir dvigubai maziau smile.gif Gal siaip is kliento sprendzia,neisivaizduoju,nes kaina pasako neskaiciavus kiek iseis medziagos ir panasiai smile.gif

Turbūt sako ką nori, nes man ir prieš 3 metus siuvo trumpą korsetinę biggrin.gif tiesa kaina panaši gavosi.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 01 05, 19:49)
Turbūt sako ką nori, nes man ir prieš 3 metus siuvo trumpą korsetinę  biggrin.gif tiesa kaina panaši gavosi.

Rimtai? biggrin.gif
Zinot,jei as zinociau,kad diena pries vestuves isemusi suknute is maiso nuo dulkiu pamatysiu didziausia nedasiuta gabala,kur matosi puse uzpakalio atsiprasant,gyvenime tokiu pinigu nemokeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 05, 21:09)
Rimtai? biggrin.gif
Zinot,jei as zinociau,kad diena pries vestuves isemusi suknute is maiso nuo dulkiu pamatysiu didziausia nedasiuta gabala,kur matosi puse uzpakalio atsiprasant,gyvenime tokiu pinigu nemokeciau biggrin.gif

Rimtai smile.gif
O dėl nedasiūto gabalo blink.gif ką darėt? Sutvarkė ji? Aš šiaip priekaištų pasiuvimui neturiu, bet ar verta tokių pinigų- turbūt kitas klausimas.
Atsakyti