is "Adatytes" as 2 skuknutes turiu ir dzemperi "knopke". pirmiausia, "Adatyte" mane patrauke savo spalvom. nedidelis ju pasirinkimas, bet ryskios, smagios, skaniai suderintos. kokybe esu patenkinta. suknutes nesioju, aisku, ne kasdien, bet turiu senokai, o dzemperiukas lb mylimas vien del to didelio kapusono, tai jokiu nusidevejimo zymiu. zo, fainai lb

QUOTE(Langoza @ 2014 04 14, 10:53)
is "Adatytes" as 2 skuknutes turiu ir dzemperi "knopke". pirmiausia, "Adatyte" mane patrauke savo spalvom. nedidelis ju pasirinkimas, bet ryskios, smagios, skaniai suderintos. kokybe esu patenkinta. suknutes nesioju, aisku, ne kasdien, bet turiu senokai, o dzemperiukas lb mylimas vien del to didelio kapusono, tai jokiu nusidevejimo zymiu. zo, fainai lb 

as irgi planuoju nesustoti ties paltuku, dar noriu "lola" sukneles, "pingvino" dzemperio..gal pasimatuociau ir naujaja "laumzirgio" suknele

QUOTE(kojotee @ 2014 04 12, 16:59)
O kaip jums Modi Du, Happeak drabuzeiai suaugusiems?
Turiu gal 4 drabuzius is. Modi Du, tai veliurinis treningas (kaip as ji vadinu) visai smagus, pakankamai gerai nesiojasi. Tik dzemperis toks per galva su kapisonu, tai labiausiai nekenciu ji uzsideti ir nusiimti, net vyro prasau pagalbos. Tad zinau, jei uzsidesiu, tai jau visai dienai:) tas neapgalvotas nepatogumas erzina. Pastebejau, kad Modidu naudoja lb malonu trikotaza, bet jis ziauriai prastai devisi, nusiburbuliuoja is kart. vyrui tokia bliuske is jo pirkom, modelis tikrai puikus, bet po keliu kartu uzsidejimo ir vieno skalbimo tik grindima plauti tinka. Tas pats ir visurkitur, kur jie naudoj ta trikotaza - nusiburbuliuoja,( mano dzemperio viduje). Tai atsargiai.
Happeak kokybe patenkinta, bet tik viena drabuzeli turiu.
Kaip jums kiti tokio panasaus laisvalaikio stiliaus kurejai? Gal dar kokiu yra pradedanciu ir uzsislepusiu?
Turiu gal 4 drabuzius is. Modi Du, tai veliurinis treningas (kaip as ji vadinu) visai smagus, pakankamai gerai nesiojasi. Tik dzemperis toks per galva su kapisonu, tai labiausiai nekenciu ji uzsideti ir nusiimti, net vyro prasau pagalbos. Tad zinau, jei uzsidesiu, tai jau visai dienai:) tas neapgalvotas nepatogumas erzina. Pastebejau, kad Modidu naudoja lb malonu trikotaza, bet jis ziauriai prastai devisi, nusiburbuliuoja is kart. vyrui tokia bliuske is jo pirkom, modelis tikrai puikus, bet po keliu kartu uzsidejimo ir vieno skalbimo tik grindima plauti tinka. Tas pats ir visurkitur, kur jie naudoj ta trikotaza - nusiburbuliuoja,( mano dzemperio viduje). Tai atsargiai.
Happeak kokybe patenkinta, bet tik viena drabuzeli turiu.
Kaip jums kiti tokio panasaus laisvalaikio stiliaus kurejai? Gal dar kokiu yra pradedanciu ir uzsislepusiu?
Mazoji mano Modi du nesiotoja yra

apie Happeak. vakar kaip tik mama pasakojo ir parode, kad seses dukrytes happeako sukneleje po skalbimo atsiranda mazos skylutes (kokiu 3mm). tai net vaziavo i siuvimo reikmenu parduotuve ieskot kokiu mazu prisiuvamu dekoratyviniu gelyciu ar pan, kad skyles uzmaskuot
kadangi suknele senokai gauta dovanu, tai abejoju,kad kas pakeistu ar grazintu pinigus.

Papildau, ka teko pamatyti Fashion bazaar'e Vilniuje:
Vyriski marskineliai
Black Stories
Deklai
Feel Felt
Vyriski drabuziai
LostFriday
Odines apyrankes, rankines
Odos Gildija
Tases, pagalveles
Bubbles.lt
Jaunuju LT dizaineriu internetine platforma
Mados kandis
Vyriski marskineliai
Black Stories
Deklai
Feel Felt
Vyriski drabuziai
LostFriday
Odines apyrankes, rankines
Odos Gildija
Tases, pagalveles
Bubbles.lt
Jaunuju LT dizaineriu internetine platforma
Mados kandis
Perskaiciau apie sias tases l'officiel ir uzsinorejau:
http://tanchel.com/e...egory/handbags/
http://tanchel.com/e...egory/handbags/
Niūri ta "lietuviška mada". Užlepežina kokią arklio galvą ar drugelį per visą pilvą ir jau stilius. Spalvos mėgstamiausios irgi dažniausiai - artojų
Jei spalvota (, tai modeliai kaip maišai nuo bulvių
Kažkas išsipūtę, atvipę, nukarę..nesvarbu, kad nežmoniškai - svarbu kitoniškai
R. Piekautaitė dar sukuria kažką tinkamesnio, bet audiniai ne visada geri, kaip pataikysi (kokybė kelia abejonių
)
V. Jakučinskaitė irgi sukuria gražių rūbelių (paįvairint spintą romantišku, "mažos mergaitės" ilgesio rūbu
)
Gal dar kažkas tokio esat užmatę...gaivesnio ir nešiojamo?

R. Piekautaitė dar sukuria kažką tinkamesnio, bet audiniai ne visada geri, kaip pataikysi (kokybė kelia abejonių

V. Jakučinskaitė irgi sukuria gražių rūbelių (paįvairint spintą romantišku, "mažos mergaitės" ilgesio rūbu

QUOTE(Rasma @ 2014 04 24, 09:52)
Niūri ta "lietuviška mada". Užlepežina kokią arklio galvą ar drugelį per visą pilvą ir jau stilius. Spalvos mėgstamiausios irgi dažniausiai - artojų
Jei spalvota (, tai modeliai kaip maišai nuo bulvių
)
)

o kas butent RP audiniu kokybeje jus nuvyle? bloga sudetis? issiburbuliavo, nusitampe?

O aš pradėjau svaigt dėl "Naminė Pelėda" vaškuotos odos
kas turit Pelėdas-kaip jos nešiojasi?

QUOTE(Tylene @ 2014 04 24, 21:53)
O aš pradėjau svaigt dėl "Naminė Pelėda" vaškuotos odos
kas turit Pelėdas-kaip jos nešiojasi? 

maciau foto,patiko, bet nepirkciau
QUOTE(sygyta @ 2014 04 24, 20:58)
maciau foto,patiko, bet nepirkciau
Aš irgi tik foto mačiau FB, tai patiko:)
Kodėl nepirktum? Kaina 820lt..gal kiek didoka kaip tokiai rankinei