Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Ir as turiu TADAM baranka.Cinamonine. Jau mintys sukasi apie dar viena.. smile.gif Su baltu sokoladu. Uz ja sumoketu pinigeliu negailiu, tikrai isskirtinis papuosalas, kaip kazkas cia forume minejo, atkreipia aplinkiniu demesi, daugelis apziurineja, nori paliesti smile.gif

Dar is cia minimu vardu turiu GedaPeleda rankine Pirmoji Peleda. Irgi esu patenkinta, megstama mano rankine, trinu ja daznai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 22, 16:22)
O kokiu blogu? bigsmile.gif
Pritariu, kad nieko gero. Is kitos puses, o kokia medziaga bodziui butu gera? g.gif Vilna? lotuliukas.gif Siaip idomu, ar nera skysti labai g.gif Nes viskoze man butent su skystumu aoscijuojasi ax.gif

Del sudeties, tai galiu teigti, kad merino vilnos AK bodziai nesiojasi super puikiai. Tik labai gaila,kad dabr tokios puikiuos sudeties AK jau nebesiuna... Beje, ta pati galiu pasakyti ir apie viskozinius bodzius. Zinoma, tai ne tas rubas kuri skalbiu skalbimo masinoje. Bet jau taip ipratus esu, kad kasmyro ar vilnos megztukus bei silkinukes ar kitus brangesnius rubus skalbiu rankomis. Nematau tame nieko blogo ax.gif O,kad po pirmo skalbimo tie bodziai tampa skudurais tai visiska netiesa, nebent detumete i skalbimo masina ir išvanotumėte 60 laipsniu temperaturoje biggrin.gif Kiek as turiu sios kūrejos rubu - visi nesiojasi puikiai, neturiu jokiu priekaistu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 04 kovo 2014 - 08:04
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 11, 17:31)

Niekas nebande cia rasyt? As pora laiskeliu pasiunciau, bet jau vos ne menuo, kaip jokio atsako i juos... Galbut cia mano laiskai kur i spam'a nukeliauja, nes technologiju amziuje atrodo neimanoma nepatikrint pasto bent karta savaitej biggrin.gif

chloja, ne nepagalvociau, kad galima body is vilnos siut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 04, 16:09)
Niekas nebande cia rasyt? As pora laiskeliu pasiunciau, bet jau vos ne menuo, kaip jokio atsako i juos... Galbut cia mano laiskai kur i spam'a nukeliauja, nes technologiju amziuje atrodo neimanoma nepatikrint pasto bent karta savaitej biggrin.gif
chloja, ne nepagalvociau, kad galima body is vilnos siut ax.gif

zaRaza, as irgi nebuc pagalvojus, bet kai apsivilkau, nusivilkt nesinorejo - ten labai plona ir svelni vilna, realiai net maloniau juntama ant kuno nei vizkoziniai AK bodziai.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar teko pirkti Elvyros Monginienės aksesuarus? Ar kokybė atitinka kaina? Neteko nusivilti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menuldeim: 07 kovo 2014 - 13:28
QUOTE(guodzik @ 2014 02 16, 22:51)
to paltuko lb norejau bet pagailejau 600 lt ax.gif
o ka manote apie TADAM papuosalus? noreciau sau pasidovanoti sokolado plytele g.gif  priminkite kainas g.gif

Aš dovanų gavau baltą baranką su platina. Esu super patenkinta. Ir kasdienai ir pasipuošti.. be abejo, nepigus malonumas.. Bet mano galva - už išskirtinį dizainą, verta mokėti smile.gif
Atsakyti
Gal kas susidomėsit šių jaunų kūrėjų darbais 4u.gif UNDER MY ROFF
Atsakyti
Man darbai patiko, stilius, spalvos. Na bet kaip kurejai nepagalvoja, kad darbai turi buti ne tik nuotraukoj grazus, kaip eksponatai kokie, o bus naudojami kasdien. Ka i tokia rankine isidesi? Tik kelis A4 popieriaus lapus?
https://scontent-a-f..._30092091_n.jpg
Ar uz tokia kaina negalima isiuti sonuose odos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 kovo 2014 - 11:44
Ar kas turite drabūžių ir taip populiarėjančio trikotažo, štai vienas iš pvz. : https://www.facebook...6644838?fref=ts

Kai kurių labai nemažos kainos, bet ar tai atitinka kokybę, nežiūrint, kad tai siūtas ne masinėje gamyboje.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 03 12, 11:43)
Man darbai patiko, stilius, spalvos. Na bet kaip kurejai nepagalvoja, kad darbai turi buti ne tik nuotraukoj grazus, kaip eksponatai kokie, o bus naudojami kasdien. Ka i tokia rankine isidesi? Tik kelis A4 popieriaus lapus?
https://scontent-a-f..._30092091_n.jpg
Ar uz tokia kaina negalima isiuti sonuose odos? g.gif

man atrodo,kad rankinė išsilanksto taip
rankinė
Atsakyti
Atradau gražias rankines, odines apyrankes Tanchel bent jau man negirdėtas ir nematytas brandas g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ne naujiena, bet lyg ir nebuvo temoje:

MoDidu
Happeak
Milda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 20 kovo 2014 - 20:11